>

05.20

Ja, 05.20.. Just den tiden kom pappa inspringande genom min dörr imorse... Visst fan, det var jag idioten själv som bokat tid 06.00 hos körskolan. Jaja, det var bara att parla sig upp ur sin otroligt sköna och varma säng. Väl halvt vaken och a, inget mer åkte jag och pappa bort till trafikskolan. Vi var inte där så länge förren det var dags att sätta sig i den andra bilen, en ford mondeo diesel. Herregud.. Det var en konstig bil det, haha. Fast den liknade pappas bil med kopplingen. Inte alls med farten även om de tyckte jag körde lite rally igenom ett bostadsområde, hehe. Jaja. Det rättade han/vi snabbt till sedan var det rätt lugnt. Han påpekade lite om mina checkningar i alla speglar och så, men annars var det lugnt. Han tyckte jag var bra, kanske rent ut sagt riktigt bra. =) Det var roligt, man glömde bort att klockan var så tidigt på morgonen ganska fort. Fast nu är jag trött igen. Börjar skolan om 10 minuter så jag ska åka nu! Ska lyssna på Bv3:ornas redovisning om deras projektarbete. =D

Tjingeling <3

Körigt, eller?

Wednesday, lill-lördag för vissa. Men nej, idag blev det slit och släng också. Eller okej, kanske inte.... =P
Hade labb första lektionen, om jag minns rätt. Sedan hade den andra gruppen labb, så då hade vi rast från 9.40-11.40. Inte så givande, men skönt! Efter det var det en halvtimmes lektion, där vi såg en kort film om batterier. Från batterier till en gympasal som jag var i i ungefär ca 10 minuter eftersom jag sprang ifrån mina kläder imorse då inte mamma var hemma som kunde påminna mig. Ajabaja! Men vi tog istället en jättemysig promenad ner mot vackra vallentuna sjön. *Host*...



Efter det åkte jag hem, pluggade arslet av mig. Som vanligt när jag väl pluggar. Efter en stund åkte jag iväg på ett spinning pass med laget, Kul! Jobbigt som fan var det idag, man var riktigt seg ibenen ifrån gårdagens pass i bassängen. Sen kanske man blivit tyngre av allt vatten vilket gör det trögare att lyfta benen. Haha! Trött som ett djur åkte jag vidare till min käre pojkvän och spenderade kvällen med honom. Kom hem rätt tidigt då jag behövde plugga lite till och sova tidigt.. Ska köra med trafikskolan imorgon klockan 06.00. Jag undrar hur fan jag ska kunna komma iväg så tidigt. (Ursäkta svordomen) Men det är väldigt tidigt för lilla mig.

Nej, nu hägrar sängen!
<3 godnatt!

Baaad!!



Jahaja, nu sitter här med svedan ögonen. Då allt klor håller på att tränga in sig i mina ögon så är jag ändå glad. Jag överlevde hela vattenpasset utan att drunkna helt. Fick ett antal kallsupar, haha. Usch, så imorgon kommer magen vara, ömh .. Sämst! Jaja, det får man offra sig med.
När vi simmat klart så skulle jag bara kolla klockan, då upptäcker jag av min stora fasa att mcdonalds ringt. Blir arg och ledsen på samma gång för att det samtal jag väntat på i 2 veckor kommer precis vid det tillfället då jag inte kan svara. Glömmer bort det faktum att Leona, Resturangchefen, lämnat ett meddelande i min telefon. Så när mina föräldrar påminde mig om det ringde jag genast upp nummret till 222, min telefonsvarare alltså. Glad som en bäver blev jag, jag har fått jobbet !!!! Och vi ska höras imorgon, kul!! =)
Längtar efter introduktionen och efter jag kan börja jobbaa!! Vill nuuuu!!

Men hörrni, nu ska jag dra mig till sängen läsa lite plugg sedan sova. =) <3
Pööss på er! <3

Mormor!

Det här var dem jag hittade som jag gillade som mest, finns det någon annan kan du väl ja, överväga om den är värd att köpa ?! :P Hihi. Jag ställde dem dessutom i nummer ordning.  Nummer 3 kan köpas i flera fäger. Men blå, lila eller vit är den jag vill ha. =)

Tacktack.



Kraaaamis!

döda fiskar.. eller bara en tisdag

Hej och hallå era illaluktande strumpläster.


Idag är det varmt igen, när kommer regnet ? Nä, skoja bara! =) Sådant vill vi inte ha.
Morgonen började med nationella, skrivtestet i engelskan. Jag tror faktiskt det gick ganska så bra! Så jag är nöjd. Det var väl det, sedan hade vi långrast ett tag och då gjorde vi, ingenting. Åt, tacos var det idag. Mums! Fast det är inte lika gott som hemma. =D

Sedan var det geografi, vi fick ännu en ny uppgift och vi skulle välja ett land. Jag valde Malaysia ?! Varför, ja inte fan vet jag. Lät intressant. Haha. Tog ett land jag inte visste någonting om. Blev rätt kul när jag sedan skulle hitta det, jag visste att det låg under Thailand, men inte att det var tvådelat. Så det tog ungefär halva lektionen för mig innan jag förstod var malaysias gränser var. Slöseri med tid då jag lika gärna kunnat tagit spanien typ.. Haha! Sedan gjorde jag tydligen mina vänners lektion, iaf 2 av dem. Vår lärare pratade om djuphavsgravar, jag som inte har hela foten inne i geografi och kanske inte heller allmänbildning vräker ur mig "Är det där alla döda fiskar hamnar då eller?" Eller något sådant.. Det var tydligen jättekul, men det låter väl rimligt ? Haha. Jaja..



