>

Snowboard

Jahaja, igår blev det snowboard! Såhär såg det ut. =)


på g för att åka, laddar lite =D


in action. :)


Juste, jag överlevde också. Bara en riktig vurpa annars gick det otroligt bra för mig faktiskt! :)



Kram&Hej! :)

Vemdalen

Uppdatering från Stugan i Vemdalsskalet, nu har det gått mer än halva tiden och snart är det dags att åka hem. Det är bra här förutom att jag varit väldigt förkyld och inte kunnat åka så mycket skidor. =/ Jag är dock bättre nu och åkte litegranna idag. =) Idag fixade vi även snowboardgrejer så imorgon är det dags för lite snowboardrace med min lilla kusin. Mysmys, haha.


[bild från eftermiddagsskidåkningen idag. =)]


Sen har vi även firat julafton här såklart. Det var en väldigt ovanligt vit jul i år, det var mysigt. Det blir en annan känsla faktiskt! Fick massa fina klappar, vad fick ni ? =) Något roligt kanske ?


[annan bild från skidåkningen idag.]

Puss&Kram!
Ha det bra! =)

Åh herregud!

Imorgon är det efterlängtade Jullovet här!!! Vi ska ha julklappsutdelning, woho! =)




Men fy och skäms på mig, jag är verkligen jätteusel på att blogga har jag märkt. Det var ett tag då jag var grym! Men naej, nu är det slappt måste jag säga. Ska försöka ta tag i det, bara det att jag åker bort nu 22-29 till vemdalen och firar jul där med min pappas bror och hans familj. =) Så bloggandet kan bli lite skevt i alla fall....

[bild på vemdalsfjället]




Hursomhelst, de dagar jag missat att blogga har jag fortsatt på min vardag. Tränat, Niclas, Sova, äta, a typ det. Sen har jag också handlat mina julklappar klart, Nöjd! =) Mest nöjd med mammas, sedan en av Niclas. Hoppas han gillar den/det bara! =) Imorgon ska vi ha julklappsuttdelning för upptagna människor som vi är måste tydligen ha det så.. =P



Sedan har jag även hunnit med att träna en massa som jag sa och 2 matcher på det. =)
Först mot Västerhaninge, vinst, Viktigt!! 5-2 till oss. Sedan mot Segeltorp, också viktig, dock torsk 2-1 då hela laget var sjuka eller borta... Det sög typ. Menmen, det är låångt kvar! =D Allt kan hända!
Vårat lagfoto och spelarbilderna har kommit. De hittar ni på vår hemsida www.lagsidan.se/damer


Sen får vi inte glömma heldagen med klassen! =D Då vi först hade lektioner och sedan drog in till stan och käkade och sedan begav oss till biosalongen för en film å lite myspys! =) Vi såg "my best friend's girl", den var bra!! =D Lite seg i början dock, men jag kan absolut rekomendera den.





Tack och Adjö för mig, <3

Alice Svensson

Grymt bra framförd låt!


Mån-Tors vecka 50

Yo!
2 days, no life.
Eller ? =D

Orkar inte skriva vad jag gjorde måndag och tisdag, kommer inte ihåg. Blandar bara ihop allt, jag vet iaf att jag har tränat och varit med niclas! =D <3

Men igår, Onsdag så var jag i skolan vi hade idrott sista timmen. Då skulle vi upp till ishallen och åka skridskor. =D Det var jätteroligt verkligen, det var bara jag, gustav, tommy, viktor och vår lärare som var där. Vi spelade match jag och gustav mot de andra! =D Jag och gustav vann så klart. Hahaha, det var riktigt kul! =D Roligast var väl att jag gick ut med skydden på det första jag gör. xD Hursomhelst, man måste bjuda lite på sig själv. Man kan ju inte vara bäst hela tiden, eller ? HAHAH!
Sedan efteråt åkte jag och michaela min vän till täby centrum för att titta på lite julklappar. Jag köpte mina till Niclas men annars blev det inte så mycket mer. Kan tyvärr inte avslöja förrän a, typ tidigast den 22. Vet inte när han vill ha dem ?! Vi får väl se! =D Blir nog bra tillslut iaf! =) Fett taggaaaad, det är julafton snart! Kan ni fatta ? =O



Idag, Torsdag. Jag kom till skolan, vår lärare var sjuk så vi tittade på herkules och sen gick vi hem. Gick alltså mellan 8.30-10 idag ungefär! =D Haha! ganska onödig dag... Hursomhelst, nu sitter jag här hemma .. Väntar påå att mamma ska hämta mig. Vi ska till sjukhuset och träffa min sjuksköterska och prata om något, vet inte riktigt vad faktiskt. Sedan åker vi direkt till danderyd där jag har träning. Då ska jag träna sen hem, å sova typ ?! =D


<3 puuuuuss och kraaaam


Vecka 49

Gud vilken värdelös bloggare jag är. Inte för att jag är någon bloggare direkt, jag är en idrottare, sportnörd. Kalla det vad ni vill! Är inte så intresserad av att titta på sport och följa med i varenda serie och så... Men jag spelar gärna själv! =) Hockey såklart! Hursomhelst, jag har inte bloggat sedan förra tisdagen! Det är inte för att det itne hänt något, utan för att jag inte haft tid.

