>

En ledig onsdag


Idag började dagen med sovmorgon innan vi åkte till Wäsby golfbana för lunch med farmor och farfar, en extra födelsedagspresent typ. Mysigt, tack för det!

Efter lunchen drog jag och Lukas vidare mot Märsta och Steninge slott, var inte igår man var där. Egentligen skulle vi bara till plantagen för att fylla på blomförrådet här hemma.

På kvällen åkte vi till mamma och pappa för middag. Var lite sen födelsedagsmiddag för mig tillsammans med dem. Fick fina presenter bla en resa till London med lilla mami 😍👏🏼
Fantastiskt!work

Nu är en jobbvecka över, eller snarare 8 arbetsdagar på 9 dagar. Puh! Var en hektisk start på dagarna efter semestern men lugnade ner sig till helgen, perfekt! Nu är jag ledig två dagar innan helgjobb igen. 


Har varit blandade känslor att vara tillbaka, skönt att vara ledig men fantastiskt att träffa alla fina kollegor igen!! Dessutom är det skitväder så det är bara att jobba på.

Puss å adjö!

Min soliga långa födelsedag!

Igår fyllde jag år, hela 24 år. Tänk så åren går, haha! Men vad mycket jag har hunnit med! 👏🏼
Gårdagen firades med flertalet nära och kära förutom mina egna föräldrar som lyxar sig i Italien (dags att komma hem och känna på regnet tror jag). 😏 fast på min födelsedag sken solen heeeela dagen!!
På morgonen kom min underbara livskamrat hem och sjöng för mig, med blommor och present på sängen. Sen åt vi frukost tillsammans innan vi kröp ner i sängen en stund till.
Fick en superfin klocka från Thomas Sabo! 😍

Sen behövde Lukas sova längre eftersom han jobbat hela natten så då smet jag iväg till min bästa vän Michaelas landställe och mös i solen med hennes familj.
Sen var jag tvungen att åka hem för att fixa klart tårta och sådär inför släktfikat. Hade bakat lite kvällen innan också. Bullar och citronkaka, men glömde fota det färdigt tyvärr.


Efter fikat vilade vi hemma en stund innan vi drog till täby med Fia och hennes kille och hade födelsedagsmiddag!Här skulle man kunna tro att kvällen var slut, men icke sa Nicke. På vapiano fick jag sms av Michaela som frågade om jag ville komma över. Blev lite yatzykväll innan jag höll på att somna och cyklade hem i mörkret.Sista hemmadagarna

Sista hemmadagarna kom Clara på besök innan vi hade en helg för bara oss själva. Tyvärr var vädret typ sämst, förutom första dagen hemma då michan och hennes kille kom förbi Lukas föräldrars hus och bada lite. Sprack upp någon kväll men annars regn, regn, regn.. standard denna sommar! 😏Stop 3: Jönköping

Sista stoppet blev Jönköping på vår lilla Sverigeturné! ☺️ Vi bodde hos Lukas kompis och hans tjej (våra numera gemensamma vänner)!
En supermysig stad mitt i Sverige omringad av vatten!
Blev en sväng förbi Gränna också och kolla på polkagristillverkningen, mums! Köpte med en drös hem! 😍
Stop 2: Skåneland

I Skåne, Ängelholm bor Lukas kompis Filip, Fille. Hans föräldrar har ett superfint hus vid vattnet med pool osv. Utsikten är to die for! 😍
Skåne är himla fint också.Där stannade vi ca 3 dagar innan vi begav oss norrut igen mot Jönköping.

First stop Västerös

Efter Kreta var det dags för lite roadtrip, dock blev den något försenad pga bilproblem. En ny bränslepump behövdes (tydligen kanske mer än så då bilen inte ville starta idag heller och står strandad på jobbet)....

Hursomhelst, efter några dagar hemma fick vi låna Lukas föräldrars bil så vi kom iväg i väntan på vår bil! Underbart!

Första hållplatsen var Västerås för att hälsa på Clara och blev en sväng förbi Tove också. ☺️Tog inte så många bilder tyvärr. Blev DN kort visit innan vi åkte hem för att skynda på verkstan. Bilen var fortfarande inte färdig efter nästan en vecka så då fick vi fortsätta låna bilen (tack snälla underbara svärisar) för att ta oss vidare ner till Skåne.

Kreta

Bloggen har stått stilla, dags för lite bilduppdatering från semestern som olyckligtvis redan är slut. 😒

Men Kreta var grymt, härligt väder och mycket bad. Plus träffade två nya vänner ☺️


Vårat rum med ett spännande fönster rakt in i poolen!
RSS 2.0