Ikväll är det, eller alldeles strax är det dags för mig att ta mig till Mörbybadet där det är vattengympa med hockeylaget. Ska bli kul typ, förutom att bikini inte är riktigt min grej. Jaja. Det är väl bara att spänna allt man har så att man ömh, ser ännu större ut ? Hahaha.

Godnatt på er. Eller godkväll är det, vi hörs senare! ;)

En lååång dag!

Hej och hallåå.

Idag blir det inget långt blogginlägg, tror jag..

Dagen började med att jag kom till skolan hade en trist genomgång med Mr Waffle. Han som petar sig i näsan och a, ni vet... Ganska trist iaf. Sedan skulle andra gruppen labba så vi drog en snabb lunch och sedan åkte vi iväg till täby c för en liten rundvandring i centrumet innan det var dags för oss att ta tåget till vår grupps labbning. Det blev en trevligförmiddag.



Eftermiddagen blev också bra då jag var tvungen att fixa tusen ärenden och samtidigt vara med michaela. Jag ringde först Gillingebanan, men det var en otrevlig tjej där i andra änden av luren så jag orkade inte mer. Det slutade med att jag gick till Vallentuna Trafikskola för att få mer information där istället, där var det mycket bättre och sedan bokade jag övningskörningstid med körskolan. Torsdag klockan 06.00.... SJUKT jobbigt! haha, jag kommer typ sova. Sen kollade jag om sofias moppekörkort när jag ändå var där.. Jaja, Mcdonalds svarade inte idag heller. Blir GALEN på det också!.. Men ska ringa imorgon igen.



Oj oj, det här blir bara ett längre och längre inlägg..
Hursomhelst, dagen fortsatte och vid 17 åkte jag upp till Niclas för att umgås med honom en stund. Det var myspys även om vi båda däckade framför OverHaulin, ett bilmeckprogram. Haha, sen sov vi större delen av vår tid tillsammans tyvärr. Men skönt var det.



Åkte hem tidigare då jag var tvungen att olja altanen, det gick fort så det var ingen match.
Nu är det sovdags och detta blev ett lååångt inlägg. Hahah! Godnatt!

A sunny day passing by

Idag fick jag köra en långtur med moppen. Körde till DanderydsGymnasium där vi skulle ha träning. Det blev en otroligt blandad träning med innebandy, badminton och en hel del stationsträning. Vi avslutade med hinderbansstaffett, skitroligt. Trots att jag lackade ur och a, haha, var sämst enligt björne på att gå baklänges. Men jag hade bra gärna viljat se honom själv göra det där, tror han och jag hade legat på samma nivå egentligen. Det skulle han dock aldrig erkänna.. ;)



Annars förutom träningen så har jag inte gjort någonting idag, vaknade vid 8 och kunde inte somna om eller egentligen vid 7 men då somnade jag om till 8. Jättejobbigt!! Fast jag kände mig superpigg. Det var varmt och fint väder idag igen så jag var ute litegranna och armarna kliar som f-a-n fortfarande. Men jag smörjde in dem och det kändes som att smörja in två grangrenar typ, alldeles torra. Det blev grillad körv med bröd till lunch med familjen också, mysmys. Då märker man verkligen att sommarn är påväg! =)

Åååh vad jag vill ha sommarlov.
Förresten, på tal om sommarn. Jag fyller 18 och då får man ta körtkort, därför har jag spenderat större delen av kvällen att fixa med det. =) Måste komma ihåg att ringa gillinge imorgon då det är nya bestämmelser. Får se hur detta blir. Hursomhelst.. sen måste jag ringa McDonalds också. Herregud..

nej, nu är det sängdags. godnatt
puss, <3


Dagens outfit + inhandlat

Jag har i princip på mig allt jag köpte igår, förutom ett par örhängen. Tänkte visa er bara. =)




den blåa tunikan köpte jag igår på åhléns och sedan diademet lika så.
tunikan är längre egntligen jag har bara vikt upp den under skärpet för att jag skulle ha shortsen på mig.

HJÄLP!

Ska på Niclas studentskiva tydligen, och de har kändis tema. Har letat runt hela morgonen efter något bra. Har fått fram några förslag, två som jag tycker verkar bäst hittills. Fler förslag säg till, men här har jag iaf visat på ett ungefär hur det kan se ut.



Förslag 1. Kelly Osbourne





Förslag 2. Marylin Monroe





Är jättetacksam om ni kan skriva vad ni tycker, antingen eget förslag eller någon av dem. Så, vad tycks ?
-
Allt för mig, hejsvej!

Tack för igår tjejer



fler bilder finns på facebook

Saturday Night Fever

Heeeeeeej. Jag är tjöööööttiiis ! =)

Idag var det en varm dag, IGEN! Gött va ? Jag försökte få ut Niclas redan vid elva men det var tydligen svårt. Haha. Vi kom ut tillslut och jag kan säga att det känns i kroppen, det kliar!!!!!!! Haha, för er som inte vet så är jag extremt känslig mot solen det är därför det kliar. Men det var mysigt ute i solen i alla fall, alltid bra med värme och en älskad pojke.



