>

Söndag!

Idag förutom två tvättmaskiner så har jag varit iväg en sväng med mammsi gill Ikea och bauhaus för att införskaffa lite nödvändiga och mindre nödvändiga saker.

Dels trådbackar och ställningar för jag behövde mer plats i min klädkammare. :)

Sen till det mindre nödvändiga, en blomlåda och blommor. Men se så fint det blev!!! :)


Till middag blev det pulled pork tacovariant. Inte helt fel! ;)
Bra helg, men den känns verkligen kort! Nu väntar en 6 dagarsvecka på jobbet! Puh...

Och juste, en liten parentes av dagens händelse. När jag gick ut till mamma som väntade i bilen för att åka till Ikea  så möttes jag av 2 ambulanser och 2 polisbilar å de hade spärrat av ett hus här lite längre ner på gatan. Tydligen en kvinna som blivit mördad... Läskigt! Står mer på Aftonbladet om man vill läsa.

Underbara lördag!

Man tänker ju sig att efter en hel arbetsvecka, med övertid varenda dag borde man sova sjukt länge på morgonen. Men nej, istället vaknar man vid 7 tokpigg.... Kanske fortfarande lite störd i dygnsrytmen eller bara van...

Passade på att prova lite glutenfritt bröd, gott blev det!!!


Senare åkte ja och mamma och kikade på lite vårblommor. Jag har ju redan handlat det mesta för inomhusbruk och tänkte inte komma igång riktigt än med uteblommor.
En "liten" fika blev det också. Vi kunde som vanligt inte bestämma oss så vi delade på 4 grejer..... Haha!
Dessa fina blommor kunde jag inte låta bli, så de fick följa med hem.

På kvällen hade jag och Patrik bestämt oss för att äta middag ute. Blev mammas favoritställe, Vapiano. MUMS!

Efter middagen blev det även teater, SPÖK på Circus. Alltid kul med musikaler och Loah Falkman var fantastiskt rolig! Hahahaha! Helt klart sevärd om man gillar musikaler :)Måndag - Jobb!

Måndag morgon, blir väckt av Patrik innan han gick till jobbet för han ville visa det "underbara" vädret... Jaja.  Enda problemet var att jag inte kunde somna om.... Men fick iaf en tvättmaskin tvättad och lite annat fixat här hemma :)
Sen blev det chinamat med lillasyster idag till lunch innan jobbet.

Väl på jobbet fick jag typ aallt att göra! Vi var 2 sjuksyrror, varav en är då jag själv och den andra var också inlånad bara.... Och inte nog med det, fick 4 nya patienter. Fick jobba över 45 min...

Men nu är jag hemma, ligger i soffan och snabb-bloggar innan sovdags. Börjar 7 imorgon igen.... Så GODNATT! Hoppas på en lugnare dag imorgon! ;)


Västeråshelg!

Och så blev det lördag och dags för nästa firande. Eftersom jag bodde hos Clara i helgen blev det självklart att ja var med och förberedde, städning, diskning och matlagning. Det skulle bli tacopaj kvällen till ära!
Var en underbart solig dag igen i Västerås så fick bli en liten utflykt.

På kvällen blev det utgång med dans! Wehuu!


Vilket ledde till att det blev en sen kväll med lite städning när vi kom hem och en låååång efterföljande sovmorgon.
Vi städade klart det sista och tog ännu en promenad i det fina vädret :)

Sen bar det av till Ikea för att köpa lite fina blommor för att göra lite vårfint hemma. Råkade stöta på ett bonsaiträd som jag bara skulle ha..... Utan en tanke på att det kanske skulle bli svårt att få plats med det i bilen.


Köpte lite andra blommor också :)Och några fina tack för hjälpen tulpaner av bästa Clara! :)Welcome back

Helloj vänner!

I'm back efter fokus på resebloggen. För er som inte sett den http://treflygbytensenare.blogg.se - vackra bilder, roliga videos och ja från vår resa.

Jag är inte bara tillbaka till bloggen utan jag är också hemma i Sverige, och just för tillfället tillbaka i Västerås dessutom. Det är festhelg här för igår Tove och idag Clara.

Ja, hur ska vi då försöka beskriva dessa dagar jag haft hemma. Röriga!!! Jag kan inte förklara denna huvudvärk jag har till och från nästan hela tiden. Ja skulle ha 2 dagar att få ta igen dygnsrytmen. Men nej då är det kris på jobbet då flera sjuksyrror jobbat. Så fick hoppa in på onsdagsnatten och jobba... Så gick det med den dygnsrytmen. Så just nu vet jag inte riktigt vilken tidszon jag lever i. Helt slut är jag! Jobb igår också sen direkt till Västerås för examensfest hos Tove som sagt och ikväll försenad födelsedagsfest hos Clara. Blir en nykter festhelg å håller mig till cola och alvedon. Mkt bra må jag säga!Innan jag avslutar detta inlägg vill jag passa på att skicka ett stort tack till världens bästa mormor och morfar för att de gjorde allt för att vi skulle få en så minnesvärd resa som möjligt. Ställde upp på allt, körde runt oss och ja var bara bäst helt enkelt. Kärlek till er!!! <3


RSS 2.0