>

Om gud finns och är god, då ska väl inte t...

Om gud finns och är god, då ska väl inte tentan vara några problem imorgon? Men vet ni vad? Jag tror inte på gud, men imorgon ska jag tro på mig själv!


pluggar det sista, imorgon är det tenta ig...

imag0758 (MMS)

pluggar det sista, imorgon är det tenta igen. inte taggad, trött i både kropp och knopp, känner mig psykiskt utmattad av en liten sketen tenta. kom igen nu, det här ska jag fixa!! har förövrigt glömt min dator hemma, så det kommer inte bli några bra inlägg men jag är hemma på lördag kväll igen. efter seriepremiären, något att se fram emot. :) Yay!


Vallentuna Ishall ikväll!



Ikväll ska jag få se Ormsta/SDE igen, ska bli skojsigt! :) Kommer ju inte hinna se så mycket matcher i vinter då jag bor alldeles för långt bort. Och har min egen hockey att tänka på! :)

19.00 om det är någon som är intresserad! :)


Pluggar pluggar och pluggar ännu mer



Humant Immunbrist Virus (HIV)
-
Visste ni att det smittas 5 unga personer varje minut i världen


Sjuk insida, frisk utsida - Glad ändå!

Kul att man är frisk, min läkare från gastromottag. på KS ringde imorse och sa att jag har förhöjda värden på sköldkörteln som visat sig på mina senaste sköldkörtelprover. Nu har hon kopplat mig till ännu en avdelning på KS, nämligen Endokrina avd. Där ska de följa upp mina värden och se vad vi ska göra efter det.

Det räckte tydligen inte med UC. Haha... Jaja, det är inte hela världen. :)

Frågan är vad jag drar på mig härnäst ?


Veterinärbesök

The D-day för stackars katterna. De skulle vaccineras, och jag skulle, ENSAM, få in båda katterna i burar för att sedan plåga dem med en kortare bilresa till veterinären. Efter en 20 minuters jagande lyckades jag tillslut trycka in båda katterna i buren, efter en smitning och många svettningar. Både jag och katterna var alldeles andfådda, stackarna! Väl hos veterinären var de hur snälla som helst. Lilla Lisa var dock lite sprattlig, hon undrade nog var jag tagit henne. Dumma mig!



Väl hemma igen sprang Liv in under sängen, men Lisa var glad och ville kramas lite. :) Det blir nog bättre när de inser hur skönt det är att ha kortare klor.

Nu äre enbart plugg som gäller, tjingeling!


Helgens bravader!

Fredag kväll: Först lite shopping i det nya köpcentret i västerås, köpte en väska, en vinterjacka, en hockeytrunk, en supermysig tröja. Det var extrapris för allt. Senare på kvällen var det dags för ladies night, yeeey! Alltid kul med en show. Tack mamma för att vi kunde gå i år igen! <3



Lördag: Min bästaste meckar, snickar, rörmokarpappa fixade mitt badrumsskåp en gång för alla. Tyvärr glömde han sätta dit avloppspluggen eller vad det är, en rund gummiring som bör sitta där (morfar du vet säkert vad jag pratar om, säkert mormor med förresten.. :p). Hoppas inte det stinker avlopp när jag kommer hem på torsdag... Hua! Jaja, i värsta fall får väl även jag leka rörmokare. Haha. När vi väl var klara vid typ 19.30, efter 9 timmars arbete med resor till bauhaus, ikea m.m. Så kom Zäta, min kompis och då åkte vi, hela familjen och hon ner till hamnen för supergod middag. Toppen!!

Söndag: Klockan ringde 05.15, somnade om på en gång (konstigt? nej!) klockan ringde igen 05.30. Då vare bara att stiga upp för att gå och väcka Zäta som låg i köket och sov för att slippa pappas grova snarkningar. Haha. Om en timme skulle vi vara klara och samlas vid Mimerhallen för att sedan åka mot Eskilstuna för hockeycup. Så det var vad dagen bestod av, hockeycup. Vi kom 2:a i cupen som avgjordes på målskillnad mellan oss och leksand, linköping kom 1a, grattis till dem. Vi var väl inte hemma i Väsby förrän 21.20. Stackars Zäta som sen skulle sätta sig på upptåget hem mot Uppsala. Hua!



Idag är jag trött så trött, men måste ändå försöka få lite in i hjärnan av plugg. :p Ska duscha om en stund också, så då kanske jag vaknar till lite mer. Men först, lite mer plugg. :) Ciao, mina vänner!


tweet tweet

Juste, jag har ju faktsikt börjat små twittra lite, inte så seriöst. Men ändå.
Följ mig på twitter här!

