>

Fortfarande tomt..

Börjar bli smått less på blogg.se's mobilapp. Den har fortfarande inte velat fungera. Åh så irriterande! Har inte haft tid att sätta mig vid datorn heller... Ska verkligen försöka imorgon! Be patient! :)

Tomt

Dåligt med blogginlägg beror på att bloggappen vägrar funka och jag bor för tillfället hos min pojkvännen mamma utan trådlöst internet... Ska ta å fixa det imorgon och få lite ordning på det igen. Be patient! :)

Hektisk arbetsdag

Idag har det varit allt och inget på samma gång, det har varit kaos och jag har nog varit lite överallt känns det som. Både i tankarna och fysiskt. En toklång arbetsdag som aldrig ville ta slut, men det gjorde den så nu ska jag åka och träna bort lite frustration! :) så tar vi en ny dag imorgon!

Kram å hej!


Billy's dop!

Igår var det dags för dop. Det var min söta lilla syssling som skulle döpas. Tog bara två bilder men det var ett fint dop, trevliga människor och god mat!

Enda minuset för dagen är att jag inte tog tjuren i hornen och tog mig ut på en springtur. Menmen, så är det! :)


Klassreunion

Tog inte så många bilder själv då telefonen glömdes bort mitt i allt, därför har jag snott några från mina vänner som var mer effektiva med att ta bilder. :) hade en supermysig kväll med först Anna och Maria här hemma då vi åt en smarrig middag innan vi drog oss in till stan för att möta upp de andra på Snaps. Det var toppen! :) dock slutade kvällen lite tidigt men det kanske man är glad över idag.

Jag saknar verkligen alla dessa fina människor och vår tid i gymnasiet, bästa klassen någonsin!

Tack alla för en fin kväll!


Freitaag

Vinet på kylning, köttet i marinad, håret nyklippt en förmiddag med bäste vän och snart kommer två underbara tjejer hit på middag för att vi senare ska ta oss in till stan för en klassreunion! Underbara fredag! <3


En lång torsdag

Vad dagarna känns långa när man hinner göra mycket, trots att jag sov till 11.... :P jag tog mig ut och sprang det första jag gjorde för att hinna till invägningen. Första gången i Väsby, inte lika bra som mötena i Västerås men jag ska nog överleva! :D -0,9 så det var ju toppen!!

Sen åkte jag och köpte lunch snabbt innan jag tog en snabb sväng förbi hemma för att hänga upp tvätten som jag tvättat under förmiddagen innan jag åkte till jobbet. Väl där förnyade jag min deligering och sen var det jobb för hela slanten. På en av bilderna ser ni mina så fotogeniska kollegor! ;) frukttallriken blev min middag då jag åt lunch typ klockan 3.

Nu ligger jag trött i soffan efter 4 dagars jobb och njuter av att jag gigar ledigt nu 2 dagar! :D
Tjingeling! :)


Gårdagens myspys

Igår bjöd jag hem min fina älskade vän på middag! :) det blev tacos, godis å tjejsnack! Precis vad man behöver sådär mitt i veckan! :D

Innan det hann jag med ett tungt men roligt gympass! Skönt!!


Dagens löprunda

Älskar att springa nere vid sjön förbi kyrkan. Det är så skönt ! :)


Gårdagens fynd

2 härliga sommarklänningar för bara 99kr styck från H&M.

Ett par pumps från din sko (399kr) och ett par svarta shorts från jc (199kr).


Jobb

Sitter på jobbet helt ensam, har rast men den är slut om typ 5 min. Är sliten efter dagen trots att jag inte gjort så mycket ansträngande! :P varit och fixat nytt pass och shoppat ska väl inte vara så jobbigt?!
Jaja... Snart är det slut å jag får åka hem! :) visar ikväll eller imorgon vad jag köpt! Tjingeling! :)


Söndag

Hajhaj! :)
Idag har jag hunnit med en låång sovmorgon, 8kms powerwalk och en sväng till jysk och rusta för att hitta en billig Skohylla och galgar. Har ganska mycket skor och kläder och för att få plats hos min käre pojkvän i 3 månader så var det bara ett måste! :)

Nu är vi hemma igen efter en underbar middag hemma i Vallentuna, oxfilé, god sallad och klyftisar och såklart lite sås på det. Muuums!! :D


Festlig helg!

