>

Vårrus

När värmen försvinner ska man självklart försöka få fram den igen, och vilket sätt är bättre än att springa ett vårrus!? Haha..

Värmen fick vi upp i alla fall, jag och tre starka kollegor som tog oss runt loppet!





Härliga helg!

Lördagen började tidigt efter en sen kväll ute med både after work med jobbet och födelsedagsfirande. Mamma väckte oss innan vi åkte för att kolla på pappas cykellopp med picknick i Sollentuna.





Efter loppet åkte jag hem till Vallentuna för ännu mer gäsande i solen med familjen.

Lite lätt röd i fejset efter en hel dags solande! Hihi, oooops!

Söndag = morsdag. Grattis min älskade mamma!
Och solen fortsatte skina även då. Så vi åkte faktiskt tillbaka till gårdagens picknick-plats för mera sol :D

När det räckte med sol så var det dags att göra lite nytta. Jag å syrran åkte till vallokalen och röstade i EU-valet.


På kvällen blev det årets första grillning på vår lilla elgrill. Blir faktiskt väldigt bra trots allt. Flankstek med ungsrostade rotsaker. Mums! Tyvärr blev det ingen bild.

Partäääj!


Kommer hem efter ett mittenpass på jobbet 10-18 plus fotbollsträning och firar med patrik min löneförhöjning och mina fina ord från chefen som jag fick idag. Yay!


Lediga älskade dag

Väcks upp lite tidigare än önskat av Wilma som voffar på målarna utanför fönstret. Tills hon accepterar att de ska vara där så somnar vi om i sked. Så mysig!


När vi vaknat så var det dags för morgonrundan. Finfint väder!
Därför bestämmer jag mig för att åka hem till valletuna och loungesoffan för sol och glass.

Lite shopping hanns med också, nya träningsshorts inhandlade!

Lagade gomiddag innan fotbollsträning




Svettig å dan påväg hem. Nu är jag duschad och redo för sängen. Godnatt! 😘

Förbipasserande dagar

Lever mitt liv som det ska va, eller som de brukar va. Äta, sova, jobba och träna typ. Å ibland lite aktiviteter som tex en sväng förbi några vänner under lördagskvällen.

I söndags morse däremot vaknade jag tidigt och solen sken. Tog mig iväg till gymet för ett spinningpass, utan mat och dryck - var väl inte så smart. Blev ett onödigt tugnt pass så det gör jag inte om!

Glad ändå tog jag mig hem till Vallentuna för att ge bilen en omgång. Ren och fin blev den. (Bara för stt regnet skulle komma dagen efter.)

Idag var det jobb, satte min första blodtransfusion. Yay!
Efter jobbet åkte jag hem till Vallentuna (igen) och väntade på mamma innan vi åkte till gymet för ett body pump pass. :D

Sen köpte jag lite mat å snodde med mig wimpen hem.



Nu äre myskväll med Wilma och patrik å imorgon är jag LEDIG!! 😄😄😄

Mamis födelsedag

Firades med afternoontea på Berns asiatiska, innehållande såklart te och även dumplings plus ett enormt fikabord. Sånt gillar vi! :D



Efter brunchen var vi så mätta så då blev det promenad genom stan 😊👌 plus lite shopping!
Sen mötte vi upp pappa i täby för middag på mammas favoritresturang vapiano!

Ännu senare på kvällen tog jag även en tur hem till min fina vän jossan som även hon fyllde år. :)


Härlig fredag! Och solen är tillbaka 😄👌

Trött!!!

Är verkligen trött nu, vet inte vad som gör mig helt slut. Fick en period när jag var lite piggare men nu är jag dödstrött igen. Känner mig tömd på energi verkligen.. Kan det vara vädret? Träningen? Jobbet? Maten? Ingen aning, trött är jag.

Hade en fantastiskt bra helg, nu har snart även hela denna vecka gått. Jobbade i måndags kväll och tisdag och onsdag har bestått av utbildningsdagar. Sista dagen idag. Det är en infektionsutbildning, vi lär oss sådant som kan vara nyttigt att veta när vi jobbar. Kul faktiskt! :)

Nu ska jag försöka somna om en stund :) natti!


Härliga helg!

