>

Jul

Jul, har betytt mestadels jobb för mig. Julafton jobbade jag i tomteluva som uppskattades av alla, kollegor som patienter. Himla kul!


Sen åkte jag hem förbi Lukas familj innan vi åkte vidare till min familj. Mys!








Julmarknad

Först en prommis med min kära vän sandra och hennes lilla Elton, det fick starta dagen en blåsig decemberdag.

Sen drog jag och Sofia till Steningeslott och deras julmarknad, den va okej men vi köpte inget mer än några karameller förstås. 😜 och lite lunch. Viltskavsgryta!



Eftersom Lukas var på jobbet så passade jag på att pyssla lite till på kvällen. Till nästa års gran kanske 😍




Julgran

Större delen av denna dag har gått åt att sukta efter en stor julgran. Det är ju faktiskt så himla fint. Har bara en liten som snart gömt sig i berget av paket.
Skulle vilja ha sån här fin!




Får se om jag skramlar ihop lite pengar så det får bli en gran imorgon eller om jag faktiskt håller mig till nästa år.

Fredag och lördag

Fredag, Lukas jobbade som vanligt och jag var ledig som vanligt. Haha! Fixade mina fransar sen åkte jag och fyndade denna serveringsvagn jag hittade på blocket. Enkel men fin. Måste ha något att förvara alla mina grejer på. Hihi!!


På kvällen fixade vi middag som vi åt med dessa snyggingar, min kollega och bästa vän Frida och hennes kille Andreas.

Var så mysigt så jag glömde bort att ta bilder. Men hon tog en på efterrätten åtminstone.


Det blev ju lite sent så idag har vi bara haft hemmamys i soffan. Förutom en sväng med Linnea (kusin) på promenad medans Lukas va på gymet.



Godnatt 😘🎄

Workshift Done

Då var dessa tre jobbnätter avklarade och jag är nu ledig fram till julaftonsmorgon. Fantastiskt va! Det har gått superbra och varit lugna nätter.

Igår hann jag även klämma in en julkonsert och tapasmiddag i stan med Lukas familj. Hans lillasyster går i en musikskola och är en av de små tomtenissarna. Supermys!

Imorse när jag kom hem efter för lite sömn igår pga konserten så var jag tvungen att vara vaken för att va social när Lukas vänner från Jönköping skulle komma förbi innan de skulle få skjuts till Arlanda. Så kom inte i säng förrän vid 10. Puh! Däckade snabbt!
Vaknade sen 18.00.. Haha inte så bra kanske men behövde nog sova. Mötte upp mamma och Fia som var i täby på bio. Blev middag på, hör och häpna, Vapiano!


Köpte även en liten present med mig hem. Snittblommor, sååå fint 😍😍😍



Måndag - jobbdags

Idag har jag laddat för jobb, sov länge till 12 - innan jag klev upp. Det måste man när man ska jobba hela natten.
Åt lite lunch innan jag satte igång att städa undan hemma (igen). Har varit så skönt att haft ordentlig ordning varje dag. Rensade bort mina grejer från Lukas garderob och rensade även plats i min egen, slängde ner alla sommarkläder i en kartong. Tog aldrig kort på kaoset men ni kan tänka er....




Söndag

Eftersom vi var hemma sent igår blev det en segisdag här. Gick upp vid lunch och ja, åt lite - passande nog.

Sen började jag pyssla igen, i veckan hade jag fått hem fjädrar så jag kunde pyssla med. Blev riktigt fint tillslut. ☺️



Brände mig på limmet såklart så fick en fin liten blåsa, men det är sånt som händer. Blev förvånad att jag klarade mig till typ sista granen innan det hände. HAHA!

För att inte bli för rastlös, hehe... Så slog jag in lite julklappar också. En är bortsprungen, får se om den kan gömma sig i någon av bilarna😏
Blir åtminsone väldigt mysigt här hemma med allt julmys jag fixat! 😍👌🏼

Tog fram boxarna jag köpte idag också. Finfint!

Nu ska jag försöka somna, så himla klurigt det kan va. Imorgon börjar jag jobba och då är jag även halvvägs på kortisonkuren. Längtar tills den är över! 😏


GlitterpantS

Lördag, och partaj stod på schemat. En kollega hade fixat en förlovningsfest med hennes kille. Riktigt kul och trevligt.