För att ge lite extra grädde på dagen så åkte jag iväg till stan för att möta upp olivia, vi skulle ta en liten shoppingrunda innan de andra skulle komma. För då var det dags för bio, 17again. Jättebra film. Och Zac är sååååå snygg (förlåt niclas, du är också snygg). =D Hursomhelst, det blev en bra dag med lite shopping och mycket skratt. Tack för det brudar. Bilder från kvällen kommer imorgon, orkar inte nu.. =P



mums & godnatt <3



Se hit Mormor.

Du som sa att ni hade en forever 21 butik i Seattle. De sakerna jag har på bild i ett inlägg är de saker jag vill ha. Du får jättegärna kolla om du hittar dem istället för att mamma köper dem, det tyckte hon var bättre så slipper hon fraktavgiften. =P Tack på förhand. Puss!

Det var en gång en fredag

Fredag, ja juste ja. Det var en sådan också. Det jag minns var att... Hm, fint väder. Vi satt ute och halvpluggade hela dagen i skolan förutom de 40 minutrarna jag och min vän robert hade engelska nationella speaking test. =D Det gick helt okej, för oss båda tror jag. Det är alltid svårt då man inte är hundra på alla ord och man fortfarande inte är säker på sig själv riktigt, eller som sagt.. På sina engelska kunskaper. Sen blir det inte bättre av att man har en lärare som sitter och stirrar ut en och man vet att det är avgörande för ett betyg. Haha.



På kvällen hade vi träning i Stockans ishall. Det gick väl helt okej, lite nervöst då vår nya tränare var på is och studerade oss. Hahaha. Det var en av våra bättre träningar, men vi var ändå inte bra. Förstår ni hur det går ihop? Nej, inte jag heller.. :P Men träning var det iaf. Skönt! Senare åkte jag upp till min älskade pojkvän och efter det slutade dagen. =)

Spelarmöte

Tjuuhuu, glömde berätta att vi faktiskt hade spelarmöte idag och att jag hade ett liv efter min sparande dag i stan.
Efter jag shoppat klart åkte jag in till pappas jobb för jag skulle få övningsköra litegranna, det gick bra. Blev lite nervös ett tag då pappa envisades med att prata med Lasse i telefon och sa aldrig en endaste skylt i tid till mig, tack.... Men vi kom fram oskadda i alla fall. Vi tog en sväng in på brantes grill i enebyberg också för lite matintag innan spelarmötet.

Spelarmötet var ett bra möte då jag tycker vår nya tränare, Kai Nurmi, fick fram det mesta och det var ett bra snack. Det känns som om det kommer bli en lyckad säsong nästa år. =) Vi får hoppas bara att vi klarar av honom, eller är det kanske tvärrt om? Hahaha.



Här är en sida om Kai som ni som är intresserade kan få läsa för att få lite inblick i hur han är och ser på hockey m.m.
http://www.aik.se/ishockey/aikindex.html?/ishockey/200405/040609nurmi.html

Nej, nu är det sovdags! <3 Sovmorgon imorgon i alla fall, naattiii! =D

Kanske, kanske, kanske...

... att jag kunnat ändra min syn på pengar. Vem vet? Idag avstod jag i alla fall massa, enligt mig väldigt nödvändiga köp men som egentligen inte är det. Duktigt va? Var i stan efter skolan och kollade runt lite, lämnade in en bok som är typ 1 månad försenad. Men som tur är så är jag inte över 18 så jag behöver inte betala någon straffavgift. Elin var söt och åkte med mig in, okej att hon skulle hem ändå men det är alltid trevligt med hennes sällskap. =)



I skolan i alla fall, så var det Engelska................................ Det var ganska intressant, för jag upptäckte en grej idag som jag inte trodde jag skulle säga själv. Men det känns ärligt mycket bättre nu redan efter denna korta vecka med engelska att våga prata inför grupp. För det är mer det än kunskaper när man ska prata engelska i skolan. Kunskapen kanske finns där men modet sviker. Även om jag är den som inte är rädd för att göra bort mig så är engelska ändå en jobbig grej efter som där är man så osäker och jag är inte direkt osäker i mig själv. Och jag sa det till Ingrid, min lärare, jag tror hon blev glad. =) Hursomhelst, det var alltså en givande dag!

Och juste, guuud så varmt det var. Satt ute runt tolvtiden då solen steker som mest, alltså... Det var VARMT, reaallyy reaallyyy HOT, H-O-T! Soligt och härligt och varmare ska det bli, gud så underbart. Summer is coming!


Ps, det var finare än vad det är på bilden... Men bilden var fin =D


Goodbajs kära bloggläsare! <3

Spänst

Hopp hit och hopp dit, igår var det i allafall spänst träning med Håkan Tunander. Som för något/några år sedan var en av sveriges bästa inom längdhopp. Spänst är en gren inom det som jag verkligen behöver för att kunna utvecklas som hockeyspelare, så det var nyttigt. Det var en rolig träning med många överraskningar. =D Några sk, hästhopp vilket gjorde oss extremt snygga och graciösa, eller? Hahaha!

