En dag i stan

Hejhopp.

Imorse vaknade jag brevid ett monster, haha. Skojade bara, jag vaknade brevid min älskling. =) Men man kan ju undra ibland ?! ;D Haha.
Vid klockan ett så körde han hem mig för jag skulle till Stan med min mamma och min syster. Vi skulle in och titta runt lite i gallerian innan vi skulle på en teater i stadsteatern, "Djungelboken". Inte den helt vanlige djungelboken, det var en förnyad version om stadsdjungeln fast det var fortfarande djur. Fast människor. Svårt att förklara. Men den var bra. Aporna var bäst så de får komma in på en bild, *POSE*POSE*POSE*. HAHA, det där sista kan vara svårt att förstå om man inte sett den. Aporna var i alla fall som Stureplansprofiler fast mer aplikt. En ganska bra förklaring tycker jag. =)

image29

Sen självklart, eftersom jag var så taggad på att köpa lite nya kläder så blev det ju en del. Köpte en grå tunika, en svart jeanskjol, ett par jeans och en orange blus. Tunikan blev den som jag har bild på i gårdagens inlägg som ser ut som ett linne, dock annan färg. =) Hittade inte min jacka som jag ville ha mest. Så jag blev lite ledsen. =( Skorna och berlocken är inte jätteviktiga... Men jag hittar den nog snart. =D Och eftersom jossan är lite av min idol, så ska jag ta kort med kläderna så att ni får se. HAHAH! Here they are;
   
grå tunika                     orange blus typ       svart jeanskjol         mörkblåa jeans
gina tricot                     gina tricot                  åhlens                      åhlens


Bilderna på jeansen och kjolen var svåra att få någon bra bild på... De var så mörka och smälte in i det bakom, golvet typ, men det får duga som det är nu. =)


Nej, nu är jag trött faktiskt, ska nog sova. Ska upp tidigt imorgon och åka till farbror doktorn och ta prover... igen. Men jag antar att det är bra. =P Så jag måste väl.

Inflik.
En annan spännande sak är att jag ska till mina grannar imorgon, de har en två-årig dotter som jag ska vara barnvakt till på lördag. Är lite nervös, tänk om hon hatar mig ? De har bara bott här i ett år och jag har pratat med Emma som hon heter typ 2 gånger seriöst. Hur seriöst det nu går att prata med en två-åring. =D Det ska nog gå bra, skriver om det imorgon. Juste, anledningen till att jag ska dit är för att lära känna henne och hitta lite i deras hus. Även om det är likadant som vårat, så toan hittar jag nog. Haha. Skojade bara. =D

GODNATT FOLKET. Vi hörs!! <3 Love, peace and understanding.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0