>

Slit och belöning

Efter en arbetssam vecka så förtjänar man lite belöning. Sista veckan på kortisonet och jag har börjat träna igen, äntligen! Kört två pass på gymet och nu äntligen ett ispass!! Imorgon blev jag tillochmed kallad till match! LÄNGTAR!
Nu på kvällen har jag och min kära legat och slappat i soffan, käkat tacos och haft det allmänt bra.Happy new 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣

Nu har vi redan gått in i 2016, herregud vad åren går fort nu. Och folk säger att det bara blir värre med åren, nä fy! Stoppa tiden!!! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt så jag antar att jag har jävligt kul while living så att säga ☺️👌🏼

På nyårsafton, igår alltså var vi här hemma med goda vänner och hade middag och nyårsfirande. Åt god mat, tittade hockey, smällde av lite fyrverkerier och avslutade med beerpong! Bjuder på lite bilder från kvällen som jag och michan tagit.


Idag var vi trötta och Lukas försov sig nästan till jobbet. Körde honom dit sen dammsög jag upp de sista resterna från festen. Resten hade jag fixat undan på kvällen, så skönt!!! Var förbi mamma och pappa en sväng medans Lukas jobbade, blev en omgång yatzy som mamma vann.

Nu har jag hämtat Lukas igen och vi har soffläge efter lite mat, snart sovdags.
Godnatt!


RSS 2.0