>

Lördag

Idag var det ännu mer jobb på schemat. Skulle vara ledig egentligen men hoppade in för en kollega så fick en liten present av henne, supergulligt! :)
Efter jobbet tog jag en powerwalk, skulle behöva springa men har lite ont i halsen så jag tog en mildare variant. Ville verkligen ut, härligt varmt kvällsväder!

Sen vare dags för lördagsmiddag, hemmagjord glutenfri pizza ute i våra nya fina utemöbler. Mums!!


Nu tittar vi på gladiatorerna å äter godis! Myslördag!


Kongress - Infektionsveckan i Gävle

Jaha då har man spenderat två dagar i Gävle med hotellövernattning. Det var en kongress för infektionssjuksköterskor och infektionsläkare. Den innehöll föreläsningar, trevligt sällskap och god mat!

Sen fick vi även badges för att vi skulle kunna komma ihåg varandras namn, mitt var tydligen himla svårt att stava till... ;)

Varning för obehaglig bild. Spännande föreläsning om nekrotiserande fascit!


Mina fina kollegor och Gävle bocken mini i sjukhusversion efter middagen och festen på elite hotell i Gävle innan vi gick hem å däckade i varsitt hotellrum, lyx!

Otroligt kul att få möjligheten att följa med på sånt här. Fick chefens plats för att hon fick förhinder. Synd för henne, kul för mig! :)

Shoppsan!

Idag till jobbet hade jag tagit med mig min träningsväska så flitigt, som varje dag. Tyvärr uteblev träningen, istället blev det några varv runt i täby centrum för kuddköp plus examenspresent inhandling. Tycker jag lyckades bra :)Såhär blev kuddarna ute i soffan :) mys!Monday!

Denna dag började med lite sovmorgon. Hem till Vallentuna, eller ja direkt till gymet för ett superset pass. Skitjobbigt men känns förjävla bra efter!


Sen däcka jag en stund i loungesoffan innan jag va tvungen att ta en sväng med Wilma innan jobbet.
Rätt go lunch hann jag få i mig också! :D

Sen har jag jobbat, kom hem för en stund sedan så nu äre nattinatt innan jag ska iväg igen till jobbet.

Godnatt! :)


Söndag å resten av helgen

Idag har hela förmiddagen gått åt till att sova och vila. Försökte mig på en stund på balkongen men det blåste kalla vindar å blev egentligen bara skönt när solen kom fram var 15 sekund i 3 sek...

På eftermiddagen var det dags för fotbollsmatch igen! Vinst med 7-3, wehu!!


När jag kom hem hade patrik byggt ihop balkongmöblerna vi snabbt var å köpte idag. :D så då var det ett krav att äta middag där ute, för det hade faktiskt blivit varmare mot eftermiddagen.


I övrigt den här helgen har jag fixat min blomkruka med lite nya blommor... :)

Grillat gånger fler ;)

Ätit gott!

Och i fredags fick jag träffa min gamle bäste vän michaela då det var hennes födelsedag för lite firande.


Bra helg! Imorgon börjar jag sent. Skönt! Å fint väder ska det bli! :D

RSS 2.0