>

Måndag

Idag började dagen med att fixa lite med tvätt och sen ta en sväng med hunden i duggregnet.

Sen åkte jag till jobbet lite tidigare idag för att va med på en föreläsning om Ebola, intressant men kort. Var bara en halvtimme om vad ebola är, smittvägar och hur man tar på och av sig skyddskläderna.

Innan jobbet hann jag å Frida med en liten lunch på en av sjukhusets matsalar.

En kväll på jobbet som rullade på, nu äre dags att sova innan jag ska upp och jobba igen.
Söndag

Mammabrunch och hockeymatch är det denna söndag bjussat på. Och en låååång sovmorgon såklart! ☺️

Lite goes on!

Mycket har hänt, mycket pågång. Därför har bloggen inte varit en stor prioritet av min vardag. Hade en underbar tid i Västerås med mina fantastiska vänner och hos min älskade deltidsambo Clara.


Väl hemma igen var det inte många arbetslösa dagar kvar att bocka av. Slog igen tiden med lite umgänge med gött folk och första ispasset för säsongen!
Lyckligare får man leta länge efter!!!! Hur ont det än gjorde och hur jobbigt det än var är fan hockey det jag brinner för. Love it!

Med hockeyn kommer även vår vackra höst, tycker verkligen defaitism fantastiskt att se alla färgskiftningar, det mysiga mörkret som faller in och man får tänds ljus och krypa ner i soffan under en filt. Mys!

Har även börjat jobba på mitt fantastisk jobb igen!!!! Asså som jag älskar det där stället, klart det är tufft ibland men med fantastiska kollegor och bra bemanning så överlever man varje arbetsdag med ett leende på läpparna!

Idag vare återbesök hos läkaren också. Fick en extra medicin för jag har b12 brist som är vanligt hos tarminflammations patienter. Men jag mår bättre och proverna ser ut att fortsätta åt rätt håll så jag kan inte vara gladare!!
Denna höst kanske inte fått världens bästa start men nu börjar allt ordna upp sig och jag känner mig så haappyyyyy 👍
Taco-onsdag


Igår blev det taco time med mina kära västmanlänningar! God mat, fantastiskt trevligt sällskap och många skratt. Världens bästa människor!


Som balsam för själen

Igår kom jag äntligen till min älskade fina vän Clara och underbara Västerås! Är inte klokt hur man kan trivas så bra hos någon, med någon. Blir så bortskämd här så detta är en perfekt del i mitt tillfrisknande! Och skratta mycket, det gör vi!


Mycket har hänt sedan sist vi sågs bloggen, jag lovar att försöka catcha up lite senare. dels har jag fått ny mobil och får då bara in en bild då blogg-appen inte är anpassat för det nya formatet. Så det kan gå.


RSS 2.0