Tyvärr en regnig sådan... Och speciellt synd med vädret med tanke på att den var fylld med utomhusaktiviteter.

Fredagen var Patriks födelsedag, då sov jag halva dagen eftersom jag jobbat natt. Sen så kom hans mamma på middag och efter middagen åkte vi till hans pappa och kollade lets dance finalen!

Lördagen startade med en tidig morgon i bilen mot Eskilstuna. Blev en macka on the go.

Väl i Eskilstuna var det dags för lagavslutning. Startade dagen med paintball innan det blev lunch och efter det så körde vi femkamp. Så kul!!! Men kallt och regnigt!

Fick ett litet krigsmärke också, är betydligt större idag.. Haha!


På kvällen blev det resturang middag innan vi gick hem till en i laget för lite mellomys :)

 Söndagen bestod av lite allt möjligt. Dels fick jag mina ögonbryn å fransar färgade, tackar vi för! Sen åkte jag direkt till Patriks mamma då hon ordnat lite födelsedagsfika för honom. Mums! :D

Sen var jag tvungen att åka iväg igen för det var dags för fotbollsmatch! Tyvärr förlust men vi kämpade på bra utan avbytare och flera skadade/sjuklingar ute på plan.


Och juste! Fick ju snygga dojjor av moster. Yay! 😄👌



Knep & knåp

Idag tog jag en lååång sovmorgon. Försökte så gott jag kunde iaf. Vaknade vid 8. Men somnade om och halvsov till och från till halv 11.
Sedan satte jag igång å hittade på lösningar för att piffa upp balkongen. Tycker jag fick till en fin ritning av hur jag skulle vilja ha det, tyvärr tyckte patrik det blev för dyrt så nu får jag hitta på något nytt.. :D :(

I övrigt har jag tränat och sovit lite till. Allt för att ladda inför en nattpass på jobbet. :)
Så nu sitter jag här i soffan. Väntar på att klockan ska gå.. Skönt med en hyfsat lugn natt (än så länge). :)


Systerdag

Idag har jag haft lite ledigt från jobbet, så då passade jag å fisan på att käka en rejäl hotellfrukost innan det var dags att hämta mamma och Bianca på Arlanda.



Mätta och belåtna, mamma var hämtad, så tog vi en liten hundpromenad innan vi tog oss vidare till täby centrum.

I jakt på en kalender då min andra varit spårlöst försvunnen 1-2 veckor. Köper denna fina turkosa "skolkalender".

Kommer hem och hittar såklart min gamla kalender. Jaja... Typiskt mig 😄

Efter täby tog ja en kort powernap hemma innan patrik kom hem å det var dags för att göra mat. Idag blev det köttfärssås å spagetti, med soyabönor och morötter :D
Efter middagen var det dags för att prova på Hot Mojo.  Och HOT (!) var det!! Herregudarns vad svetten rann! Och upptäckte än en gång min fantastiskt obefintliga balans och smidighet. (Jag är sjukligt stel..)

Nu sitter jag hemma i soffan med patrik, trött å utpumpad trots att detta var en av mina "vilodagar" haha träningsmässigt. Well, har ändå hållt igång hela dagen. Snart börjar mellon, semifinal. :) ciaaooo


Finbesök!

Igår kom min fina vän Clara äntligen på besök!! Vi åt lunch på vapiano, strosade runt i täby, en sväng förbi Ikea och Barkarby outlet innan kvällen avslutades med grillning och lets dance hemma i Vallentuna. Bra dag!



Valborg och första maj!

Igår var det valborgsmässoafton. Blev inget firande för mig eftersom jag jobbade. En hektisk kväll på jobbet kan vi säga.
Men firade lite med mamma på vapiano innan jobbet och efter ett bra gympass å träff med PT. Gött!
Gymmande händer...

Och idag var det första maj, började med snöstorm. Haha fast idag tog jag och patrik en lååång sovmorgon så det enda vi såg av vintern var när vi drog bort gardinen en snabbis vid 8 typ. Sen sov vi vidare till 11 typ. Sååå skönt!!!
I övrigt har jag införskaffat en fotbollsoutfit och varit på fotbollsträning, plus ätit väldigt gott idag. Och ja juste, en löprunda hann jag med också. Haha!








RSS 2.0