>

Motivation

Samlade ihop ett par före och efter bilder åt en kompis, tänkte att jag kunde ge fler chansen till detta samlade "album" av helt galna bilder. Man har svårt att tro det själv faktiskt, att det var jag, att jag kunde göra så mot mig själv!

Nu kämpar vi vidare!


Backpacker

Idag tog jag och löpskorna ut på en backpacker tur. Mellan Väsby och Vallentuna blev det en härlig men jobbig springtur på 1,2 mil i solen!

I övrigt har jag pluggat, var en snabbis i stinsen med Patrik och nu är det filmtajm. Men den är snart slut så då blir det sleepytime igen :)


Student!!!

Onsdag, började morgonen med en sketen invägning och sedan seminarium i skolan.

Sen fick jag smita iväg tidigare för att hinna hem till Stockholm igen till min systers utspring!! Nu har även hon alltså tagit studenten, på lördag ska hon firas ännu mer!!! Parrrtyyyy!!!! :D ❤❤


Träningsnarkoman

Idag har jag knarkat endorfiner, med 3 träningspass och med 6km cykel som vardagsmotion är jag rätt nöjd med dagen.

Jag började dagen med sovmorgon, sen gick jag upp och tog en powerwalk på 5km á 45 min. Sedan var det dags för lunch på stan med min klasskompis Annhild. Cyklade ner dit och åt en god sallad på Oliodelis uteservering i solen. Mys!!

Sen hem, hämta bilen och hämta upp Clara för en sväng ut till Erikslund för lite presentshopping. Fick tag i en examenspresent så det var ju skönt :) Dumpade Clara igen, kom hem och satte på mig springkläderna. Ut, på en bra 5,9km runda med personbästa på 5km! :D tjohoooo! Sedan slängde jag in en tvättmaskin innan det var dags för att åka ner och gymma och väl där blev de axlar och biceps. Favvispasset! :D

Ja, 3 träningspass som sagt. Endast för att mildra ångesten lite. Tyvärr räcker det nog inte inför invägningen imorgon. Får ta nya tag nästa vecka. Hejaheja!


Måndag - tillbaks till vässan

Ja, då var det skola igen. Det var bara för mig och röda faran att bege oss till Västerås för föreläsning. En dålig sådan dessutom, tur att det bara var förmiddagen! :)

Sedan blev det 5km löpning och gym. SKÖNT! :D blev av med lite av helgens ångest.. FY!


Namngivning

Det var lördag och denna förmiddag, förutom att stressa runt i Väsby centrum efter en del nödvändigheter för dagen, låg fokus på lilla Elsa som hade sin namngivningsdag. En trevlig förmiddag med goooodaaa tårtor och trevligt sällskap!

Efter dopet åkte jag till nästa event, ett bröllop. Mer om det i ett senare inlägg :)


Alla älskar fredag

Förutom min mamma när jag klantar till mig och lyckas låsa in mina bilnycklar i bilen. I Västerås på skolparkeringen, när extranycklarna var i sthlm... Sådär lycklig ringde jag mamma och berättade som det var, hon fick skicka min lillasyster med nycklarna. Haha! TACK! :)

Hela dagen bestod av föreläsningar, därför passade vi på att ha lite fredagsmys och bus även på lektionerna. Hihi.
På kvällen var det mysmiddag hemma hos familjen med respektive pojkvänner. Supermumsig oxfilé! Yumyum ❤❤


Torsdagens kvällsmys

Va med Clara, i övrigt var jag mestadels i skolan den dagen. :)


Rutiner

När du står i affären svänger in per automatik, grabbar tag i en Japp (världens godaste) utan att ens reagera. Stannar upp för att se om jag ska ha något mer. Inser att det ska jag ju, 3 äpplen och en nektarin?/persika? Lämnade min Japp snabbt, gick ännu snabbare tillbaka till frukt och grönt, tog det jag EGENTLIGEN skulle ha, sprang till kassan betalade. OCH DÄR var faran över.

Mitt värsta och svåraste ställe att undvika godsaker är i affären. Och det är så upplagt för att misslyckas. Speciellt om man bara gör som man alltid gjort. Trots ett år och lite till på Vv fungerar man på exakt samma sätt när man är sugen, eller egentligen hungrig. Fascinerande! MEN! Jag övervann mig själv och stärkte mitt JAG!

