>

Onsdag

Hej och Hallå.

Kände att jag inte orkade stressa iväg till bussen som nu går om 3 minuter mot väsby så jag passar på att slänga iväg ett inlägg. :)
Jag är vrålförkyld som ni vet, men det gör ingenting för skolveckan har varit ganska så skön. Idag tog jag sovmorgon från matten och imorgon så får vi vara lediga hela dagen. :D UNDERBART!

Missar hockeyn denna vecka, och 2 av de 3 sista matcherna förmodligen.. =/ Not so good!!... Jaja. Är man sjuk så är man.

Ska snart hem till Patrik, ska plicka med mig mina 2 Wallander filmer som vi inte hann se igår. Har blivit ett fan av Wallander! Har nog snart sett alla nya versioner iaf. :P Den vi såg igår, Cellisten var inte den bästa dock.. :P Den var lite seg och ohändelserik. kanske ska läsa någon bok i sommar?!, vi får se..



Aja, nu ska jag börja packa ihop lite saker jag ska ta med mig till Patrik. :) Blir kvar där över natten idag så, vi får se. Behöver verkligen göra en inpackning med mitt hår så det får nog bli en dusch eller så.

Jaajaa, tjaa så länge! <3


ikväll blir...

779e1da3dc142362f9c4ba847521d0b8.png

Kolla varifrån!

ikväll blir det kärlekskaka med fruktsallad till efterrätt med familjen. :)


sitter och...

0-11ec001a1aeab0d17e3261118054847f.png

Kolla varifrån!

sitter och pluggar och fick för mig att bläddra lite i min almenacka och fick syn på denna vecka vilket lyckligtvis är nästa. SPORTLOV! Det ska bli så skönt! :)
just nu sitter jag bara och längtar efter att patrik ska komma hit. Jag är bajsförkyld och vill kunna mysa ner mig lite. :)
godnatt på er, eller något.


Blablabla

Helloooj! :)

Ett snabbt blogginlägg innan jag måste trycka i mig mat. Har träning om cirkus en timme, kan bli okej. Bara det att jag blivit förkyld på typ en timme... Helt sjukt. Men jag ska försöka ta i ändå. :)

I helgen har jag kollat på Annelis skolmusikal, RENT. Det var grymt! :) Anneli var duktig, men det hade jag förväntat mig också. Hon är en liten teater apa, utan tvekan! :D Annars har jag spenderat tid med min älskling och jobbat.

Bjuder på en bild från annelis musikal! :)

Anneli har typ en rosa aktig tröja (som egentligen är röd och blå) och står upp på den vänstra trappen! :)

Nu sticker jag, tjooohoo! <3

sjukt dålig...

4b44a8d7400ef9fd952a44139800d2ca.png

Kolla varifrån!

sjukt dålig uppdatering av mig, och ännu sämre bild på mig. Haha. Men nu sitter jag på bussen på väg till patrik. Ska hämta honom vid jobbet sedan. Ikväll är det träning sen blir det hem och kolla på tre kronor.
Denna vecka har bjudit på skola, hockey, patrik, os och sömn. :-) ganska skön skolvecka då det inte varit så stora uppgifter och jag är ledig idag.
tack och adjö. <3


Friiiiiidaaaay!

Helloj!

Idag är det fredag för er som missat denna underbara dag. Jag älskar fredagar, helt klart bästa dagen på veckan! Många skulle säga lördagar men nej, inte jag. Jag har ångest varje lördag då det har varit en väldigt späckad dag. Men framöver kanske jag kan få slippa lördagsångesten! :)

Idag ska jag plugga nu till en början och sedan ska jag hämta upp älskling för en sväng till barkarby, käka lunch och shoppa lite. :) På kvällen blir det bio, Farsan. Ska bli kul!


Tjofräs! <3

jag vill bara förklara

när jag talar om dig skiner jag upp som en sol,
det är tillfällen som då jag inser hur väldigt
mycket du betyder för mig. när du ser in i mina
ögon och säger att du älskar mig, då säger jag
detsamma till dig men det känns aldrig
tillräckligt. älskling, du är allt för mig och inte
ens de vackraste orden på jorden kan förklara
hur mycket du betyder för mig



jag älskar dig, även de orden räcker inte till


update om ballerina kladdkaka

Jahopp.. Nu har jag, syndaren, varit och köpt ballerina kladdkaka. Jag hällde upp ett glas med mjölk och öppnade paketet. Självklart var jag tvungen att smaka dem utan att doppa i mjölken först. Det var inge fel på det alls. Sedan så doppade jag kakan i mjölken och det hårda mjuknade lätt och krämen däri bestod. Det var gott men vill man ha kladdkaka skall man nog göra riktig.


då vet ni

om jag inte jobbade på mcdonalds då hade jag gått och målat mina naglar nu på en gång


Vakna Emelie

Hej kära vänner.

Nu har jag precis kommit hem från skolan, det var en kort och ganska tråkig dag i skolan. Det var föreläsningar inför vårat FN-rollspel som är någon gång senare nu på våren. Jag har Uzbekistan som land som jag ska presentera och där sitter jag och lyssnar på en föreläsning om Indien. Vakna Emelie, kanske inte allt så relevant.. Ja, ja. Det gav väl kanske någonting, får vi hoppas. Typ såhär kände jag mig i alla fall....