Jag hoppas i alla fall att det var en givande träning, det känns så i benen idag. =D


I´m happii, happii, happii!

Idag var en bra dag, då ingenting hänt egentligen utan jag har bara varit allmänt glad. Trött och seg dock, men glad!!
Skolan gick som på en dans, vi fick prata en massa engelska som jag egentligen hatar men idag var det typ kul. Nej okej, nu ljuger jag. Bara för att jag hade en glad dag betyder inte det att engelska är kul, nejnej! Vi hade debatter och grejer och mitt lag vann, mohaha! =D Eftersom det var mer på min sida av bordet som vann sina dueller.
Sedan var det dags för långlunch, det blev en sväng till biscotti, men det var inte så roande så jag, terra och robbi tog en promenad ner förbi vallentuna sjön. Det var skönt, man piggnade nog till lite där. Tror man hade segat ner sig ganska bra om man suttit på biscotti utan kaka. Sedan var det idrott, yay! Det var lekar på schemat, det var roligt det också! Fick en hel del skratt måste jag säga, så det var okej att bli lite svettig och vara ombytt. Haha!



Nu sitter jag här, är hela tiden påväg att börja plugga. Men icke sa nicke, det går segt framåt. Har tittat på lite kläder som jag ska försöka få mamma köpa åt mig, hon sa förut att när hon fått lön så skulle hon eventuellt köpa dem så vi får se vad hon säger =D Har tagit bort och lagt till lite grejer. Vill ni se ? Klart ni vill!  =D






Snart är det dags för träning, så tjingeling! ;) <3

Konsten att baka en kaka, just do it!

Tjoollahopp! =)
Idag var det en dag fylld av möjligheter, eller ? Ja, kanske men det blev en rätt enformig men ändå bra dag. =)
Jag var i skolan, till 13, då jag slutade. Åkte hem, bakade en mycket god kladdkaka och sedan gick jag och min trötta griniga pojkvän ut med hunden. Men han piggnade faktiskt till lite efter det, kanske för att fick smaka min extremt goda kladdkaka. Woho!
Vi sov typ 3 timmar efter det, och sedan middag, sedan tvtitt. Haha. Det var en skön dag i alla fall!!



Nu ska jag läsa något kapitel i övningskörningsboken, kanske ska lära mig något.
Kraaamis, hejdå!

men... SYLT!

Hejdär.

Nu ska jag berätta om min dag, som alltid.
Jag började med en sovmorgon, vilket alltid är uppskattat! Kom dock lite sent, men det gjorde ingenting för vi hade wåfflan och han pratar ändå bort tiden med onödiga saker så som att temaläsning är inget för honom osv.. Ganska trist faktiskt. När jag kom fick vi börja arbeta med våra agenda 21 arbeten, öh a typ iaf. Jag och Robert jobbade ihop och vi blev klara med första delen idag i alla fall. Har lite kvar på del 2 men vi får se. =D Tror det blev bra tillslut.
Till sen mellis så blev det en glass, gottigt! =) Och förresten, solen sken idag också! Ännu mer toppen!



Väl efter skolan så gick jag och niclas hem till honom, efter ett snabbt stopp i centrum för att inhandla lite mejeriprodukter, ;) Åh vilket smart ord jag fick in, inte sant ?
Det var tänkt att vi skulle sova litegranna eftersom båda var trötta som få, men så blev inte fallet. Utan vi åkte och köpte SYLT (!) eftersom det fattades då vi skulle få ungspankaka till middag, mums! Sedan hämtade vi upp hans syster och hennes vän påvägen. Efter det blev det lite kortspel. Senare på kvällskvisten kom Benni, Niclas käre vän över för att titta på Hammarby - DIF. Mycket bra match, tror jag.. Haha. Iaf för min del då Hammarby vann med 3-1. =D För benni och niclas var det nog inte dagens händelse, inte för att det var min heller. Hahaha.




Nu ligger jag hemma, trött och utslagen ska sova nu. Juste, glömde min telefon hos Niclas, PANIK!
& godnatt!

Ur rockens värld



Idag var vi och såg teater på Stockholms Stadsteater jag och niclas, mycket trevligt det. =) Det var en riktigt bra show som jag kan rekommendera med stolthet. Jag tror niclas uppskattade den minst lika mycket som jag! Det bästa med att den var så grym är att priset är så värt att betala för den, 100 spänn kostar det bara. Helt enormt grymt för en fattig person. =D En dag som denna, ja varför inte gå på teater ? Haha.