Halleluujaah its friiidaaay

Hej och Halluuu!
Morgonen började som ni såg med ett morgonpass nere i Mimerhallen, yey. Vi var 5 tappra tjejer varav en målvakt. Tror vi hade A-lagets tränare, grym var han i alla fall! Idag har jag lärt mig en ny användbar sak och det är väl första grejen på 3 år jag lär mig något vettigt som jag inte redan visste. Grymt! :)
Snart kommer mamma hit så det blir till att dammsuga snart, jag ska bara plugga klart innan.
Sen åker vi förmodligen iväg till Erikslunds shoppingscenter som har öppningshelg denna helg, det lär ju vara kaos men alltid kul med shopping.
Ikväll blire LADIES NIGHT!


ciao!

Påväg mot morgonpasset. haha. har nog aldr...

imag0744 (MMS)

Påväg mot morgonpasset. haha. har nog aldrig tränat såhär tidigt frivilligt. menmen.


Mammas mat

Tänkte bara visa hur duktig min mamma är på att göra middagar fina och lyxiga, denna pizza är dock inget jag skulle vilja äta eftersom jag varken äter svamp, ruccola eller fikon men... Det ser ju fint ut i alla fall! :)
Du är duktig du mammsen!

20

Idag fyller denna snygging hela 20 år, hur stora börjar vi inte bli ? :) Tänkte faktiskt egentligen bara tipsa om hennes jättebra blogg!! Hon har blivit flyttad till modegallerian.se för denna tjejen har känsla för mode. Heja ellen!
Så besök henne på hennes blogg här!

Lyxlunch

Idag var det redovisningar, vår sista gemensamma innan vi går ut i olika praktikveckor. Det enda vi har gemensamt kvar är vår tenta så idag passade vi på att gå ut på en lyxlunch idag på Choys garden nere i stan. De hade en buffé för 79 kr, supersmaskigt!!

gunga

tog mig ut på balkongen idag, såg gungorna på andra sidan parken.
blev sugen, visst är det härligt att gunga och bara få släppa fötterna från jorden ett litet tag ?
som när man var liten, minns ni?

plugga plugga plugga heeelaaa dagen och natteeen lång

Det blev många små fina kompendium, :) Stolt över mitt mästerverk!

the new dryyy

Allt hann inte torka så jag fick använda min fantasi för att kunna få det att torka eftersom jag inte äger ett torkställ... Jag tycker det var väldigt fyndigt, eller ? :)

tvätt tid 14-17


Äntligen!

Nu är jag klar med alla renskrivningar, känns bra. Imorgon är det en ny föreläsning, men om jag bara renskriver den på en gång så tror jag det kommer att gå toppen! :) Sen är det lite bilder som ska in också, men det gör jag snabbt sen.

en helt vanlig dag med mig

sitter just nu och pluggar, har inte överdrivet roligt men...
man får ju göra det bästa av situationen, right ?

Busstur

Överlevde morgonturen på bussen och jag hittade fram, trots att jag kände irritationen över att jag missade min egentliga anslutningsbuss. Men det gick bra ändå, går massa bussar till skolan men inte dem 4 som går hemifrån mig..... IRRITERADE om något... haha, jaja. :)
¨
Det var typ allt jag hade för idag (hittills), nu är det bara pluggilugg som gäller. Kanske kommer med något roligare inlägg senare ikväll!

Kommentarer...

Pappa, du är precis likadan, du vill bara inte erkänna det! ;)

us and a


.

mamma kommer alltid vara mamma
pappa kommer alltid vara pappa
i deras ögon kommer du alltid vara deras lilla dotter/son
du kommer alltid älska dem så som de älskar dig
de kommer alltid tycka du är jobbig som kanske inte alltid lyssnar
och du kommer tycka dem är jobbiga som alltid tjatar
men vi är alltid en familj, och det är det som betyder mest
de kommer aldrig lämna dig, och du kommer aldrig lämna dem

jag älskar er mamma och pappa <3
tack för allt ni har ställt upp för mig på och allt ni gett mig, även om jag är en lat och bortskämd liten skitunge så vet ni att det är inte för inte jag är som jag är. ;)

ZZZzzzz...