Dagen har inte enbart bestått av den där lilla incidenten. Utan faktiskt var det där bara kanske 5 minuter av hela dagen.
Mestadels av min vakna tid har jag nog tillbringat i skolan. Blev en lång dag mellan 9.15-16.15 typ. Senare hem, äta mat, plugga med uppsatsen och senare på kvällen körde jag ett svettigt och effektivt benpass. Lovely! Trots mkt plugg kan jag inte klaga på dagen, det sprack till och med upp och blev fint väder. Wehu! :)

Nu är det nattinatti för lilla mig. Ännu längre dag imorgon i skolan. Godnatt! <3


Fishing

Hello!

Idag har jag fiskat, neeee! Hihi. Jag har lagat fisk till middag *stolt*. Kan fortfarande inte säga att jag tycker det är gott, det är lite med motvilja jag stoppar det i munnen och sväljer. Men det kanske blir bättre.. Haha!

I övrigt har jag pluggat, legat och slöat i soffan, sprungit 5,7km och ja, inte så mkt mera egentligen :)



Work in progress

Jag tror fan man börjar skymta små rutor på min lilla mage, tänka sig. Mirakel kan ske. Självklart är spänner jag. Mitt nya smeknamn av några vänner är tydligen "spännis-empa", det kan dem gotta sig i! Haha!

Gympasset är över och nu är det duschelidusch <3 Ciao!


Måndagströtter

Imorse ställde jag klockan på tidigt för att hinna ut och gå en sväng innan skolan. Men jag sov, sov och sov som en stock. Tog mig åtminstone upp i tid för skolan och grupparbetet. Vi satt bara på förmiddagen för att vi var så effektiva och gjorde klart! :) Tjohoooo!

Efter skolan åkte jag hem, gjorde lunch å väntade på att Clara skulle ändra mig så att vi kunde åka ner till Framnäs för lite sol. :D Najs!

Nu har jag precis tryckt i mig middag och ligger och halvslöar i soffan. Lite senare ska jag till gymet. Skönt! :)


GULD!!!

Ojojoj!!! 5-1 till Sverige efter full tid! Kross!!!! :D


Söndag

Tjabbatjena! :)

Nu är det söndagskväll, hockeymatchen är i full gång och Sverige leder för tillfället med 2-1 mot Schweiz!

Har precis tryckt i mig ett kvällsmål och fått träna lite tidigare också. Skönt! :)

Nu ska jag fortsätta kolla. Tack för samtalet mormor och morfar <3 Kram!


Härlig söndagsmorgon

Vaknade vid 10 och såg att solen sken, snabbt upp och gjorde en gofrulle och satte mig där ute och njöt av solen. Tyvärr försvann den underbara solen av en massa moln så då gick jag in och satte igång med uppsatsen igen. Dags att ta sig i kragen helt enkelt. :p

Sen får vi se vad denna dag bjuder på. Det är ju i alla fall hockeyvm finalen ikväll och sen ska jag till gymet någon gång :)


VM och Eurovision

Hellihallu! Idag började jag morgonen med att hoppa över frullen då jag fortfarande var mätt från gårdagen och satte mig ute i solen och pluggade. Sen blev det en löprunda på 5,4km innan jag blev upplockad av Wellen å vi skulle åka vidare till Eskilstuna för lagfest!

Den hölls hemma hos vår finska tränare och det kunde ju inte bli mer perfekt att det var semifinal mellan Sverige-Finland dagen till ära! :D Bästa grannen kom förbi och parkerade en bil sprejad "Sverige 3-0" efter matchen utanför hans tomt! Hahaha!
Sen blev det supergod grillad middag, lite poolhäng och avslutade kvällen med Eurovision. MYS!

Nu är det sovdags. <3 godnatt!


Proppmätt

Min mage känns som en kanonkula som är redo att explodera vilken sekund som helst... Det är countdown! 3..2...1.... *boooom*

Herrejösses. Sen var bilden lite rolig också. Beskriver exakt hur jag känner mig!
Nu är det sleepytime!


Älskade fredag

Idag har varit ännu en grym dag, mycket träning med löpning, tabataintervaller och lite fotboll med vänner. Och nu sitter man istället och svullar i sig fredagsgodis. Det är jag värd!

Har dessutom bränt mig som tusan i ansiktet, satt ute 2h i morgonsolen. Sen när vi sprang blev det ännu mer. Herregud. Känns helt stel och varm. Jag är stekt. Haha!


