>

Mån-ons

Helgen passerade snabbt. Fick ju jobba måndagen tyvärr. Men det va ju mammas födelsedag så familjen möttes upp på vapiano och hade mysmiddag där innan vi åkte hem för presentöppning.


I övrigt har jag jobbat och tränat dessa dagar..

Och gjort århundradets godaste chili con carne. Mums alltså!! 😍👌🏼


Trött som tusan är jag och det är många arbetsdagar kvar till en längre vila... Tokdäckade hemma idag efter jobbet men kom tillslut iväg på ett pass på gymet. Skönt ändå!
Godnatt från en trött Emelie

Härliga helg!

Som tyvärr inte bjöd på nå vidare väder och som blev en dag kortare än vad jag hoppats på. Jag hade ansökt om flexledigt imorgon för att få va ledig fre,lör,sön och måndag men vid sjukdom är jag först in och såklart ska en av mina kollegor vaba imorgon.. 😒 Får väl nöja mig med tre lediga dagar med min kära sambo som jag knappt sett de senaste två veckorna!

Men fredagen har jag redan skrivit om så vi går direkt på lördagen.
Det va dags för Sofias lopp, dvs Tough Viking! Så jag och mamma tog oss in till stan som åskådare! 😍👍🏼 Sjukt grym var hon och tog sig igenom nästan alla 26 hinder och 8km på drygt 1,5h!Sen gick jag direkt från stadion till nästa idrottsplats bara 300m därifrån där Lukas hade match. De förlorade tyvärr men ja, han verkade inte så förstörd för det.


Efter detta vare hem och vila lite inför god middag hos mamma. Firade henne lite i förskott. Eller hon firade sig själv med svingod mat. Mums! Tack mamsi!! Mätt som en bebis åkte vi hem å sov efter Eurovision!
Haha!

Söndagen .. Ja vad ska jag säga. Soffsöndag. Så himla tråkigt väder. Iskallt blåsigt och grått. Började dessutom regna senare.


Men fick i alla fall iväg mig själv på ett träningspass med mitt PT. Älskar det!! Trots att jag tror att jag ska avlida för några minuter men samtidigt är det så energigivande och härligt att ha ngn som får en att ge allt i varje övning. Sjukt nöjd men jag landade i soffan igen.
Gjorde kycklingcurry med ris till middag och en film efter det. Mys!
Nu sovdags eftersom jag ska jobba imorgon 🙄


Friyay !

Jobbat två dagar sen sist så nu vare dags för ledighet igen. 👌🏼
Började dagen med synkoll för nya linser. Gick bra förutom att jag vaknade 5min innan min tid...
Åkte sen med Lukas hem till mami å papi och lånade vatten för att tvätta av bilen, där stod mammas och väntade på att bli tvättad så vi drog av den också! 👌🏼 fint blev det!

Sen fortsatte vi hem till Lukas föräldrar när jag kammade ut lillflippens hår som hade värsta tovan och så fick hon en fläta efter det.

När hon ledsnat på oss tog vi ett bad och låg ute och solade en liten stund.

Sen vare dags att göra sig iordning för en sväng in till gamla stan för middag med Lukas familj, hans äldre lillebror fyllde år igår.Mysig kväll med god Italiens mat, mums! 3-rätters till och med. Inte illa!

Summertime

ÄNTLIGEN var det min tur att få en ledig dag i solen! Den användes till max på svärföräldrarnas baksida med poolen och bästa vän Frida.

Kommer hem till min käre sambo som jobbat, syns vem som varit ute idag va?! 😂

Vi åkte till jobbet (Danderyds Sjukhus) för han skulle göra en MR på sitt knä som han skadat på en am.fotbollsmatch. Så nu väntar vi på resultatet.


Måndagmys

Igår fick jag sällskap på balkongen av lillasyster. Eftersom jag är ensam så många kvällar ställde hon upp som sällskapstant till sin storasyster. Himla mysigt! Hon köpte med sig mat efter att ha varit i stallet (med min bil) och senast vi där ute tills solen började gå ner.


Innan nattjobbet i söndags hann jag köpa hem dessa godingar, gjorde susen på vårat nya handfat!
En resumé av mitt liv

Okej... Här kommer en liten bildkavalkad från sist vi sågs.
Jag har provat på Sats (en stor gymkedja) och fick på köpet träna med bästa Frida 😍


Jag och Lukas har haft få men sjudundrande myskvällar med god mat!

Jag har jobbat mycket nätter och nu på slutet har jag kunnat gå hem från jobbet med bara ben. KÄRLEK!

Firat Valborg med pappa och farbror med familj medans Lukas jobbade, himla mysigt ändå!

Insåg ganska snabbt att borta bra men hemma är bäst och har gymat en del på mitt gym hemmavid också.

Suttit ute och myst på balkongen, javisst!

Haft otroligt roligt på mina nätter med denna snärta (OBS faceswap) men vi har också haft väldigt dåliga patienter som vi tagit mycket bra hand om som piggnat till nu.

Träffade senast igår en gammal kär vän från gymnasiet som hör och häpna flyttat in strax nedanför oss. 😍 Så himla kul!


Ajuste, kanske det mest ovanliga jag har gjort är att jag va ute och partaja med mina hockeyvänner. Så himla kul men alla vet ju hur man mår dagen efter, inte lika kul.


Ja det va väl det.. Nu ska jag ut på balkongen och njuta av solen innan jag måste åka till jobbet. Jag och dagsyrran som löste av mig imorse täcker upp kvällspasset där en syrra blivit sjuk. Så han jobbar 7-18 och jag 18-07.15. 😏
Ciao!

RSS 2.0