>

Fantastiska sommardagar!

Efter natthelg fick jag äntligen ledigt! Bästa beslutet jag tagit denna sommar, att va ledig denna vecka. Solen har än så länge visat sig på sitt bästa humör!

Måndagen sov jag dock tyvärr bort nästan hela dagen, tisdagen spenderade jag med min fina vän sandra och hennes lilla Elton. Vi solade och hade det allmänt mys!


Onsdagen hade jag klipptid mitt på dagen, tyvärr denna fina sommardag. Så blev en tur till täby för lite lunch med mamma, han få med mig två tunikor hem också 😍👏🏼 efter klipptiden blev det sol på balkongen!


Torsdag hade Lukas äntligen slutat sina två praktikdagar på ambulansen och kunde umgås med mig igen. Vi tog med hans småsyskon ut till Vaxholm för lite havsbad. 😍 avslutade såklart med glass i hamnen (inte för mig då som har gottisförbud)
Fredag, Lukas va less på solen så han blev hemma medans jag mötte upp farmor och farfar vid en sjö uppåt norrtäljetrakten. Superfint klart vatten och solen var fantastisk även denna dag. Mysigt att umgås lite med dem också!

Lördag, åh ännu en solig dag. Tog det lite lugnt på förmiddagen. Vid lunch åkte vi till Lukas föräldrar och blev kvar enda tills sent på kvällen. Blev serverad hemmagjord lemonad direkt i solstolen av min käre svärmor, fantastiskt va?

Och sen blev det grillmiddag med efterföljande kortspel där vi tjejer vann med 3-0 i matcher. Haha!! Trevligt men blev såklart lite grinigt från killarnas håll. 😜

Nu äre sovdags, två lediga dagar kvar i förhoppningsvis solsken! ☀️😍 Godnatt!

Soliga dagar

Innebär inget annat än poolhäng, utelunch& balkonghäng. Lovely! Ledig igår och idag nattjobb!

Projekt på g!

Jobb jobb jobb.. Igår jobbade jag bara och min snälla mamma hämtade mig på jobbet, tack!! Vi åkte förbi k-rauta för att köpa lite bets färg till mitt lilla projekt ☺️
Satte igång med målningen idag, återstår ett resultat. Får bli senare.

Planen är något in denna stil, något mörkare vit ☺️Måndag på Mosebacke med musik

Igårkväll efter jobbet åkte jag, mamma och pappa plus farbror och faster in till söder för musikkväll på Mosebacke, först blev det middag på Medis innan det var dags för Sarah dawn finer med vänner att bjuda på show! Mycket bra och trevlig kväll, superfint väder också!!


Kompishelg

Denna helg har svishat förbi, som alla andra lediga dagar... Kanske lite mer eftersom vi haft våra vänner på besök.

Det blev en tur till Norrtälje och deras gant outlet, minigolf på kvällen, sjöhäng, en sväng till stan med drinkar, besök på slottet och shopping. Lovely!


Nu är det ju snart måndag idag. Dags att sova. Jobb imorgon sen kvällsaktivitet med mina kära föräldrar och farbror och faster ☺️

15000 mil

och däääär passerade mätaren 15000mil på min älskade Ford, som just förövrigt varit mer på verkstan än i rull.

Därav efter ett långt letande så åkte vi idag och beställde en helt ny Mazda 3. Så fin är den. Leverans månadsskiftet nov-dec, längtar! 😍👏🏼Nu har vi Lukas (våra) vänner från Jönköping på besök, så idag blev det sent. Dags att sova nu för mer äventyr imorgon.
Godnatt!

Work Hard or go home!

Imorse gick jag hem, efter en sjujävla arbetsperiod. Jobbat fredag kväll, lördag dag, söndag dag plus natt, måndag och tisdag natt. Idag onsdag har jag haft andningsuppehåll från jobb och då passade vi på att åka till Norrtälje där solen befann sig för att provköra en bil vi är sugna på. ☺️

Nu har jag ett kvällspass imorgon och ett dagpass kvar innan en ledig helg. Första sen semestern.. Godnatt från arbetsmyran! ❤️RSS 2.0