¨
Förmodligen är jag något sånär detta just nu....
Dags att gå upp...

söndag

ja, och nu var det söndag. nu är jag helt ensam igen, det var aptråkigt väder idag, men vi tog oss i alla fall ner till färjekajen för en lunch. annars har vi inte gjort mer än slappat idag. patrik åkte vid 6 och sedan dess har jag bara legat och slöat i soffan.
imorgon ska det tydligen regna jättemycket, får se hur jag löser det. blir nog bussen till skolan. spännande!

lördags - match mot linden

Tyvärr blev det inga bra actionbilder på någon av oss i laget då fotografen på läktaren inte direkt var ett proffs. Fotografen kunde knappt fånga stillbilder så det blev fokus. Hahaha. Jaja, tack älskling för att du tog lite kort i alla fall.
Innan matchen var vi på en liten shoppingrunda på hälla köpcenter, patrik köpte ett par skor och två tröjor. Jag köpte ingenting, fast jag blev sugen på ett par skor. Jag fick köpa dem om jag ville i inflyttningspresent, så vem vet. Kanske blir ett par nya skor i veckan.
Efter matchen firade vi med pizza, vi vann med 4-0, var inne på alla 4 mål gjorde 1 och 2 assist. Ganska bra ändå! :)

fredags

i fredags hämtade jag älskling nere vid stationen, det var strålande sol härligt! vi hann bara hem innan jag var tvungen att åka på träning, det var synd men ändå skönt att träna lite. måste säga att jag tycker det är riktigt kul och skönt. på kvällen blev det lyxmiddag med lite kött och klyftpotatis och lite mys på det. perfekt fredagskväll med andra ord!

:'(

Kan fan inte komma mer lämpligt.... När det typ är R.I.P Pollen (Polon)....... :(
Fast den har ju överlevt förut.. :p

helg med älskling

Om 2 timmar ska jag hämta mitt hjärta nere vid stationen, wohoo

forever 21

hittade ett superfint linne och ännu ett par snygga skor

senare torsdag

Mot affären! Imorgon kommer min pöjk och han har önskat kött och potatisklyftor och det ska han bannemig få. :) Ska bli kul att få visa honom min lägenhet, han har.. hör och häpna, inte sett den påriktigt ännu. Så imorgon blir det premiär. Mihi, det kommer bli en bra helg det känner jag på mig! <3 Jag älskar dig Patrik.
Efter det blire dusch och mera plugg. Hejaheja!
Blir nog en sallad från pizzerian idag också, såg att klockan börjat rinna iväg.

(en bild från google på biblioteket här i lilla centrum)
ciao mina vänner!

Torsdag

Sitter och renskriver mina anteckningar på datorn, känns bra med lite uppfräschning av minnet. Jag tycker faktiskt denna kurs varit väldigt intressant, 2v. kvar till tentan. Den ser man ju inte riktigt fram emot dock... Har ju en omtenta också som hänger i luften... Känns jävligt jobbigt men det är väl enbart mitt eget fel att det blivit så. Får kämpa nu denna termin, sen kanske det lugnar ned sig lite... Om jag sköter mig dvs. ;)
Kanske kommer med något roligare inlägg senare, fårse.

Älskade älskade vän

Vad vore jag utan dig? Du har alltid funnits där för mig, trots att vi haft våra diskussioner, våra nästintill slagsmål (typ i kanoten). Ibland hatar jag dig (inte så mycket, men lite) och ibland får jag bara nog men vet du vad? Då kan jag säga det till dig för vi vet var vi har varandra och det kommer alltid vara så. Just att du alltid ställde upp för mig när alla andra svek och inte förstod. Man måste ge och ta här i livet, och jag har fått så mycket av dig. Hoppas jag har kunnat ge också, trots mycket annat.

Ingen är perfekt, absolut inte. Jag tänker inte säga någon klyscha att vi är perfekta eller att du är det heller för den delen, för ingen av oss är det. Jag tänker inte heller säga att vår vänskap är perfekt, för det är inte den heller. MEN!, vi har åtminstånde stått ut med varandra i 12 år. Det är värt lite i alla fall. Eller ? :) Jag kommer alltid finnas där för mig såsom du alltid fanns/finns för mig. Och vetu vad ? För det mesta älskar jag dig! :) Som en vän, som min bästa vän.
Michaela Dahlin, tack för att du finns! <3

1-åringen

Idag säger vi grattis till lilla skrutten som fyller 1 år.

*


Feta och olivbiffar med coleslaw

För att göra köttfärsbiffarna behöver du:
- Raps/Olivolja
- 1 Ägg
- Salt och Peppar
- Oliver
-Feta ost
- Köttfärs
Blanda ihop alla ingredienser och forma dem sen som biffar, välj själv hur stora du vill ha.
Jag har gjort hamburgerstora.