Innan dess var jag dock på födelsedagsfika hos Michaelas kille som fyller 25 idag. Trevligt det med! 😍
Resten av dagen innan dess åkte jag mest runt och försökte hitta en outfit. Och några inredningsboxar, efter 3 Mio butiker gav jag upp den färgen jag ville ha och tog de svarta. Stiliga och håller i längden, så fick det bli. Såhär ser dem ut.



Fredag!

Nu kan jag nästan säga helg, för på måndag börjar jag jobba igen!

Började morgonen med att fylla dosetten.... Haha! Tant agda 96...

Sen behövde jag roa mig lite och hur gör man inte det bäst med en fin vän? Bilden är hemsk men här är vi ute på en promenix.
I övrigt har jag mest shoppat! Julklapparna är klara nu 😍👏🏼 en kvar iofs men den får jag köpa nästa vecka! Provade en skjorta till mig också, ljusblå för att matcha Lukas (han har typ fyra i sin garderob) ganska fin men blev för snål ändå. En annan dag kanske ☺️





Pyssel

Mitt pysslande fortsätter, här försökte jag mig på en variant av en "klong vas". Inte det lättaste då orginalet är alldeles för fint och lite stabilare. Men det enda som behövdes var en gammal fin skål från second hand och lite metalltråd i mässing. Blev himla fint med lite blommor i 😍


Har även gjort lite tomtenissar. Köpte ett pysselset från en hobby och pysselaffär, så himla skojsigt men pilligt!!

Köpte ju en liten fågelbur typ när jag var i Västerås, stoppade in en liten "plättar i luften" och vips blev den såhär fin 😍👌🏼





För jag mår bra!

Idag släppte jag av Lukas på jobbet innan jag fortsatte vidare in mot stan och sjukhuset för läkarbesök. Var undersökning först och sen samtal, tarmen såg bra ut. Puh! Och det känns sååå bra! Jobb igen på måndag först, startar med tre nätter sen en vecka ledigt. Det blir perfa!

Efter läkarbesöket åkte jag till jobbet för att möta upp Frida, vi skulle ha dejt och besöka nya Mall of Scandinavia. Fint och stort men absolut inget superspeciellt. Några nya affärer som jag inte sett i Sverige tidigare men i övrigt tycker jag täby fungerar minst lika bra!!

Men det var sååå mysigt att få lite kvalitetstid med fina frida!! Saknat henne massvis!

Eskilstunasväng

Clara jobbade igår på dagen så jag vaknade när hon gick till jobbet vid 6 och eftersom det inte fanns mkt till frukost var jag lite påhittig och fixade ihop scones. Köpte dock en dricka och lite ost på Ica när jag ändå va ute, Ica öppnade 6.30 som tur va! Mums!
Sen drog jag iväg till Eskilstuna för en lunchdate med min fina vän Laura som pluggar där, eftersom Clara ändå var iväg och jobbade.
Kom hem med lite fina grejer, bland annat denna typ fågelbur. Nu ska jag bara hitta något att ställa i den.

Sen var det dags för mig och finbilen att fara hemåt!



Hej Västerås och saknade vänner

Imorse vaknade jag av att sovrummet var gult, smög ut till vårt lilla tomtekök och insåg att solen sken. Underbart!
Gick och mös ner mig en stund till med Lukas som för en gångs skull var ledig idag. Mys! Sen gick vi upp och jag gjorde ägg och bacon till oss som vi åt framför tvn.
Pysslade även lite tomtar.
Som jag sen gjorde en liten present av tillsammans med fudgen för att ge till mina kära saknade västeråsvänner 😍

Eftersom solen går ner så tidigt i detta land så fick jag se solnedgången hela vägen till Västerås.
Sen vart det julbord på Ikea innan vi åkte hem och hade lite glöggmys hos Tove!




Nu ska jag och Clara sussa! Godnatt ❤️ 


Söndag

Idag började jag dagen, ganska tidigt ändå för att inte ha sovit så mycket, med en promenad med min barndomsvän Sandra och hennes lilla son Elton som nu redan är 1 år!!
Det var fruktansvärt decemberväder med äckligt regn och storm, men ut kom vi! 👏🏼 efter lite go adventsfrulle.

Sen hem och bakade en halv sats bullar till morgondagen och lite fudge, hallon-lakrits. Mums! Får se imorgon om de ser såhär goda ut..

På kvällen var vi hem till Lukas föräldrar på middag som hans pappas faster fixat, en riktig söndagsstek. Mums! Hon har bott där i helgen som barnvakt när de vart och roat sig i London! Trevligt, tog med lite bullar också.


