>

Trött!!

Däckade som en liten prinsessa i soffan efter jobbet och en löprunda. Hoppade av en station tidigare och sprang hem 👏 Fruktansvärt jobbigt efter en låååång period med sjukdomar och lathet.


Fortfarande sjukt trött, och vetskapen om att det är 3 arbetspass kvar denna vecka känns tufft. Puh! Bara att kämpa på!


Slapparsöndag!

Idag har det varit en gråmulen dag, perfekt för tvättstuga! Så idag har det tvättats, Lukas mamma och lillasyster var förbi på en snabbfika. Nu på kvällen blev det god köttwook till middag och filmmys 😍Och juste, igår solsäkrade vi en semestervecka som kommer spenderas på Kreta. Wehuu! 👏😍Flyttlördag!

Idag har jag hjälpt min käre vän och kollega att bli sambo med sin pojkvän. En dag som senare avslutades med middag på vår balkong!

Efter mycket slit och god mat har vi nu landat i soffan hemma, Lukas har städat hela lägenheten när jag varit borta! Imorgon ska det ösregna, då blir det tvättdag. Perfekt men trist! 😜👍Ytterligare en vecka...

... Har passerat i mitt liv. Efter natthelgen och försök till att komma tillbaka till rätt tid med en förkylning i kroppen så har jag genomfört ännu en arbetsvecka. Men tisdagen var ledig den jobb, trots detta åkte jag in till stan och mötte upp några kollegor för after work. Perfekt!

Onsdag var dags för jobb igen, utbildning hela dagen. Kom hem med en galen migränhuvudvärk så sov en stund efter jobbet sen kom farmor och farfar förbi och lämnade en inflyttningspresent och pratade en stund. Tack snälla, myspys!
Efter att dem gått försökte jag fylla på syret med michaela på en kvällsprommis. Skönt!

Torsdag, grymt väder när vi slutat. Så blev en glass på balkongen innan jag tog mig an de sista fönstrena här hemma. Alla blev bra förutom balkongfönsterna?! Mkt märkligt...
Gjorde även en supergod middag med rosépepparbiffar. Mums!

Idag var det äntligen fredag! Dagtur på jobbet sen hem, ut i det fina vädret på promenad med Lukas och sen häng på balkongen i solen innan lets Dance! 😍👍

Nu sovdags. Imorgon ska jag hjälpa en vän med att flytta!Natthelg

Jaha då är man igång med natthelg nummer 2 på rad, tur det är sista. Men skönt ändå med nätter för det är rätt tufft på avdelningen nu.

Jag laddade upp inför nattens pass med  lite bebismys och dejt med en gammal go vän.
Nu ska jag hem och sova efter natten. Skönt!!!!

RSS 2.0