Två fantastiska dagar med min fantastiska klass, en bråkdel av dem i alla fall! :) bjuder på ett bildregn av både egna och lånade bilder från helgen.


Min nya fina spis!

Tacktacktack till mormor och morfar som idag fixade ny spis! Morfar är en riktig snickarfarbror å fick allt på plats! :) det blev nästan ett nytt kök. Åh vad jag längtar hem för å få laga mat på den!!! :D
Taack!!


feelings

Nu går jag till sängs, en vecka till å jag skulle klara tentafan..
Men nej. 2,5v ska tydligen vara nog!



....


Har helt glömt!...

Nu är dem här, mormor och morfar för några veckors besök! Välkommen "hem"!! :)


Orkaaaaa...

Känner mig lite nöjd över denna rätt trista dag, har hunnit mes både en promenad och en löprunda. Wei!

Annars har jag bara pluggat... Blä! Var på Ica å köpte en mapp också för att organisera upp alla papper. Blev toppen och det går mycket smidigare att plugga nu!! :) sådär 2 dagar innan tentan kom jag på det. Bra Emelie!

Nu ska jag kämpa på lite till innan jag får sova och sen ska jag till den där hemska invägningen imorgon. Sjukt otaggad då jag har depressiv-ätit flera dagar nu...


Mälaren

Idag fick det bli en morgonpromenad nere vid Mälaren, det är så fint där nere och det var ett tappert försök av mig att vakna till... Nu är det plugg för hela slanten som gäller!


Hemmapyssel

För att försöka peppa upp mig själv har jag pysslat lite hemma också. Bland annat fixat solcellsbelysning till balkongen å äntligen fått klart mitt bildprojekt! Wehoj!

Sen stack jag även till gymet en stund innan stängning, det var lugnt och skönt. Körde lite överkropp idag. Är bra svag alltså... Men nu när skolan slutar ska det bli ändring! Starke Adolf Will be back!

Ciao!


morot


Jag har funderat länge efter en tatuering, och nu har jag nog gjort en som jag kommer vilja ha när mitt mål är nått.
Svalors betydelse kan vara bland annat hälsa eller långa resor. På min viktnedgångsresa har jag vunnit både hälsa och lärt mig mycket på vägen. Och texten betyder "Mot stjärnorna genom svårigheter" på latin.

Denna tatuering får bli en morot att kämpa på tills jag nått min målvikt, har en liten bit kvar nu. Det går segt och det har inte varit lätt. Jag faller fortfarande för alldeles för mycket frestelser, som tur är inte för ofta så det har gått nedåt nästan varje vecka.

Tänk att man kan låta det gå så långt och vara blind för sig själv. Jag vill inte kalla mig fet, för det kände jag mig inte som. Jag kände mig som Emelie, både då och nu och både var och är. Men ett erkännande är väl att jag mår otroligt mycket bättre nu, fysiskt framförallt, och är glad att jag fick chansen till ett nytt friskare jag.

Mycket glad är jag också för er andra som jag lyckats inspirera, är även glad över er som blir irriterande över mina springrundor för jag vet att jag fått igång en och en annan genom dessa känslor. Ta tillvara på er själva, och var den ni vill vara och se ut som ni vill göra.

Puss på er! Ät och var glad!

Ansikte



Lite mer haka!


Plugg..


Studentfirande

En trevlig kväll som innehöll både det ena och det andra, och bad?!? Hualigen så kallt det verkade va! Det var ju inte varmt i luften i alla fall..


Redo!

Klänning, hår och smink på plats. Nu är det bara chauffören som saknas sen blir det studentfirande för heeeela slanten!


RSS 2.0