>

Systrami ❤️

Ikväll blev det kvalitetstid med lillasyster. Vi bestämde oss för middag på vapiano och bio på det. Mysig kväll helt enkelt! Perfekt miniaktivitet!






Morgonshot och foodtime!

Började på ett inlägg igår men det glömdes bort! Blev utsläppt igår. Gjorde en undersökning på förmiddagen som visade att allt gick åt rätt håll med medicinerna och i tarmen - so far so good!

 Fick äta överkostnad mackaroner och köttbullar som första måltid efter flytande föda i 5 dagar... Inte det jag längtat mest efter men man klagar fan inte!
Mamma kom och hämtade mig efter att lunchen gått bra och fick köpa lite godis att fira med.

Plus en sväng förbi Apoteket, halva priset... Bara 900kr och hon i kassan frågar "var det bara detta?" Äh ja BARA.. Hahaha!!

Lagade middag till familjen, kragstagulasch. Fruktansvärt gott!



Shop til u drop!

Idag var det en typisk söndag. Lååång seg förmiddag, kom inte in i duschen förrän typ 11... Och jag menar så mycket roligt finns det inte att göra här. Tidningarna är utlästa, har lite böcker men de orkar jag inte koncentrera mig på.

Fick iaf prata med läkaren lite idag över telefon, här jobbar de hemifrån på helgerna. Bara kirurger här nu, men de tänkte jag inte använda mig av nu. ;) han sa iaf ok till fortsatt äta soppor, tyvärr ingen smörgås ännu. Och fick sova hemma permis men blev ändå inget av med det.

Vid typ 3 tiden kommer mamma förbi och räddar mig en stund och istället för den planerade promenaden då det börja åska och regna tog vi oss till Nacka forum för "lite shopping".

Gick som vanligt loss men det förtjänar jag nu. En sjukskriven jävel har väl råd att shoppa.... Jomenvisst 😳


Iaf lite kul med nytt!! Blev en soppa när jag kom tillbaka och nu dricker jag en ihopmixad dryck. Imorgon är läkarna tillbaka igen och hoppas att de kan ge braaa besked, och undersökning blire också! Inge kul, men hoppas så mycket på den!
Är vid mycket bättre mod än vad jag va för några dagar sen trots en sjukt tuff natt med mycket hosta och andningsbesvär.
Hoppas på en bättre natt och en bättre vecka! 👊

Permission å soppa!

Tabletter, framsteg och fortfarande vacker utsikt! ☺️ Hörrni, vi går mot mörkare tider men jag gör framsteg. Slipper nu intravenös kortison å får tabletter som om det vore agda 94 och inte Emelie 23 här i sängen.
Och fortfarande, hur fint är inte detta att vakna upp till?! Även om jag längtar hem och allt sånt här, men denna vy gott folk.. Är inte att leka med!
Fått permission en stund idag också, kikat på Fia när hon sprungit 1 mil. Såg jobbigt ut men jag längtar fan till träningen nu. Tyvärr lär ju det dröja ett tag till då jag aldrig blir av med förkylningen och det är inte bara tablettmässigt som jag får känna mig som agda 94. Har ingen kondis och ingen ork kvar i min lilla kropp.

Mamma å pappa stannade en stund på landstingskaffe. Fick även lite mera kläder att ha här i mitt tillfälliga hem. Tack mami! 😘
Ännu en vacker kväll och jag har fått soppa till middag! Fantastiskt gott!

Another day in... Södermalm!

Började morgonen med blodsockertagning 06.00, tack å lov somnade jag om tills kontroller å mediciner klockan 8. :)
Tog en dusch, bäddade min säng och njöt lite av utsikten än en gång.
Fick in en provsmak av en smoothie, för kids verkade det som. Har ingen aning vilken liten kidddooo som vill ha den där men fy satan vad vidrig! Får nog hålla mig till mina andra drycker, inte goda men 10 gånger bättre!
Fick senare besök av herr långben som precis tagit körkort dagen till ära! Härligt att få besök av någon med massa positiv energi! Det behövs!!


