>

Jag älskar...

Mitt jobb, mina kollegor och att jobba shift.
Det är just shiftjobbet jag tänkte skriva någon rad om nu. För hur skönt det än är att få komma hem i tid när man krigat sig upp tidigt på morgonen slår ibland inte alltid den sovmorgon man kan få inför ett kvällspass. Att vinka av dagjobbarna efter ett nattpass då? Säga godnatt när alla andra har krigat sig upp för morgonjobb, fantastiskt! Det lugna klimatet nattetid och det hetsiga på dag och kvällstid, sovmorgnar, tidiga kvällar, mysmornar. Jag har det bästa, det bästa av alla världar!

MEN! Allt här i världen har en baksida, vi människor har vår stjärt och Sverige har Göteborg. Haha! Baksidan med att vara shiftjobbare är att ha en sambo som är det också. En del veckor/dagar lever man som änka, och det gott folk är fruktansvärt! Jag hatar att vara ensam, jag hatar när det är tyst, jag hatar att vara utan Lukas. Fy! När han jobbar nätter så känner jag mig ensammast i världen. Men såklart så har vi ibland också flera dagar på rad ihop tack vare shiftjobbet.Hellloo baby

Nu äntligen har vår lilla bebis anlänt! Låt mig presentera CPA644 😍👏🏼 Mazda 3 150hk, 2,2 dieselmotor.


London sista dagen

Måndag, sista dagen och dags för hemfärd! Dagen startade som vanligt i London, rostmackefrukost innan vi tog oss vidare till shoppinggatorna. Trots att plånböckerna ömmade! 🙊

Det var strålande sol och faktiskt riktigt skönt. Märktes även i stan att det var måndag och folk var tillbaka på jobbet och kanske några turister som åkt hem.

Hejdå sa vi! Och flög tryggt och säkert med norweigan! 👏🏼Sunday in London 😍

Lördagen bjöd på sovmorgon.m, mestadels för att butikerna stängt på förmiddagen och öppnade inte förrän tolv. Men efter frukost tog vi oss ut för en promenad bortåt Oxford street, kikade lite på halvmaran som pågick i hydepark och njöt av solen. Tyvärr rätt så blåsigt så det blev aldrig så varmt som man önskat..


Startade med primemark, det var det fler som gjorde... Kringelikrok-kö till provrummet.


Dagen gick och vi (jag) spenderade alldeles för mycket pengar. Men på bra saker ☺️ på kvällen senare var planen teater och middag på en resturang som mamma läst om. Tyvärr var vi klantiga nog att vänta med att köpa biljett till sista minuten och inte boka bord på restaurangen. Så det blev inget av med det. Men istället tog vi oss till Jamies Italian och tog varsin fördrink innan middagen som tröst.


 Blev så mörka bilder på resten tyvärr...

Nu är det morgon och snart dags att ta sig an London för sista dagen. Ciaoo!

London med mami!

Igår flög vi ner till London jag och mammsen, blev en tidig morgon men orkade ändå med en del shopping och promenad totalt på 1,3mil typ. 👏🏼 bjussar på lite bilder, för mamma kunde inte lägga ut något.


Vi fick vårat rum direkt, sen gick vi bortåt mot en marknad och kikade runt.

För att vila våra trötta ben (och mamma krävde ett glas vin) så hamnade vi tillslut på en klassisk engelsk pub.
Mamma semesterfirade lite till med ett glas Cava!

Trevlig dag, nu går vi mot stan!
Ciao!Underbara älskade!

Här är dem, gänget jag träffar nästan varje dag, som ändå får en vilja stanna kvar hela natten även om så man varit uppe och jobbat från 7 på morgonen. Dem är med andra ord mina vackra vänner, kloka kollegor!

Vi hade tjejkväll i fredags, trots jobb tidigt kom vi inte hem förrän 4.30 på morgonen. Puh! Men trevligt var det! Blev tacos vi fixade ihop och en av oss hade fixat efterrätt, jag bjöd på fördrinken. Supermys!


Trots den sena kvällen/tidiga morgonen var jag uppe imorse och tränade. Kom direkt till ispasset, men jag gjorde det ändå! 👏🏼 sen har jag och lukas myskväll i soffan hemma med god mat och idol-repris. Han är också trött då han stannade uppe och hämtade mig så tidigt på morgonen 😍👏🏼. Tack älskling!

Kärlek! 

RSS 2.0