>

helvetet på jordenPrecis kämpat mig ur min vadå 7500899 sjuka i ordningen, de avlöser varann i raketfart och hinner knappt bli bra innan nästa drar över mig. Denna gång var det den fantastiska vinterkräkan som ville in i min kropp. Vet inte om jag ska se dessa påhopp som ett lärosyfte eller straff för sådant ont jag gjort i livet. Haha... Nej fy tusan. Är fan så glad att det är över så det sprutar endorfiner ur mig. Energin är hög som fan (ursäkta språket mormor) trots att vågen nästan slutade på 5kg minus och efter tre dagars totalt däckande i mitt rum. Dvs en kolossal energiförlust i form av intag. Första dygnet sov jag konstant, varvande med paus för att få ur mig det djupaste ur avgrunden.Nu är jag som sagt bra och är inne på andra dygnet med mat, har röjt undan allt, städat alla ytor, tvättat alla kläder och sängkläder, vädrat alla kuddar och täcken. Känns som på jobbet typ. Fantastiskt att va tillbaka!
Nä nu har jag helgen på mig att njuta av livet igen innan jag ska jobba på allvar igen. Och det ska jag fan göra, njuuuutaaa!!! 😍👌

Rock tha sock

Idag har jag gjort som en hel del andra, mixmatchat strumporna för att stödja worlds down syndrome day och visa att det är okej att vara olika. Inte bara pga en extra kromosom tycker jag utan på alla sätt!! Underbart är unikt!

På eftermiddagen drog jag mamsen och syster till gymet, kändes premiärigt för mig som inte varit där sedan november.
Självklart testade vi klätterväggen ☺️


Ännu senare efter en fantastiskt god familjemiddag som mammsen fixat med oxfile och bearnaise så kom min gamle vän förbi. Vi ses alldeles för sällan trots att vi bor i samma håla. Grym ta-igen tid med min bästisfestis!


Rätt bra fredag, enda jag saknade var min babe. Men tack vare michan får jag ha honom med mig ändå 😍
Weekend

Det blev en weekend i Västerås för att fira bästa vännen clara. Helgen avslutades med hockey i Haninge och tapasmiddag med mitt hjärta!
Awesome!!2,2 milIgår cyklade jag och Lukas runt Vallentuna sjön efter jobbet och avslutade kvällen med en myskväll framför tvn eftersom jag spenderar denna helg i Västerås.


Du vackra människa!


Tänk att man kan bli så glad, så glad igenom hela kroppen - från topp till tå - av att bara titta på en annan människa.
Tänk att man kan få känna sån otrolig lycka att få skratta tillsammans med någon annan människa.
Tänk att man kan få känna sig så älskad av en människa som är tusen gånger bättre än en själv.
Tänk att få dela alla fantastiska ögonblick med denna människa, ännu mer fantastiskt är att du får även dela flera vardagliga ögonblick med denne.
Tänk att den älskvärda, bästa, fantastiska, glada människa är du - och tänk, ja tänk att du är min.
Jag älskar dig! 💕


Lägenhetsägare!!!

Igår blev det officiellt, i mitten av april får jag över Lukas till bondtuna och vi blir sambos på riktigt! Känns grymt bra och vuxenpoängen bara rullar in! 👌☺️


RSS 2.0