>

(Early) Mornings, I HATE YOU! :(

Efter en myskväll igår med god mat och "efterrätt" framför tvn som fick avsluta min lediga dag är det nu morgon igen. Klockan är 05,00 typ och jag hade skitsvårt att somna igår, så jag är trött och känner av lite i halsen. Det försvinner förhoppningsvis i alla fall när jag vaknat till, eller om jag gör det..

Första jobbdagen ensam utan handledare, spännande! Nu ska jag vara färdiginskolad och får klara mig själv, men det känns bara skönt att slippa gå runt att vara svans på någon hela tiden.

Nä nu måste jag ta all min kraft för att lyfta mig ur sängen...

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_51cbad5bddf2b30b1c1b3b7c.jpg" class="image">


Hejdååå

Idag körde jag Mormor och Morfar till Arlanda, det var dags för dem att åka hem igen. Tiden har gått fort, men vi ses snart igen :)


Midsommar i Grisslehamn

Äntligen!!! Fick jag fira midsommar en heeel dag och natt utan att behöva tänka på något jobb. Underbart!!

Hade en underbar midsommarafton med start i Väsby 9.00 med inriktning mot Grisslehamn! Där startade vi upp med att fixa i ordning inför lunchen pch sedan fortsatte det med god mat, femkamp, promenad genom byn, ännu mer god mat, dricka, skratt och trevliga människor.

När man knappt orkade hålla ögonen öppna var det dags för sängen, vaknade hyfsat tidigt och gick ner dör att hjälpa Diana med en lyxfrukost utan dess like, vi fick nybakt bröd, frukt, juice, yoghurt, fil och ja you name it! Ätandet tog inte slut där, efter en liten promenad med Diana och lilla Elsa så kom vi hem och då låg supergooodaaaa Kalkonhamburgare på grillen. Mums!

Senare blev det dags att ta sig hemåt, trist men skönt! :) är rätt slut. Hann med en löptur för att iaf springa bort lite mat. Det tackar vi för, men jobbigt var det. Haha!


Nytt och fräscht

Har länge klagat på att vara fattig, jag vet. Och värsta av allt är att när du inser att du krympt ur din garderob. Mer än 20 kg minus gör skillnad gott folk. Då är det tur att man har världens underbaraste mamma som kommer med presenter, som verkligen behövs! Love u! <3
Klänningen och linnet har jag dock köpt/fixat själv. Wunderbart!


Yesterdays adventures

Igår blev en lång dag, jag hann med att springa vilse, jobba, väga mig, missa ett tåg och vänta på mamma och pappa som skulle få starta upp min bil som dött och en snabbtur till Märsta. Nu är jag uppe med tuppen igen, inte så pigg men idag väntar dagsjobb. Heja!


Ösregn

Blir dåligt med bloggen nu när jag jobbar, sover mest och försöker hinna med annat emellan. Veckan som varit har varit tung, mycket jobb och skola. Kämpat på och försökt träna men jag har inte fått in någon bra rutin ännu, men jag jobbar på det! :)

Idag började jag med lite sovmorgon, då jag kom hem sent igår från Familjen Åström där vi hade liten reunion med mitt gamla lag (tjejgäng). Supermysigt, blev inte så länge dock då jag jobbade sent :/
Efter min lilla sovmorgon tog jag mitt pick och pack och åkte en sväng förbi Väsby centrum för lite byte av en bikini jag fått av mamma och en ny klänning blev inhandlad. :) wehu! Sedan blev det en promenad med michaela i vad jag trodde skulle vara fint väder men som vände och blev värsta åskvädret med åska, hagel och ösregn. Precis när vi var nästan som längst bort, vi fick småjogga hemåt helt dyngblöta och livrädda. Stackars Wilma hade panik!

Well... Det blev en bastu för att torka och värma upp oss. Sedan hem, förbi gymmet och nu soffläge efter en brakmiddag :) firat in den nya veckan!

Kramis


Tja!

Jag är inte död. Bloggappen vill inte sammarbeta med mig. Återkommer imorgon. Puss!

Två nattpass avklarade

Jahaja, då har man hunnit med två nattpass på sommarjobbet. Däremellan har jag sovit, tränat och ätit typ. Hann förbi Väsby centrum och provade lite bikinisar, men jag vet inte.... Har lite beslutsångest :P

Nu ska jag sova igen efter andra natten på sjukhuset. Idag kunde inte min handledare komma och den andra undersköterskan satt på övervaket vilket betydde att jag fick vara ensam uska där ute :P Hjälp tänkte jag, min andra pass... Det skulle ju vara 10 intropass. Men jag tror det gick bra ändå. :) Det blev till att lösa det pussel.