Efter teatern skyndade vi oss tillbaka till bilen som skulle ta mig till träningen. =) Det gick bra och jag kom bara ca 15 minuter sent, kanske 20 med ombyte men ändå. Träningen var typ kul! Inte vad jag väntat mig men a, den var helt ok.
Nu ligger jag här, helt slut och ska sova. Mamma tjatar på mig också. Har förresten sovmorgon imorgon och en ganska slapp vecka, sköönt! Men godnatt på er alla! =) <3

En kväll i Ingarö

Eller ska det vara på Ingarö?
Hursomhelst, lördagskvällen spenderades ute i/på Ingarö då Niclas käre moster fyllt jämnt. Suss, visst var det 20 ? ;) Det var en trevlig kväll med en hel del skratt! Älskar verkligen deras hus, det är så mysigt där. Vet ni vad hon fick ?, Eller nej det är ju klart.. Hur ska ni kunna veta det ? Hon fick 3 höns och 1 tupp, hahaha! Stencoolt eller hur? Stora var dem också, hoppas det går bra att ta hand om dem nu bara, haha! Mycket god mat fick vi också, och bra service måste jag säga. =) Det var ju då en tid innan kalaset och ja, det spenderade jag och niclas på gymet. Ganska trist då jag inte hade någon lust att träna alls, haha. Men det kanske var vettigt så man kunde äta massa mat och godis med gott samvete, hahaha. Bryr jag mig om sånt ?! NEJ det gör jag verkligen inte. Ät och må bra bara =D Ja, det var väl det... Summerar med en bild.





ha det gött! <3

Thank god it's friday!

Fredag, åh så skönt! Alltid underbart med fredagar alltså. Denna vecka i skolan har varit så sjukt onödig egentligen. Känns inte som om vi har gjort något vettigt alls. Men så kan det ju vara ibland. Fick tillbaka lite uppgifter, mvg - och vg + på två olika grejer som typ var samma sak. =) Så det var kul. Tror lilla redovisningen vi hade idag gick ganska så bra också, var ingen stor grej men i alla fall.
Efter skolan åkte jag hem till mina älskade farföräldrar och tog en fika, mumsmums. Det var trevligt och gott! Känns bra att åka upp dit ibland, det är skönt där.

Sen var det bara att åka raka vägen hem för att slänga ihop något snabbt att äta innan träningen. Slängde ihop lite av allt möjligt som vi hade i kylskåpet, men visst ser det gott ut ? =) Okej att bilden inte är den böästa heller. =p



Träningen var seg som satan, man orkade bara inte ta i. Vet inte varför man har ju ändå varit ledig sen i söndags från skridskoåkningen. Men det kanske är farligt att vila, vem vet ? =D
Nu är jag iaf äntligen hemma, jätteskönt! Niclas är här med mig också så nu ska jag vara social med honom å myspysa lite framför tvn.

Puss & Hejdå, ha en bra fredagskväll! =D

JAG UTMANAR...

... Er som orkar. =D Att göra detta test med din mobil.

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?  Kille

Vad står det i ditt nionde sms? Har börjat gå

Vem ringde dig senast? Niclas, förvånad eller ? :)

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?  en bild på mig och niclas!!

Vilket språk är din mobil på? svenska tror jag, ibland kan det vara svårt att förstå.... :P

Vad heter din ringsignal? The OC - California, SUUPERLÅT! =D

Hur många sms har du i din inkorg?  360 st. Bra jobbat va? Rensade alla förra onsdagen

Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? Gym ;-), från niclas

Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner?  Nej, det är hon inte.

Ogillar du nr 5? Nej åh gud nej! =)

hur många sms har din medelderäknare?  744st

Har du varit ihop med nr 1?  Ja, varje dag. Nej, jag är inte lagd åt det hållet! ;)

Vad har din mobil för färg?  Svart och guld, flashigt va ? ;)



Ursäkta... Jag var uttråkad och ville göra något.
Godnatt igen! =D

A fabolous day!

Hallååå i stugan!

Nu var det dags för lite bloggande, kvart i tolv är klockan och nu är det ekot. Haha. Ja jag är trött, det är torsdag och då är man trött!

Släpade mig till skolan imorse igen, trött och flamsig som vanligt. Kom också lite sent, men det är vardag.. Vi började med en filmvisning som var alldeles för lång så jag fick myror i brallan och kunde inte sitta still så jag satt och småstörde Robert hela tiden för han hade lyckan att sitta brevid mig idag. =D Efter det var det vår vanliga vandring bort till coop och där spenderade man sina sista sparmynt .. Ömh, eller a studiebidraget iaf. Sedan var det tillbaka för en kortare lektion, sedan lunch. PANKAKOR! Mummaaa! Det var bra eftersom jag insett ganska tidigt på dagen att jag inte skulle ha råd att inhandla något mer än mina gottiga mackor som jag köpt på coop. En kortare lektion igen sedan bar det hemmåt tillsammans med Maria.



Time för gym. Först tittade vi på bilder från finland, de jag inte lagt upp än.. ;) Dem kommer nog med tiden om jag orkar. Hursomhelst, vi gick ut med hunden sedan var det dags att racea upp till gymet där vi möttes upp av min älskade pojkvän. Det var myspys att träffa honom, han var ledig idag så att jag hade inte sett honom något i skolan tidigare under dagen. Gymet gick segt men ja, intressant. Älskar att träna så att ja, så det kan gå.