Torsdag

Glömde lämna rapport om dagen, vaknade precis från att somnat i soffan och nu har jag förflyttat mig till sängen.

Dagen började med skola, grupparbete. Vi var som vanligt duktiga och jobbade på bra! (Nu skulle man bara försöka orka ta tag i uppsatsen också..)

Sedan var det invägning, som också gick bra. Efter skolan och stan åkte jag hem la mig och glassade i solen, bokstavligt talat. MUMS!

Sen blev det stavgång med fina Sofia och direkt efter det blev det gym med adam. Körde typ tabata träning, man kör en övning i 30sek och vilar 10 innan nästa. Stört vad jobbigt! Men kul att prova lite nytt!

Och ja, sen blev det tacos med Clara. :) GOTT!! Vi avslutade kvällen med att titta på slutet av Sveriges match mot Kanada. Sen somnade jag i soffan.. Haha!


Mamma 50år!

STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE MAMMA SOM FYLLER 50 ÅR!!!!
 
 
Vill bara säga tack för att du alltid...
... tvättat mina kläder
... vikt och sorterat mina kläder
... tjatat på mig om saker som gjort mig tjurig och irriterad
... stått i köket och gjort fantastisk mat till hela familjen dag ut och dag in
... plockat undan efter mig och mina tusen grejer överallt
... betalat mina otaliga parkeringsböter
... lyssnat om jag haft något att säga
... skjutsat mig överallt, när jag vill (typ)
... haft tålamod med mig
... bryr dig om familjen, allt till familjens bästa
... varit en förebild för mig och sofia
 
Jag vet att ALLA de här sakerna och mycket mer gör DU för att du älskar mig, Pappa och Sofia (och Wilma såklart) och det gör dig till en enorm förebild och världens bästa mamma. Jag skulle inte byta dig mot något i världen och för mig är du ovärderlig! Jag önskar jag blir som dig, för du är underbar!
 
 
Tack Mamma för att du är du och att jag fått bli din dotter. <3 JAG ÄLSKAR DIG! Och då vet jag att jag talar för alla oss i familjen knäppis Karlsson! We rule the world!
 
 
 

Bra tisdag

En härlig tisdag som började med en 30 minuters powerwalk. Sedan var det dags för skolan, föreläsning på svengelska då vi hade en utbytesstudent från Seattle University :)

Sen snabbt hem och byta om innan gymet, cyklade dit körde biceps och mage, plus 5km löpning på bandet. Sen cyklade jag förbi affären för att köpa lite gott till kvällen för att fira min braiga dag! :D Då jag klarat tentan!
Gjorde middag och nu sitter jag med Clara och äter godis och tittar på Eurovision och HockeyVM samtidigt :D

Ciao! :D


HELL YEAAAAH!!!

JAG FIXADE DEN DÄR JÄVLA FARMAKOTERAPITENTAN!!!! Jag är så jävla glad just nu!!!!!! :D ikväll ska jag trots godisuppehåll tjuva lite för att fira segern! En stor sten släppte från mitt hjärta nu och jag kan gå vidare till termin 6 utan problem!!!!!! UNDERBART! LYYYCKKAAAAAAA!!!!


Tillbaka i Vässan!

Jahaja, nu var man tillbaka i Västerås. Hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen spenderades i skolan med grupparbete. Det flöt på bra som vanligt. :)
Sen åkte jag hem och la mig å sov på balkongen en stund innan det var dags för lite träning. Blev sen middag idag på grund av det, en smarrig wrap med skinka och keso. :D


Söndag

Idag har jag gått på en powerwalk på 4km, bakat tårta och haft kalas för Patrik, tvättat bilen, sprungit 5,3 km med Patrik och sen lagat gomiddag. Smaskens!