Senare var det dags för projektarbete och ännu en intervju, vi har haft två än så länge och en annan är inbokad på tisdag nästa vecka och kontakterna trillar in. :) Hoppas vi får med allt vi vill. Det var en givande intervju det med, man blir riktigt sugen på att börja jobba med sådant. Inte allt för lång utbildning men ändå ett jobb med inriktning på det jag är sugen på att jobba med.


Dagen började iaf tidigare än skolan, vaknade upp med min älskling. Tog mig upp och körde honom till jobbet, det är ett bra sätt för att inte lyckas somna om och inte komma upp alls har jag kommit fram till! :) Tack och lov för det.
Naejni, ikväll är det träning sen är det nog inte mer än så. Ska plugga lite. Eller jo förresten, är väldigt sugen på att pröva de nya ballerina kakorna. Ballerina kladdkaka, någon som smakat ? Är det gott ? :D



Tjofräs!


snö, snö och ännu mer snö

Hörrni, idag har det snöat. IGEN!
Någon mer än jag som tycker det kan börja bli vår snart, mina grannar ser knappt ut från deras fönster på framsidan då det är en gigantisk, och då menar jag verkligen gigantisk, snöhög utanför deras hus.
Nej, nu är det väl dags för mig att lägga upp lite bilder. Och vet ni? Jag vet att pappa har en hög fina vinterbilder, för vintern är ju faktiskt en väldigt vacker årstid också. (dock lite för lång)


Lager på lager (garagetaket)



A walk to remember, en helt vanlig gångväg i vallentuna med frostade träd



Här bor wilma, med ett väl isolerat tak av snötäcke



En vacker bild ut mot vallentuna sjön, på en annan promenix



Snölagda vägar, enbart spåren är synliga med vallentuna kyrka i bakgrunden



Alla bilder är tagna av min pappa och hans kamera, Nikon D80.

Bakning

Igår bakade jag, detta blev resultatet! :) Kladdkakemuffins med grädde och hallon som garnering.


Sitter på...

0-74c7b50932a37ff45c4ecce3bdffe1ae.png

Kolla varifrån!

Sitter på sjukhuset. Läkaren sen som vanligt.. Nu sprang hon förbi bakom mig. Parkering tog mig 10 minuter att hitta, när jag väl fann den så tog inte betalautomaten kort.. Nu sitter jag här, reflekterar över att dörröppnare inte bara är till för handikappade utan också läkare. Det is inte varit någon läkare som gått förbi utan att inte trycka på knappen.


Wanna haves

Nu har jag varit inne och suktat på forever21. Detta är vad jag funnit. :)



Vad tycks ?

If you really believe you will feel the success ♪

Bara så ni vet.. :]

Sitter här och lyssnar på musik, fördriver tid. Mailar ännu en kontakt. Redan nu är 3 möten bokade till projektet och ljuset börjar ses. :)

Ikväll ska jag träna och sedan hem till patrik, ska bli hur bra som helst, yeah! :D <3
Imorgon är det sjukhuset som väntar, lite nervös. Eller nej, det är jag inte. Jag har faktiskt gjort det jag ska och mer kan jag inte göra.. Och jag mår ju faktiskt bra!

sitter på...

2a44c1aaeb3c008cfa1dd558cc8c5b86.png

Kolla varifrån!

sitter på fiket i vallentuna med mina projektkompanjoner. :) det blev morotskaka och varm choklad för min del. Nu har vi äntligen bokat 2 intervjuer med berörande personer och boken kommer bli succé! Kram från oss! <3


Solen skiner,...

1cdcc735e7a192071191c8ee11b1e529.png

Kolla varifrån!

Solen skiner, visst är vintern rätt härlig ändå? :-)


Hallå i blåbärsskogen!

Hej och Hopp. Nu var det ett tag sedan igen! :P
Sitter här med plåster på fingret och jag är såå känslig just nu känner jag bara för att jag råkat dra av en nagel på tok för långt in.. Men förstår ni hur djävulskt ont det gör!?
Hursomhelst, rapporten jag höll på att dö av förra veckan blev klar fredagen 01.05, kändes okej. Och resterande fredagen gick smärtfritt framåt. På fredagskvällen var det dags för almtuna match, vinst ännu en gång. Sedan hem med Patrik till Vallentuna för lite sömn och tv. Lördagen bestod av träning och jobb som vanligt och sedan hem till jaktvägen som vi nu blivit av med då Patriks vän som vi lånade den av kommer hem från Thailand idag.

Idag är det tisdag och igår var jag ledig så veckan har börjat rätt lugnt, denna vecka är det fullt fokus på projektarbetet och därför tar vi sovmorgon imorgon till 11.40. Hur bra är inte det? :)
Tisdagen bjuder på hockey, patrik och ja, inte så mycket mer. Men det duger utmärkt!

Tjofrääääs ! <3

RSS 2.0