Nu har vi landat i soffan igen. Börjar bli trött så hoppas jag kan sova. Imorgon blire Västerås till mina fina vänner 😍🙏🏼



Pysseltokig

Eftersom jag blir såå lätt uttråkad had jag nu börjat pyssla, till förbannelse. Försöker komma på kreativa idéer med hjälp av olika sidor och gör deg billigt. Ändå blir det mycket pengar, men det får det vara värt. Blir ju isf lite gladare för i ärlighetens namn börjar jag känna mig rätt depp på att va hemma. Trots att jag gör saker varje dag nästan.
Mina senaste projekt:
Och ja så håller jag på att försöka lära mig locka håret med plattång också... Det är inte så lätt och håller i typ en timma 😏


Fredagskvällen piffades upp med middag och idolfinal hemma hos min bäste vän michaela och hennes sambo Alex. Kebabrulle middag blev det, fruktansvärt onyttigt och vansinnigt gott! Skönt att lämna egna husets väggar en stund och socialisera.

Idag fixade jag lunch till mami och papi, som är mitt uppe i köksbygget. Så duktiga så! Lessnade efter en stund för är inte så socialt att vara där heller drog jag iväg och shoppade lite julklappar och mer pysselgrejer istället...
(Rolig bild på paps utan huvud som Fia skickat)
Väl hemma gjorde jag lasange till Lukas så han kan ha matlådor och lite tacos till mig på kycklingfärs. Mycket gott!! Och städade upp lite igen, typ det jag gör om dagarna. Stökar ner och städar upp, Lukas hjälper till att stöka ner men städar inte mkt nu när jag bara är hemma. Är tydligen mitt jobb... 😏 typ.

Nu ska jag försöka somna.. Ibland går det och ibland inte. Så jobbigt 😴


Dagarna går..

Jag och Lukas satt i bilen igår och konstaterade att idag är det en månad sedan vi åkte till Arlanda för att ta oss till värmen. Går så otroligt fort trots att jag inte ens jobbar. På onsdag nästa vecka ska jag till läkaren och checka av tarmen, så den mår bra eller ej. Vi får se och hoppas!! Isf hoppas jag kunna jobba igen och träna igen!

I onsdags bakade jag ett nytt lass bullar på beställning av mamma. Dessa med mandelmassa i, blev otroligt goda och fina!!
Pysslade ihop lite stjärnor som jag hängde upp i hallen. Var så söta tycker jag.


Torsdagens projekt blev stt hotta träningskläder till Lukas. Han är på gymet nästan varje dag i samma tröja och byxor typ.. Haha! Så han orkade inte vänta till jul och tog tag i sin plånbok och använde den. Blev en hel del fint, och bra!
Tavelvägg nummer 2 uppe nu också efter mycket om och men... Har väl tagit sen april innan jag har bestämt mig hur och var osv... Inte lätt! Efter några felspikningar är den nu uppe... 😜👏🏼 Lukas är imponerad iaf!

Firade med glögg och bulle såklart!



Middagsmys!

Idag hade jag bjudit in mig själv på middag hos farmor och farfar. Dels för att slippa va ensam ännu en jobbkväll för Lukas och för att få lite kvalitetstid med mina fina farföräldrar ❤️ kvällen avslutades med en skrattfest för att jag försökte få till en bra bild.


Tidigare under dagen körde jag en sväng med kakleverans till mammas jobb som jag tror uppskattades och störde henne lite (tror hon ändå inte orka jobba som vanligt så det gjorde nog inget) och gjorde lite ärenden i arninge för att senare kunna sätta upp lite tavlor i köket. Blev så fint så!


Lite snett och ojämnt menmen... Det får duga! 😜
Nu väntar jag på att Lukas ska komma hem, snart så!!! 😍😍

Helgen redan över!

Ja tänk, nu är helgen redan förbi och trots att jag inte jobbar går dagarna sjukt snabbt ändå.

Har varit godsakernas helg, garanterat! Men blev också väldigt lyckat med goda saker och trevligt umgänge!






Idag var jag även tvungen att ta en promenad med michaela, eller tvungen det är ju faktiskt att förena nytta med nöje också 👌🏼 och på mitt initiativ. Så skönt att komma ut i den härliga luften!

På tal om nytta började jag denna morgon med att gå till tandläkaren, denna bild är exakt hur jag är...
Och denna hur det ser ut efter...

Mitt i prick! 😂 har även fyllt upp kylskåpet idag med storhandling. Mycket bra! Nu är vi redo för veckan!


RSS 2.0