Sleeepyyytime, GODNATT!


Opponering

Idag var det äntligen dags!!! Att få bocka av opponeringen. Så skönt!! Tyckte det gick bra och var inte allt för nervös. Vet inte om all min nervositet gått till att tänka på sommarjobbet. Kanske är bra i sånna fall :)

Efter opponeringen och lunch var det dags att tömma mitt hem i Västerås ytterligare innan jag skulle hem för lite sömn innan nattens jobbpass. Men självklart är det ju en olycka så jag blir stående nästan en timme på E18. Fantastiskt... Och jag som ville hem och sova.
Hursomhelst så kom ja tillslut hem, fik några timmars sömn, typ 2 innan jag vaknade hungrig. Bara gå upp och göra middag. Nu börjar jag om 1h. Så nu ska jag göra mig iordning och sen åka. Wish me luck!!


En lång måndag

Måndagen var dagen då det var dags för information om sommarjobbet. Blev en väldigt lång dag och hjärnan pumpades med information. Förhoppningsvis kommer det falla på plats under tiden. Kommer bli en väldigt bra och spännande arbetsplats tror jag. Nu är man även kvalificerad för att utföra barn-HLR. Men jag hoppas verkligen inte att jag kommer behöva det! :D

Mycket info blev det och sen fick jag ta mitt pick och pack till Västerås för att träffa Amanda och förbereda inför opponeringen som var idag (tisdag).
Ja, så en lång dag blev det verkligen!


Söndag

Idag har jag och mamma varit till Täby centrum, jag fick i mig lite lunch och sen strosade vi runt i lite affärer. Kul att göra något!

I övrigt har jag mest läst lite inför praktiken och så sprang jag lite intervaller innan middagen. Skönt efter men jobbigt under tiden, som det ska va! :D

Imorgon är första dagen på Astrid Lindgren, men det är bara introdag. Så nu måste jag försöka läsa lite igen :)


Lördag

Okej? Skrev en lång fin text om dagen. Men den försvann så jag skriver kort igen.

Det va en bra lördag ä, 2 träningspass, sol, plugg och mys med bästevän. Vi matade hästar under vår kvällspromenad. Ja, det var det.. I förkortad version.

Ciao! :)


Friday - Examensfest

Igår, fredag tog världens finaste Maria sjuksköterskeexamen!!! :) Du är så duktig!!! Snart är det min tur också. :D helt sjukt och vad fort tiden går. Du kommer bli/är en underbar sjuksköterska!!

Och ja sen va det ju tentorna som skrevs också såklart, ingen kommentar på dem. Väntar på resultat bara :)
Kram åhej!


Tentaångestdag

Idag har det varit ett underbart väder, jag har ätit gott och fått en normal träningsdos. Ändå har jag inte mått nå vidare idag, hatar dagen-före-tenta dagar...

Har ändå haft det mysigt nere vid Framnäs där jag låg å pluggade i solen, vilket märks då jag är knasigt röd på rumpan. Haha, AJ!
När jag blev hungrig åkte jag hem, dog lite, tappade motivationen för allt. Fick tillslut mitt arsle över till affären för att köpa lite gott som kanske kunde pigga upp mig. Resulterade i en övermätt Emelie och ja, inte allt för glad. Nu kom jag in från en joggingtur, så skönt på kvällen!!! Joggade långsamt och verkligen njöt av allt... Nu väntar plugg igen! USCH!


Grattis Sverige!


Onsdag

Idag for jag tillbaka till Västerås, invägning stod på schemat. Plus minus noll, hyfsat nöjd trots 3 kalas i helgen :) Det är svårt nu. Menmen!

I övrigt har jag pluggat, tränat och ätit massa gottis! :D


Tränat hårt och ätit gött

Ja och pluggat en hel del också! :D

Är lite smådåligt med bloggande nu, gör inte så mkt mer än pluggar, tränar, äter och sover typ. Som livet är helt enkelt!

Idag var jag på ett otroligt roligt spinningpass. Spin-intervall hette det. Var en sjukt bra instruktör vilket är otroligt viktigt för att ett pass ska bli fulländat! Trist nog var det hans näst sista för sommaren, menmen. :/

Imorgon smyger jag tillbaka till Västerås och solen igen. De har haft och ska ha bättre väder i veckan. Det tackar vi för!


Johannas student!

 

Ida var det fina Johannas tur att firas för hennes 3 år som gymnasieelev! Grattis till studenten vännen <3


RSS 2.0