REGION ÖST!
Öst är bäst, ingen protest. Vi bara vinner, de andra försvinner. =)

[ - Ge mig ett bröst, ÖST, ååååh Öst! ]


Onsdag gick jag i skolan precis som vanligt, eller ? =D Sedan hämtade mamma mig där för att jag skulle åka till Hägernäs och träna med regionslaget, för vi skulle iväg på torsdagen och spela cup. Så vi hade onsdagen på oss. Vi tränade 2 pass, hade lite teambuildning och så.
Torsdagen  bar vi av till först Johanneshov, övningskörde tidigt på morgonen i morgontrafiken. Sedan hoppade vi på en buss med hela laget som skulle ta oss ner till Katrineholm där turneringen skulle äga rum. När vi kom ner så fick vi mat, mycket gott! Sedan hade vi vårt första ispass där nere. Sedan var det dags för middag och lite andra aktiviteter!
Fredagen betydde första matchdagen, det kändes redan på morgonen från alla håll. Vi hade dock först ett ispass att avklara. Sedan var det match, vi skulle möta lag Syd. Vi är Öst om ni inte förstått det. =) Vi vann första matchen, det var en skön början! En jämn match med många spelvändningar och farliga anfall åt båda hållen. Men idag studsade pucken åt vårat håll i alla fall.
Lördag, andra matchdagen även en träning där. Idag var det dags för lag Väst att möta vårat starka och glada gäng. Tyvärr studsade inte pucken åt vårt håll den här dagen och vi förlorade med ynka 2-1. Finns itne så mycket att säga om det.
Söndagen, då jag fick göra mitt första mål i turneringen med pass av maria som också spelar i mitt lag här hemma. Det var skönt, med tanke på att jag inte fått så mycket speltid! Men hursomhelst. Äntligen skulle vi på åka hem till sitt egna hem igen, SIN SÄNG! =D
 Å andra sidan var det en jävligt rolig helg så tack för tiden! Och för er som undrar så kom vi 2a efter team Väst!


[ Vet ni vad det bästa är? - Öst, åååh Öst ]

Väl hemma igen träffade jag Niclas en stund på kvällen, tihi. Det var mysigt. =) Även om vi båda var jättetrötta.

Så var väl den veckan. Så puss på er! =D <3

Lediga dagen

Idag vaknade jag av att min vän Michaela ringde mig tiotusen gånger på morgonen, TACK FÖR DEN! Du visste att jag var ledig din jävel. =D Ja, som jag sa, jag var ledig från skolan idag. Min käre niclas skulle ringa mig vid 10 för att väcka mig så jag skulle vakna på ett bra sätt idag. =) Sen så skulle jag ut i ösregnet med hunden å jobba. Skulle dela ut lappar för mammas jobb. De har någon julmarknad då de säljer sina kläder. www.lingonochblabar.se, besök gärna.



Sedan åkte jag å träffade michaela en sväng, vi hitta på lite busbus tills jag skulle hämta niclas cykel vid skolan och cykla hem den... Det gjorde jag, hela jävla vägen cyklade jag. Sen när jag är där uppe så ringer niclas mig och då är han tydligen där uppe han med... Den grisen hade fått skjuts upp och jag hade fått cykla, i regnet..... Ensam.. =/



-Får jag chans på dig ?
-Ja


GOOODNAAATT! <3

klagomål...

Jahapp, nu har man fått lite klagomål för att man inte håller bloggen tillräckligt uppdaterad. (ska du säga...)  ;]
Jag ska inte nämna några namn, men ja.. (på tal om namn....) Jag och Niclas har börjat umgås en del igen. =) Mycket mysigt, hoppas det håller i sig. Jag insåg mitt misstag, yes yes i really did! Han är underbar. =)



Anyway, vi har varit i täby och tittat på filmer å annat mys.
I söndags hade vi fika för pappa som fyllde år förra veckan, svårt att få ihop alla med hockeyn å ridning. Mycket gott med tårta och grejer, dock inge bra innan match. Speciellt inte när man behöver massa bra mat för mina allt för trötta ben... Tog helt slut tillslut, ville bara lägga mig ner å skrika, men det vore att överdriva, eller ? Kanske inte. Hursomhelst, vi vann med 11-0, mot göta/traneberg. Det var väl bra! =D Tredje perioden gick bäst som vanligt... Vet inte varför ?!


Jag i alla fall, mår bra. =) I övrigt om man bortser från den tränade delen av min kropp. =D var hos sjuksköterskan idag och lämnade papper, hon ojade sig över mig, precis som alla andra. Det suger verkligen, HALLÅÅÅÅÅ hur sjuk är jag ? Jag står upp, jag är inte ens förkyld och jag äter, jag tränar, jag skrattar och allt. Snällaaa, jag är en vanlig människa. Blir tokig snart! Hursom, kul att folk bryr sig. Tack! =) Dra det inte till överdrift bara!


Nu är det sleepy time tror jag, är ledig imorgon. Sköntskönt! =)
<3 puuuss och godnatt

Kärlek



faller vi, faller vi tillsammans


RSS 2.0