Efter att man biffat på sig lite så var det dags för mat och vila, därför passade det bra att åka hem till Niclas. Vi fick mat direkt då vi kom dit och sedan gick vi upp och vilade oss i form. Mycket skönt! Blev en riktigt bra dag i slutändan måste jag säga. =) Tack allihopa för det!



vi bjuder på den! ;)



Nu är det sleepy time, godnatt alliihopa <3

Dagen som varit

Började dagen med att snooza en halvtimme. Så otroligt skönt, sedan var det bara att pallra sig iväg till skolan! Ganska ovärd dag faktiskt, men sånt måste man väl. Sedan åkte jag direkt till McDonalds där jag skulle på arbetsintervju. Jag hoppas verkligen det gick bra!! =) Skulle verkligen behöva det jobbet.
Eftersom coach hört på ryktesvägar att jag var i väsby så tyckte han jag skulle komma förbi en snabbis till hans jobb för att se hur det såg ut där och man kunde ju inte vara otrevlig så jag gick förbi där en stund tills det var dags för mig att åka hem och plugga! Vilket jag har gjort fram tills nu ungefär.
Förutom då jag var en stund vid lindö golfbana där niclas var och tittade på en cykeltävling, ganska ointressant faktiskt men för att få träffa niclas var det lätt värt det! =)

Bjuder på en härlig bild från båten. =D



Hursomhelst. Nu är det sleepy time, jag är trött.
Och bara btw, regler är till för att hållas! =)


Gooodnatt alla! <3

Plugg

Sitter och pluggar specialidrott som jag ligger typ 3 månader efter med och det är ganska många träningar!!
Blev sugen på att lägga in denna låt då för den gör en lite pigg och glad! =) Så varsågod!

Dagen efter...

Dagen efter finland...
Man var rätt otrött, jag somnade till typ 5 gånger igår i skolan, åtminstånde ville jag det. Efterskolan möttes jag upp av Olle och bebbe, vi skulle gyma. Haha, konstigt nog verkar vi aldrig få nog av träning. =) Men det är skönt, ska man hjälpa laget att bli bäst måste man träna! Det var superskönt egentligen att komma iväg och göra någonting, trots tröttheten. Vi körde ett rätt lugnt pass ändå. Efter gymet åkte jag direkt till min käre pojkvän där jag fick mat och sedan somnade vi som två stockar direkt typ. Det var otroligt skönt!! Verkligen behövligt. =) Tack gode gud att han också somnade så jag slapp en pigg störig pojke. Haha!



Juste, jag körde moppe idag också, fett kul! =D Och nej, jag har inte slutat köra bara för att jag fyller 18 snart. Sen känns det ganska ovärt att sälja något man ändå inte får någonting för och som är jävligt bra att ha och det är faktiskt fortfarande lika kul att ta ut den för första gången efter vintern! =D

Då vi åkte och gjorde finland osäkert

Finlandsresan, 8-13 april.
Det finns så mycket att säga om denna resa, så mycket som hände både positivt och negativt. Ví vann alla våra matcher, vilket var jäkligt kul. 6-0, 3-0, 8-0, 6-0, 4-2 var alla cupresultat. Sedan eftersom vi vann cupen skulle vi få spela mot ett allstar lag som var ett ihop plockat lag vilket bestod av de 5 bästa spelarna av de 3 bästa lagen under oss tror jag. Vi vann även denna match med 2-0. Haha! Det var nästan ett skämt, men det kändes bra att åka dit och sedan åka hem obesegrade.



Resan dit bloggade jag ju lite snabbt om, det var en kväll med mycket kareoke och lite sömn. Väl framme var vi trötta men det var inte tid för att sova. Det var bara att ligga i. Fast det var inte så att man var sugen på att sova heller. Vi var ju taggade på match, inte sant tjejer ? Well, jag kanske bara pratar för mig själv. Haha. Där började vår första match, som vi som sagt vann.



Efter var vi tvungna att ta in alla grejer i ett sunket förråd, dagen efter luktade det gammal ***** där inne. INTE OKEJ! Och grejerna var fortfarande blöta. Det var riktigt äckligt. Då vi är vana vid att få behålla omklädningsrummen då man är borta sådär länge. Hursomhelst, denna dag skulle det vara 3 matcher, men icke sa nicke. Det blev det inte då ett amerikanskt lag såg oss och deras första reaktion var "OH MY GOD"... Så de ville inte möta oss längre och då fick vi ha bara två matcher idag och två matcher imorgon istället. Vilket dock var väldigt skönt då man kunde ta sig hem i lugn och ro. Sedna var det nog bra för benen som redan började kännas av. Dessa matcher vann vi såklart som sagt.
Dagen efter var vi tvungna att ta en halvtimmas jogging pass. Medans finnarna låg och latade sig mellan matcherna var vi ute och tränade. Hajar ni? Man märkte ju vilka som skulle vinna turneringen. ;) äschdå, det hade kunna vara vem som helst egentligen men just denna vecka/helg var det vi som var bäst och a, motståndet var inte det bästa.

Det här roade vi oss med då vi var lediga...


Vi ägnade även lite tid åt McDonalds! =D Och det blev en hel del mc flurrys. Haha.



Eftersom det var Vm i Damhockey bara 3 mil ifrån oss så var det nästan en självklarhet att vi även var där och kollade lite också. Vi hamnade på jumbotronen och blev tv kändisar. Haha, töntiga som vi är... Detta är dock några andra Sverigefans som man lyckades ta en bild på, snygga hjälmar va ? ;) Sådan hjälm borde vi utespelare ha och så började lysa på den som gjorde målet så domarna kunde ha koll på det någon gång!!!