För att peppa på mig lite extra så gjorde jag det, äntligen! Klickade hem mig en iphone 6. Welcome home to mama my precious 😍👌 Leveranstid var beräkna 1-2v, låt det gå undan!! :))


Nu har jag släckt ner, de har frågat om sömntablett. Tack men nejtack, idag igen. Sover hyfsat ändå förutom för hostan. godnatt! 😘

Hospitaliced

I'm grounded... Känns så åtminstone. Åkte in i tisdags för en akut läkartid med provtagning å undersökning. Fick aldrig komma hem igen. Blev kvar här.
Jag får inte äta för det är tarmvila som gäller så lever för närvarande på näringsdryck som smakar apa och alla människors omtanke. Ni är fantastiska!
Får medicin rätt upp i blodet som är värsta uppåttjacket (kortison), så de dundrade på med sömntabletter som jag dock avsagt mig. Vänligt men bestämt, sova kan jag.
Lätt subfebril hela tiden med ett svettigt face och kall insida kropp, tack vare en förkylning i 3v tid troligen. Tror jag mest är inlåst för rehab. Mamma är glad iaf att min adhd sida får lugna ner sig (har inte adhd egentligen). Haha!

Men har fått massvis med trevliga besök å presenter av alla underbara människor jag har omkring mig. Hur fick jag er till min sida? Blir så rörd! All kärlek till er!
Och har dessutom ett alldeles eget rum med egen toa och härlig utsikt. I början var jag ett vrak men ska nog klara av någon vecka här.










Godnatt! ☺️

För att jag kan, får och vill!

Idag har jag gjort vad jag kunnat för att motverka rasism och stått upp för mänskliga rättigheter. Jag har varit och lämnat min röst på partier jag tror på.


Efter visiten till vallokalen tog jag mig till denna goding och hennes mamma för lite mys. Blev bjuden på nybakade scones å sockerkaka, gott som alltid!


På kvällen blev det middag på golfbanan med världens bästa familj!




Nu äre valvaka! Kanske blir en paus för en sväng upp till ishallen för å kolla lite på pappsens träning. Saknar hockeyn nu! Men ont i halsen igen så det får vänta 😒

Födelsedagsräkan!

Igår (fredag) firades den här godingen!

Vi möttes upp på TGI Fridays innan vi gick till Skeppsbrokajen?! Kanske det heter för att åka räkbåt. Tror jag aldrig sett så mkt räkor, de bara lassade in. Jag själv fick tacos, tipptopp!
Supertrevlig kväll, grymma människor, god mat och mycket dans!







Veckorna går!

Gud vad dagarna passerar snabbt. Denna vecka har jag haft två nätter vilket betyder att man sovit bort dagarna, ökar ju på takten ytterligare.
Haft en tipptopp vecka med lite jobb, hälsat på farmor och farfar, ätit lunch med gammal vän och mamma, varit wilmavakt och haft världens mysigaste middag med två fina kollegor :)
Detta är alltså en bild från Danderyds sjukhus, eller området nere vid vattnet. Helt underbart!





Härliga helg!

Å herregud tänker ni, har hon missat att det är tisdag idag?! Näää... Såklart inte. Även om min helg börjar nu ska jag faktiskt berätta lite om helgen som var, som var riktigt trevlig :)

Fredagen var det myskväll ute i Nacka hos en kollega. Vi fick supergod mat och trevligt sällskap.


Var tvungen att köra hem sen för jobb på lördagen. Kunde ju inte vara sjukanmäld längre. Insåg att jag tappade 1400kr på en dag så nu kommer jag aldrig mer vara sjuk... Herregud!

Efter jobbet på lördagen så var det dags för Babyshower hos Sandra. De överraskade henne, tyvärr hann jag inte dit till surprisen men fick iaf vara med å fira hennes soon to be son :) så mysigt!

Söndagen blev mest rehab, är fortfarande sjuk trots jobb å annat ståhej. Man kan ju inte va hemma. Blev ändå en sväng till jobbet för ett kvällspass!

Planeringsdagar på slottet

Denna vecka startade grymt, förutom att jag blivit vrålförkyld. Jag och mina kollegor startade tidigt på måndagsmorgonen med en utflykt till lejondals slott i bro. Hur fint som helst!

Det var dags för planeringsdagar/konferens där vi pratar om hur vi kan förbättra vårat arbete, plus äter god mat och har det allmänt trevligt!



Underbar inredning och omgivning...







Fantastiska människor!







Efter en liten paus

Tog en paus från bloggen en sväng. Tror jag kan va tillbaka nu.

RSS 2.0