Egengjord sås gjord på:
- Creme fraiche
- Tomatpuré
- Paprikakrydda/Paprikapulver
- Salt och Peppar

Coleslaw:
- Majonaise
- Creme fraiche
- Dijonsenap (alt bara vanlig senap)
- Morötter
- Kålhuvud
- Salt och Peppar

Slutresulat:


Har även stekt lite bacon och skurit tomat och rödlök för det lilla extra.
Sen om man vill kan man ha lite sallad också, som jag har under biffarna.
Dock var detta en alldeles förstor portion, har hälften kvar.
Plus hälften av biffarna som jag tänkte använda som matlåda. Smaskens!

Från ett tomt till ett fyllt kylskåp

3 påsar för under 400 kr. Det är bra jobbat va ?


Börjar bli lite hungrig

Ja, som ni vet kommer jag inte iväg till affären förrän pappa kommit hem och fått över pengar till mig.. Men ikväll tänkte jag försöka göra köttbiffar med fetaost och oliver och coleslaw till det. Smarrigt va ? Vi får se hur det går! ;)

Juste, glömde tillägga för er som känner mig lite för väl och undrar varför i helvete (?) jag ska äta det där och inte bara en chipspåse och lite nudlar. Jo, så här är det. Från och med igår har jag börjat bli en lite nyttigare jag, försöker skippa det värsta typ sötsaker och sånt. Jag struntar i alla bantningsmetoder och sånt för jag skulle aldrig fixa det. Bättre att äta gott och varierat, i lagom mängd, träna lite och skippa det där lite allt för goda typ jämt. Det är min bantningsmetod. Vi får se om det fungerar och hur länge jag orkar! :) Håll tummarna för mig. Förövrigt tror jag det blir kyckling och nudlar imorgon så där har vi ännu en anledning till att jag inte vill äta det idag.

Känslan....

Känslan av att försöka vara smart när man får en rejäl bitchclap i ansiktet av sig själv lika snabbt igen. Typ samma känsla när man kommer på att man kan använda sig av hundringen på Icabanken och de andra på Swedbank om man lägger över pengarna från Swedbank till Icabanken, inser sen när man nästan står med ytterkläderna på att pengarna tar något dygn att komma över så just nu är pengarna i tomma intet mellan två banker. Så lätt var det att få både plånbok och kylskåp tomt.
Skönt då att man kan som 20 åring ringa hem, störtgråtandes, till sin pappa som hjälper en med sådana bekymmer eller ja klanterier kanske man ska kalla dem. TACK!

Långhelgen som varit

Torsdag: Skola på morgonen till 12, hem och städa upp och ta med mig hunden hem igen. Snabbt som fan in med hunden och alla grejer för att ta mig vidare till Södersjukhuset, Venhälsan. Superspännande studiebesök med en jättetrevlig sjuksköterska! :)
Fredag: Sov lite för länge, pluggade en stund och sen blev det fika med min bäste vän Michaela Dahlin för att sedan ta oss hem och plugga lite till. På kvällen sågs vi en snabbis igen, en liten promenix. Det var skönt även om vi var trötta som tusan. Konstigt nog eftersom jag sov så länge ?!
Lördag: MATCHDAG! Idag var det match mot järfälla, det blev vinst till oss (Västerås) med 4-1!!!! Jag gjorde sista målet, en styrning från ett backskott. Wohooo! Sjukt rolig match med sjukt bra brudar! :D På kvällen åkte jag och patrik hem till Vallentuna för att äta lite middag med min lillasyster.
Söndag: En trött dag, tog det lite lugnt och så och sen blev det middag hemma hos Patriks mormor tillsammans med henne, patriks mamma och mormorns syster. :) Supergott var det!
Måndag: Kaotisk dag, som har fått ett eget inlägg.

www.fitnessfredrik.com

Blev ombedd att göra lite reklam, och varför inte ? :)
Fredrik Viklund, 21, har startat en träningsblogg där han tar upp träningstips, kostråd, hälsoproblem bland annat. Så kika in där om ni känner att ni vill ta tag i träning eller kost! :) Han utbildar sig bland annat till PT just nu och är på uppstarten av något eget. Vem vet, kanske lottar han ut några träningspass med honom som PT senare? (inget han sagt men han kanske får en ide nu)
Gå in och missa inte fortsättningen av hans framgång!
www.fitnessfredrik.com


Trött!