Det var en rent av Urhärlig (!) resa till finland. Med några snedsteg som det alltid blir. På hemresan så lekte vi modeller i ett fönster, måste säga att man fick svindel av att titta ner. hahaha. Sen var vi flera timmar i sminkshopen där vi sminkade folk, tittade runt och luktade på massa olika parfymer. Det tog lång tid innan jag hittade min drömdoft. Men herregud så gott den luktar.. Hoppas pappa kunde köpa den till mig nu när han åker till finland imorgon. =D Woho!

En av bilderna från fönstret. Haha...


 Sara blev offer för sminkningen då hon aldrig sminkar sig i vanliga fall...
Visst blev hon söt ? Eller, hon är nog alltid det men ändå.




Kvällen på båtresan hem var lyckad enda tills den lilla distastern som hände. Vilket jag fortfarande är galet besviken över, så jag är ledsen om jag är lite otrevlig men jag tycker det var fel och oansvarigt. Men detta stannar mellan oss drabbade och kommer inte på tal i min blogg, iaf inte förklaringen och jag tänker inte svara på vad som hände heller. Ville bara förklara mig varför jag inte var/är så trevlig..



Tack alla underbara tjejer för att ni var med och förgyllde denna resa till en underbar sådan! =)
Såhär glada var vi under resan, det finns bilder på större smile men de är inte lika fina som denna. Detta är jag och mina hyttkamrater. Endast Johanna saknas.


Båtresan

Nu sitter vi på båten. Har precis ätit frukost. Kvällen igår var lyckad, med mycket kareoke och en jädrans massa mat. =D Kanske lite för lite sömn om man tänker på att vi faktiskt har match ikväll. Nu ska vi tagga vidare till matchen och dra och köpa lite godis på taxfreen.


Tjingeling! ;) <3

packlistan till finlandia

Jag gjorde en packlista till alla tjejer, tänkte bjuda på den nu. Ifall någon tappat bort den eller bara vill se! =)

Packa smart och rätt med Emelie Karlssons enkla tips och du glömmer inte en pinal!

  

  

  

Sovsaker

Ömh, dålig koll på denna punkt? Sova vad är det liksom?

  • Om du får för dig att sova vid något tillfälle så ha GÄRNA på dig något, typ pyjamas
  • Vi sover på hotell om jag inte minns fel så inga lakan eller sådant behövs, om annat får tant Helene återkomma. J
  • För att undvika att dina lagkamrater svimmar, ha med tandborste & tandkräm. Tack på förhand!

Vardagligt + båtresa

  • För en vackrare syn till en vackrare kväll, gör-dig-snygg saker om så behövs. Tänk själv! Typ kläder, make-up?
  • Eftersom många lämnar banken hemma (dvs pappa) så se till att göra ett rejält uttag innan resa.
  • Torrbollar bör ha med någon form av mjukkräm, typ jordgubbskräm?


Hockeysaker

  • Något att skydda huvudet med, typ hjälm
  • Något för att värma händerna med, typ handskar
  • Något att slå motståndarna med, typ klubba
  • Något att ta sig fram på, typ skridskor
  • En bra mängd saker att skydda sig med, glöm inte suspensoaren!!
  • För att slippa vara naken och känna svetten gro in i kroppen, ha med något underställ.


Övrigt

  • Om det skulle vara skördningsdax för lingonen, glöm inte räddarna i nöden! Glömmer du finns det alltid ett antal tjejer som kan leka räddare i nöden.
  • Kuckelimuckmediciner om så behövs


Jag ansvarar inte för att ni glömt något, detta är mer en tillfällig packlista som passar de flesta. Tack för mig.

Pyss & Kjam

// Emelie Karlsson


NEEEEJ HV!!

Hv förlorade... :(

Liv var totalt bäst idag!!!!

Golf en härlig vårdag

Yo !!

Idag var det tisdag och imorgon bär det av till finland. SÅ JÄVLA KUUUL!!! =D Men det ska inte dagens inlägg handla om. =)
Idag började morgonen med att cykla till bussen för att sedan ta mig vidare till mörby där jag skulle till tandläkarn. Han klagade lite på att jag slarvat och det måste jag erkänna att jag faktiskt gjort. Efter det gick jag runt och suktade lite på alla saker man ville ha, men nej det får man inte när man är så fattig som jag är. Haha! Sen åkte jag hem, påvägen hem ringde jag mc donalds. För er som hängt med så har jag varit och sökt jobb där men de har inte hört av sig, så jag ringde chefen där och hon lät glad och bokade in en intervju med mig nästa onsdag!! =D Så jävla bra!! Nu kanske fattigheten kan ta slut, iaf lite... Fattig kommer jag alltid vara eftersom jag har en förmåga att göra av med allt jag får. Hihi.