Imorgon blire tillbaks till Västerås för grupparbete och plugg! Så nattinatt! <3


Surpriiiiseee

Idag var det mammas dag på schemat. Jag och Fia hade planerat en liten överraskningsdag för mammsen då hon fyller 50 i veckan och har valt att lämna landet. Hon skulle inte få komma undan så lätt, därför fick det bli ögonbindel som hon hatar! Såklart var man misstänkt som "brottsling" från första stund, men det gör inget för jag tror mamma blev glad ändå! :)

Vi kom fram till Trosa och deras stadshotells spa-avdelning och började morgonen/förmiddagen genom att hoppa runt mellan, bastun, poolen och aromarummet. Sen begav vi oss ut i solen på en liten promenad längst Trosas gator och ån innan det var dags för en afternoon teabuffe. Gott! Vi var vrålhungriga!! Där anslöt sig Christine och även det var en liten surprise :) Efter bruschen åkte vi till hennes studio där mamma fick sina naglar fixade efter önskemål och även jag fick en liten quickfix av ögonbrynen. Det tackar vi för! :D <3

En myspys dag helt enkelt som avslutades med Sofia och Patrik med hamburgergrillning och film. Plus lite bak inför morgondagen, men mer om det då. Nu måste jag sova, helt slut!


Kristihimmelsfärd

Idag seglade Jesus Kristus upp till Gud, eller något. Själv seglade jag till tvättstugan efter en behaglig sovmorgon samtidigt som jag gjorde mig en lyxbrunch. Yes please! :D

Tvättstugan tog mig typ hela dagen, då jag insåg att jag var tvungen att organisera om lite i mina lådor efter 4 maskiners tvätteri. :D Efter det drog jag och Clara till gymet och sedan hade vi grillkväll ute på hennes balkong! Superdupermys!

Nu är det sovdags, skola imorgon... Innan jag får fara hem till Sthlm och mitt hjärta <3


Idag är ingen vanlig dag...

För idag är det mitt hjärtas födelsedag! Jag älskar dig Patrik! <3

https://cdn2.cdnme.se/429113/7-3/pic_518c0ec3e087c309cb505685.jpg">https://cdn1.cdnme.se/429113/7-3/pic_518c0ec3e087c309cb505685.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/429113/7-3/pic_518c15f9e087c30a148bf205.jpg" class="image">


Great wednesday

Härlig eftermiddag blev det också. Blev en shoppingsväng till så jag kunde köpa byxorna som jag ville ha. :) Wehu. Unnade mig dem. Sen så drog jag vidare till gymet, kände mig svag men körde mitt favoritpass så det var roligt ändå! Lite biceps och bröst fick det bli!

Nu har jag precis ätit min hemmagjorda ceasarsallad och tittar på Sverige-Norge :) livet leker!


En förmiddag i maj

Jahaja, idag sov jag. Utan att ställa klockan vaknade jag klockan 9. Klev upp och satte på mig kläder och åkte till invägningen. Det var varmt och skönt idag igen, nu har dock molnen täckte hela himlen med ett tunt lager. Ligger ute på balkongen i hopp om lite solljus på min bleka kropp.

Invägningen gick väl inge vidare idag, 0,8 plus. Och jag som hade 1,5kg kvar, nu är det 2,3. Jaja. :) Inte hela världen, nu har jag godisförbud igen och till den 29 maj (då min syster tar studenten) ska jag ha tappat allt. Det har varit mitt mål, vi får se om jag lyckas... Har 3 veckor på mig. :D Hejaheja!

Mellan invägning och balkonghäng tog jag en sväng ut till Erikslund för lite födelsedagsshopping!! :) Är rätt nöjd med mina fynd. Hittade även ett par byxor till mig själv som jag funderar på att gå tillbaka och köpa. :) Behöver lite nya kläder som sagt, provade shorts imorse och haha, där får vi nog investera lite sen närmre sommaren också...

Härlig förmiddag ändå! :) älskar lediga, eller ja hemmaplugg, dagar. Senare blir det nog gym, ja eventuellt mer shopping och hockey-VM! :) Ciao!


Mystisdag

Startade dagen med en morgon powerwalk på ungefär en halvtimme, sedan blev det dusch och lyxfrulle innan jag drog vidare till skolan för föreläsning.

Lunchen åts hemma i parken utanför lägenheten på en filt och lite pluggböcker. Innan jag stack ut och sprang och mötte upp Clara 6,1 km fick jag ihop :) Härligt! Sedan var det dags att börja laga mat för då skulle mina fina vänner Tove och Carro och deras dotter Leah komma på middag. :) Vi åt gott och hade det allmänt myspys såhär en tisdag. Vardagslyx på hög nivå!

Invägning imorgon, ser man ju inte fram emot men så kan det vara ibland :) Inte hela världen... Men nu är det allvar! Började med godisförbud igen, får äta vid speciella tillfällen men inte annars. :) Känns bra, nu ska målvikten fan nås!