Hej kära vänner. Här har det varit tomt väldigt länge nu. Idag har jag tagit prover, haft grupparbete, haft hjärt och lungräddning, lagat mat och nu är jag så trött så trött. Tänkte försöka komma ikapp efter träningen med att berätta lite vad min långhelg bestått utav.
Här är i alla fall min middag.
Schnitzel, grillade/stekta grönsaker och citron. Smaskens!

Järfälla HC - Västerås IK

Imorgon 13.00 - Järfälla sportcenter


Chris the lion!

Shit vad blödig jag är just nu, sitter och störtbölar till denna. Jag döööör!!!


Foodtime!

Detta är någon av middagarna jag gjorde i veckan, smarrigt va ?


winterrrrr


exakt detta vill jag ha på mig i vinter <3


Gårdagen, tyst bloggdag i minne av Stefan Liv och övriga omkomna i Jaroslavl Lokomotiv







(bilder lånade från www.eliteprospects.com)


VILA I FRID


Lysande Giraff



Fyndigt tycker jag, detta gör en glad.


Härlig studentlunch

Låt mig presentera, nudlar deluxe!

Ut i regnet, tralalalalaaa

Det är just när det är kolsvart ute, och regnet trillar ner från himlen som jag älskar att ha den här lilla sötsaken hos mig. Fantastiskt. Dags att ta på regnrocken!

För allas information tar det 10 minuters längre tid då hon måste duschas av efteråt och jag är sjukt mörkrädd.

Chilikyckling med currysås

Sätt på ugnen, välj grader utifrån hur torr kyckling du vill ha och hur snabbt det ska gå. Lägre temp, längre tid passar mig bäst då jag inte tycker om en torr kyckling.
Börja sedan med att "marinera" kycklingen. Jag tog matlagningsolja, balsamvinäger, chilikrydda, salt och peppar.
Samtidigt så kan man börja med currysåsen, jag använde mig av creme frachie, currykrydda, chilikrydda och matlagningsolja. Först fräste jag kryddorna med matlagnigsoljan. Efter det rör man i creme frachien. Sen är det klart! Supereasy!
Glöm inte bort att koka riset! Det behövs också, och skär grönsaker någongång när du har tid.
Så får ni en lika smarrig måltid som jag fick idag. (Synd att inte currysåsen blev så snygg i konsistensen, men god blev den iaf!)

Too much time


jag och wilma njuter i soffan till van the...

imag0704 (MMS)

jag och wilma njuter i soffan till van the man


Moa Lignell - Jag håller på dig!

Jävla true talent och idol som har sina finaler samma dag.....
Har i alla fall hittat min idol i idol om man kan säga så.
Moa Lignell, grymt! Här framför hon en annan låt än den på idols audition, lika bra ändå!

wanna haves


love on a piece of paper


Jag och Wilmis

Nu ligger jag och Wilma helt utslagna i soffan, hon undrar nog var hon hamnat. Stackars hund, hon ser lite förtvivlad ut då och då. Men hon kommer få det så bra så! :)

Mot Västerås

Ungefär vid denna tid är jag och lillskruttis påväg till Västerås, jag slipper vara ensam denna vecka. Wihooo!

Detta är dock en bild från 2001, lite äldre och lite gråare har hon blivit.


Låter videon tala för sig själv

Helt fantastisk!


carwash



dags att tvätta bilen, ciao!


SurroundingS






Min balkong är närmast ingången och köksfönstret är det precis ovanför.


going home again

brukar aldrig vara lika flitig på att blogga när jag är hemma i sthlm, ska försöka.
annars får ni hålla er till söndag kväll.

Rainbow

Idag var det så konstigt väder en stund på eftermiddagen, det liksom droppade från himlen, som om det kom damm från himlen, så smått var det. Solen sken samtidigt. Försökte få ett kort på det, men det gick inte... Det enda som jag fick var en regnbåge, det är iaf ett bevis att det finns vatten i luften. :)

Canon Pixma MG5150


Min nya, alldeles första, egna skrivare. Det ni! ;)
Fungerar tyvärr inte riktigt än då kassörskan på elgiganten sa att sladd ej var nödvändigt att köpa till,
men visst fan (ursäkta språket mormor, men man blir lite irriterad) var de det.. Jaja, får fixa det en annan dag.

excel

hej och hallå.
tänkte bara visa vad jag varit duktig och gjort, så ni har nått att titta på medans jag är och köper en skrivare.
det var första gången jag använde mig av excel, annars hade jag gjort avancerade uträkningsfunktioner m.m.
men gud vad svårt det var....

RSS 2.0