>

Härliga lediga onsdag

Idag hade vi en lång sovmorgon, nästan alldeles för lång. Sen åkte jag och hämtade upp min vän, vår kollega Frida för lite shopping. ☺️ Härligt va?
När vi kom hem hade min kära sambo förberett maten, hemmagjord tapas. Mums!!
Trevlig dag och kväll med gott sällskap!

Igår fick vi dessutom packa upp matbordet, behövdes något fint att ha på det så det fixades idag på shoppingturen. Se så fint det blev! 👌




Ridtur

Hoppla hästen, idag följde jag med Sofia till stallet för en ridtur. Var lite läskigt men mestadels mysigt. Fanns massa gosiga djur och den kan man förstå hur fridfullt det är att bars ta sig ut påsen hästrygg i skogen. Härligt väder också!





I övrigt har jag börjat ta tag i fönstertvätt här hemma, en sväng till tippen och matlagning. Effektivt!

Vårkänslor!

Och nästan sommarkänslor, de senaste dagarna har bjudit på underbart väder. Tyvärr har jag jobbat natt så jag har sovit bort större delen av dagarna. Men njutit när jag kunnat. Har hängt mycket på vår härliga balkong. Tror förresten jag inte visat den ännu här. Vi har fått ut lite odlingar och mamma har sytt om kuddarna i soffgruppen, fantastiskt! :)






Finbesök

Onsdag till torsdag fick vi finbesök av min älskade vän Clara. Det blev en sväng till stan för att kolla Kungsträdgården och dess blomster och lite shopping såklart! Onsdagskvällen satt vi och bara hade det mys under infravärmen på balkongen med god mat som Lukas gjort medans vi promenerade längs sjön. Mys!










Vårt fina hem!

Är så kär och så lycklig i vårt fina hem.






Väntar tyvärr fortfarande på matbord då det som kom var alldeles repigt :(




Fixat och donat!

Herregud nu är man trött... Har fixat och donat hela helgen med lägenheten. Plus hunnit med en klinikfest på det. Börjar faktiskt likna något här hemma. Blir så fint så! 😍👌




Workday

Idag var det en lång jobbdag, mycket att göra plus slutbedömning med min student jag ansvarar för just nu. Vilket var rätt tufft av olika anledningar..

Hursomhelst, aprilvädret fortsätter leverera regnskurar blandat med solglimtar. En solglimt var vid lunchen så vi passade på att ta frisk luft och andas in vårvädret och hämta nya krafter innan eftermiddagen.


Efter jobbet åkte jag och Lukas och kikade på en bäddsoffa till gästrummet, tyvärr var dem förstor. Skulle vara bra att hinna med att lasta in den när man ändå har en stor bil som vi hyrt imorgon. 🙈👍




Education

Idag hade jag en utbildningsdag, en av de sista dagarna på ett introår för nyexade sjuksköterskor. Är kul men mycket repetition. ☺️
Idag fick vi testa att lägga VAC-pumpar på varann. Det är en undertrycksbehandling med hjälp av en svamp som suger ur sårvätska ur sår och förbättrar sårläkning.

Sen hem till Vallentuna efter jobbet och packa ur lite till grejer, bara 2 dagar lvar nu 🙈


På kvällen åkte jag hem till Anna, min gamle vän som flyttat till Sollentuna. Kul att se deras nya fina lägenhet och träffa henne igen, det var inte igår!!

Sneakpeak

Idag var det en slapparmorgon innan vi snabbt flyttade ner alla grejer från vardagsrummet på övervåningen till garaget.

Senare var det brunch med familjen och Lukas ☺️ på golfbanan nästgårds, myspys!


Senare vart det en sväng förbi lägenheten, visar en liten sneakpeak på hur köket blir. Börjar ta sig. Wehuuuu!
En sväng till Ikea, igen.. Och nu har vi busat lite med Lukas småsyskon.

Dags att göra kväll efter en lång dag, jobb imorgon. godnatt!



Happy birthday!


Grattis på födelsedagen världens bästa tokigaste mormor ❤️🙈😂


Familjefredag

Idag efter jobbet var jag trött, sover dåligt både troligtvis pga kortison och mycket att tänka på just nu.
Längtade hem men hämtade upp en lampa på vägen och en sväng förbi lägenheten där Lukas och hans kompis från Jönköping var.


Väl hemma blev det middag, godis och lets dance i soffan med familjen. Mys!




Tacksam!

Idag har jag skrattat mig genom min arbetsdag, underbart! Många dagar är som denna, några är betydligt tuffare. Men med alla dessa fantastiska kollegor runt omkring en gör det grymt!

Här är ett practical joke som en kollega gjorde till mig och Lukas i läkemedelsrummet idag. Haha, flaskorna ska symbolisera oss.


Nu har vi haft myskväll, efter att ha inspekterat lägenheten en sväng där säljaren som är målare håller på att göra lägenheten fin. Bland annat måla alla köksluckor, vilket jobb! Men ljust och fint blir det. 😍


Godnatt från oss!


En vecka..

... Har snart gått sen mitt senaste inlägg. Hela förra helgen var det nattjobv på schemat. Fantastisk helg med grymma kollegor och bra patienter. Älskar sånna dagar!

Sen sov jag bort halva måndagen innan jag, Lukas, mamma och pappa åkte till fullerö handel i uppsala. Blev en hel del fint ☺️👍 kul ställe, skulle kunna köpa allt om plånboken tillät.




Tisdagen var jag ledig. Gjorde lite ärenden på förmiddagen, bland annat beställde matbord, och sen åkte jag och träffade Michaela en sväng innan det var dags för möte för banken för att skriva på lånepapper. Så nu kunde vi bocka av det på listan såhär en vecka innan flytt.
Beställde även nya glasögon efter ett syntest som konstaterat att behovet var stort.... 😏



Fina kvällar! Nu är våren påväg! 👌😍


Påsk

Skärtorsdagen blev en ledig dag. Laddar upp inför natthelg. Har spenderat hela dagen med mamma väntandes på att deras soffa skulle levereras hem. Som kom 20min efter avsedd tid, haha! Men det blev fint!

Blev en promenad ner till centrum där vi kikade in i en av de nya affärerna i centrum. Hittade lite kul till Lukas som han fick som påskpresent. Älskar att ge bort saker och framförallt göra fina paket 😍.

Han blev också glad! Som ett barn på julafton. Haha!

Blev påskliljor till mig själv, himla fina faktiskt! Nu börjar det kännas att våren närmar sig.

Sommardäcken på också, lovely! Välkommen våren! 😍



RSS 2.0