Ciaaooo


Härlig solig måndag

Jag vaknade upp i Väsby och började sedan packa ihop för att ta mig till Västerås och skolan. Helt inställd på att gå en heldag mellan 9-16, blev istället 9-12 då sista lektionen tydligen var inställd eller något?! Skönt var det, åkte och handlade och sen la jag mig på balkongen och halvsov i solen. Så skönt!!!!! Var riktigt varmt idag.

När solen försvunnit från min balkong tog jag mig ut på en löptur, med PERSONBÄSTA igen!! :D Skönt att ha det gjort, sen blev det en omelett till middag. Gött! :D

Nu sitter jag i soffan och tittar på VM, Sverige-Vitryssland. Har det ganska så skönt. Så denna måndag kan man inte klaga på! :D Ciao! <3


Sleepy sunday

Idag sov jag fram till lunch, helt otroligt trött. Eller egentligen har jag sovit hela dagen, trist när det varit så fint väder men jag har inte orkat någonting! Har så ont i min kropp efter veckans träning och gårdagen, plus lite huvudvärk från igår. Haha!

Har i övrigt ätit god mat, solat lite på balkongen å sådär. :) Skön återhämtningsdag egentligen. Blev kvar en natt till här i Stockholm också så jag är lite mer pigg när jag kör hemåt Västerås igen. :)

Ciao <3


Möhippa

En dag fylld av utmaningar för den blivande bruden och hennes vänner, mycket träning och myspys!

Här kommer lite bilder från gårdagen!


Fredag!

Idag startade dagen med frukost på balkongen, superskönt väder!! Sen mötte jag upp min fina vän Wellen vid gymmet och vi körde ett bröst och ryggpass. Skönt! :D trots smärta i kroppen från tidigare träningar i veckan.

Sedan var det bara att packa ihop och ta sig mot Sthlm, det blev en promenad med min käre vän Diana och sen drog jag, Patrik, hans mamma Kerstin och morbror Björn till Globen för att se Sverige-Schweiz i premiärmatchen i Hockey VM. Tyvärr förlust och dåligt svenskt spel men alltid kul med match! :D

Nu är det sovdags. Nattinatt <3


Härliga torsdag!

Trots tenta (som kanske gick bra) så var detta en underbar dag! För direkt efter tentan så åkte jag och Sofia ner till kajen och åt lunch (vi gick in för det blåste för mkt tyvärr efter vi tagit bilden) innan vi drog oss vidare till Erikslund. Hon köpte skor och ett par vita sommarjeans, jag köpte... Ingenting! Haha!

Sen var det bara hem och vända för då var det dags för gym. Ben och axlar var planen. Och så blir det, och det känns idag. Fyfan!! Men det är så det ska va! :D

Lite senare kom Clara förbi och vi gjorde gomiddag och kollade på lets dance :) Myskväll helt enkelt!

Ja, bra torsdag som ni ser. Kram å hej!

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_518371279606ee095b31b167.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_5183712ae087c3312f242c81.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/429113/7-3/pic_5183712be087c33133de71be.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/429113/7-3/pic_5183712e9606ee091d61299d.jpg" class="image">


Första maj - Omega chock

Mormor, jag vet att du kommer få en chock nu. Men också bli överlycklig. Idag har jag ätit "fisk" både till lunch och middag !! KORS I TAKET VA??! ;)

Lunchen var dock fiskpinnar, men ändå (!!!) FISKpinnar. :D och nu till middag lax med romsås, sparris, morötter, potstis och sallad. Så nu är ja MÄTT! :D

Annars har det inte hänt mkt idag, pluggat, städat ihop hos Patrik åkt till Västerås, handlat mat, pluggat lite till och nu är det dags att packa ihop för gymmet. Man kan inte äta såhär mkt utan att träna. Fyfy! ;)

Imorgon är det tenta så efter gymmet blir det mera plugg. Tjohej va tråkigt!

Ciao bellaaaa!


Valborgsmässoafton

Ja, blev inte riktigt som jag sagt till tidningen! ;) Var faktiskt inte hemma utan hos farbror och faster med mamma, pappa, patrik och min kusin. :) Det var en trevlig kväll med god mat! Var även iväg till brasan en sväng, hann se fyrverkerierna men sen frös vi ihjäl så då cyklade vi hemåt igen.


RSS 2.0