>

Packaplockasmocka

Efter jobbet idag blev det en promenad med sandra. Men sedan efter jag kom hem har jag fortsatt med uppackningen av mina grejer från Västerås.... Tar aldrig slut bannemig!!


Min matpaus blev inte heller som tänkt. God mat jovisst, men tänkte göra en god tomatsallad men alla i princip nyköpta tomater hade blivit gamla :( så det fick bli en gigantisk morot istället.



Systermåndag

Ja eller iaf lite lunch och shopping innan jobbet... Såhär glad var lillasyster över att få umgås med sin käre storasyster sådär en helt vanlig måndag! 



Torsdag-Söndag

Torsdag innebar att jag äntligen kunde hämta ut min bil igen, tack vare min älskade mamma som skjutsade mig till verkstan i tid. Wehuuu!!

det firade vi med middag på vapiano! 


(Tokmamma, hon får skylla sig själv när hon gör sig så bra på bild :P)

Sen blev det fredag och dags för jobb igen, det var mycket att göra och hade fullt upp. Kul och tufft!! 

När dagen var slut innebar det helg, tjoohoooo!! Och fem arbetsdagar kvar till semester!! :D


Snabbt hem för middag med mina fina vänner. På menyn stod det parmalindad kyckling i balsamsås med ris och god sallad. Som avslutades med vaniljpannacotta till efterrätt. God mat och trevligt sällskap en fredagkväll är aldrig fel!

Kvällen blev inte så sen så jag åkte hem till Vallentuna och sov där.

Frukost hos mamma är alltid bäst, finns så mkt gott i skåpen ;)

Sen väntade en lååååång städdag i Västerås. Utan mer mat och det än frukosten var vi hemma och hade maten klara 20.25, helt slut!

Nu har även söndagen passerat, dvs hela helgen. Idag minns jag knappt vad vi gjort. Mer än slappat och typ packat upp och hämtat lite grejer från Vallentuna som blev kvar efter gårdagens flyttstädning. Och ja juste, fyllt på kyl och frys blev också dagens mission. ;)
Nu har det varit soffläge ett tag. Skönt!

Godnatt 😘 :)

Bussar runt

Det är fan sjukt hur bortskämd man blir med bil och hur påtagligt detta blir när man är utan bara ett dygn (nu är det två men jaja)...


Att bara få åka när man vill, man behöver inte stå ute i kylan och vänta på en försenad buss eller en förtidig som man missar trots att man är på hållplatsen i tid.
Det tar inte längre 20 minuter att ta sig till jobbet utan dryga timmen med ungefär 1-2 byten. Ska då påpekas att man som vårdpersonal kan sluta 21.30 (ibland senare) och börja 7 dagen därpå (som idag)... Och det betyder för kort dygnsvila redan där, och ännu kortare blir den med kollektivtrafikens hjälp.

Nej, idag blir jag uppåt 5000kr fattigare men det är så jävla värt det! Tack för mig!

// Trött, frussen och morgonirriterad människa utan bil på bussen


Den planerade ledigheten som blev oplanerad

Idag har jag varit ledig från jobb. Hade därför planerat i flera dagar att jag skulle ta en lååååång sovmorgon. Men den planen sket sig när min bil pajade ihop igårkväll..

Så imorse var det bara att stiga upp för att få bilen till verkstan i hyfsad tid. Fick bli en lång morgonpromenad hem därifrån. Väl hemma blev det frukost innan jag satte igång och fixa med lite ärenden eller vad man säger. Sa upp telefonin i Västerås, ändrade faktureringsadress för elräkningen och sa upp mötesmedlemskap på viktväktarna så nu är jag bara såkallad "onlinemedlem". Det känns ändå bra, har inte tid nu och det är mkt billigare.

Sen har jag tvättat två maskiner tvätt också. Plus fick ta en till promenad för att hämta min cykel som Patrik parkerat hemma hos sin mamma för typ ett halvår sen (eftersom jag är utan bil). Kommer dit och upptäcker att det är typ ingen luft i däcken. Perfekt.... Då har pappa satt på dumma ventiler, såklart.. Men fick gå med cykeln till en cykelverkstad så hjälpte dem mig. Hem, byter om till träningskläder och cyklar i ilfart ner till ett gym här i Väsby för att prova på crossfit. Inte nog med en galen uppvärmning, fyfan vilket bra och tungt pass!! Cyklar hem igen, gör gomiddag. Duschat och nu ligger jag däckad i soffan. Imorgon blir det jobb, med lite utbildning.



Nattis!

Dagens ros!



Ja, som bilden ovan avslöjar hade jag liiite problem med bilen. Motorvärmemätaren eller vad man kallar den var på Max och kylarlampan började lysa påväg hem från jobbet. Svängde in i ett bostadsområde i hopp om hjälp. Fick en fantastiskt snäll man att gå upp till sin lägenhet (var en sjukt brant backe upp dit) och hämta en kanna vatten för att jag skulle kunna fylla på lite i kylarvätskebehållaren för att sedan köra vidare till närmaste bensinstation efter glykol.
Allt verkat klara sig, men nu blir det stenhård observation framöver. Men dagens ros går till mannen som hjälpte mig, fantastiskt!!

Efter en sväng hemma åkte jag till Vallentuna för lite middag och sedan var det dags för lite söndagshockey med pappa. Skönt att få köra lite! ;) 



Lördagsjobb!



Ja, denna helg är jobbhelg. Men man kan inte klaga efter 2 dagars ledigt :D Absolut inte heller om man hinner se typ hela melodifestivalen utan avbrott! Skön lördagkväll på jobbet.

Nu är jag i Vallentuna och ska sova då jag börjar 7 imorgon igen.. Patrik har massa kompisar över så det var bättre
att sova här. Så godnatt! :)


RSS 2.0