Hursomhelst, väl hemma satt jag hemma och solade lite, var skönt som bara den! Fast jag känner nu att det bränner lite på bröstkorgen och i ansiktet, men det är nog bara positivt i slutändan! =D efter det åkte jag och niclas iväg till lindös 9hålsbana för att spela golf, där mötte vi upp benni som också ville med. Tänkte bara bjuda på några bilder från det. =)


  



Nu sitter vi och tittar på Färjestad - HV71. Skit spännande!! Det är förlängning nu, HV71 förlorade sitt 2-0 överläge då det slutade 2-2. Jag sitter nästan och sjunger här i soffan. Haha, jag är nästan inne i matchen! Kom igen nu HV! Vi vill ha ett sm-guld iår igen, right ? =D

Nu ska jag spendera tid framför tv med älskling och fortsätta heja fram det bästa laget! Tjingeling! =D

Fredag

Hej allihopa. Glömde skriva igår, eller rättare sagt orkade inte typ.
Kommer knappt ihåg vad jag gjorde heller, jag vet att jag var lite sjukis så jag sov jättelänge. Efter det mötte jag upp mamma i arninge och vi var och köpte en klubba till mig, behöver en extra eftersom vi åker till finland imorgon, det vore kris och katastrof ifall min ordinarie gick av och jag inte hade någon i reserv. Efter vi varit i arninge åkte jag till ishallen för att möta upp Niclas då vi åkte hem till honom för att vara där en stund innan han skulle iväg. Väl hemma igen så började jag packa litegranna, och satte på min första tvättmaskin genom tiderna!!! =D Bra va? Annars gjorde jag väl inte så mycket mer. =)


Haha, niclas upptäckte min fina rubrik.. Det var såklart inte fredag igår utan snarare måndag. Så det kan gå när man är lite tankspridd som jag är. =D

jag håller inte med...

... dem som tycker det är skönt att vara ensam hemma.
jag blir bara nervös och sitter och spänner mig och kollar runt överallt hela tiden.



Jag fick iaf något onyttigt. Tog allt onyttigt vi hade hemma och la det i en skål, det blev ganska gott. Kunde blivit mindre chokladsås.

Distriktslagsturnering

Hejhopp!

Måste bara säga att jag är heelt slut!! Orkar ingenting typ, vill baka för jag är så anti allt nyttigt vi har här hemma vilket är ALLT som är ätbart!!!... Är trött, vill ha något man blir pigg av. Men får ingenting. Hela familjen är borta och ser på teater, det suger ännu mer. Är helt ensam och niclas är med benni. ännumer blä. Och a, bara för att vara lite mer negativ så kan jag berätta att jag har ont i mina bihålor vid näsan, det är inte så skönt. Det är en konstig förkylning jag har åkt på. Kanske ska sova istället. Jag har iaf en sak som piggar upp mig nu det är min söta lilla voffsing som ligger här brevid och denna fantastiska låt av Lenny Kravitz. Var länge sen jag hörde den och så spelade dem den på 106.7 rockklassiker alltså. Så hääärlig! =) Så jag bjuder på den.

Eventuella bilder från turneringen kommer i ett annat inlägg då jag fått tag på dem..

Här kommer iaf låten!! =)


älskling & jag!

Idag har jag spenderat en heeel dag med min älskling! =)
Vi började dagen på gymet då vi tränade mest mage och rygg, skööönt. Beach 09 eller vadå ? ;)
Sedan hem, för att sedan ta oss till stan där niclas skulle köpa ett par nya skor. Det var jättehärligt väder idag också.
Det blev dåligt med bilder trots att jag hade kameran med mig. Såhär såg vi ut iaf. =)






Nu måste jag verkligen sova!! Godnatt på er alla! <3
Wish me luck tomorrow!

One day or another

Det var i torsdags jag skrev sist va ? Ojojoj, det blir så när man är lite busy. Det är dock bara lördag idag. ;)
Torsdag kväll spenderade jag i hägernäs ishall för träning med distriktslaget, kände mig lite vilsen men det verkar ha gått hyfsat iaf om man lyssnade på vad tränarna sa. Imorgon är distriktsturneringen i Rimbo om det är någon som är intresserad, tror vi spelar 10.00, 14.30 och 17.30 om jag inte minns fel. =)

Skit i torsdagen, det var en fredag också. Fylld utav aktiviteter också. Men för att komma tillbaka till torsdagen så sov niclas över hos mig torsdag till fredag. Så jag vaknade upp tillsammans med min älskade, det är ju alltid trevligt. Eller vad säger ni ? =) Sedan var det dags för plugg. Några timmar senare ringer min käre vän Elin, helt förtvivlad för hon är i skolan alldeles för tidigt. Hon får komma till mig medans jag är osocial och pluggar. Hoppas hon hade kul.... Haha! Sedan var det dags för att åka till skolan för en 45 minuters lång lektion. Ganska så ovärt!!



Efter skolan skulle jag och Maria, en hockeyvän och vanlig vän till mig åka till Enebybergs ishall där det skulle vara en träning. Wei!  Fast träningen var sådär och a, vi gick av lite tidigare än planerat. Väl efter träningen hämtade pappa upp mig, lite senare än jag tyckte han skulle. Men så kan det vara ibland. Då åkte jag hem packade sedan åkte jag hem till niclas. =)



puusss, <3

Nästan en sommardag

Herregud, hur skönt var det inte igår egentligen?
Såhär dagen var någolunda dokumenterad i bilder. =)

Vi hade myspys i ett vindstilla hörn, sköönt!






Senare skulle girlsen gyma, det blev även middag och hockeymatch.



  

Kul med kommentarer!



Sånt här gör mig glaad! =)
Även om typ hundra är från olivia, haha! och två från mig.

RSS 2.0