>

pluggdet flyter på, YES!Ett kort uppehåll i allt pluggande

Usch och fy. Ett arbete på 3 veckor. Nejtack.
Det tar aldrig slut och hur mycket fakta man än samlar på sig får man ändå inte ner ett piss. Skitjobbigt, skittrist.Idag såg jag lite gräs, härligt va? Kände en stänk av vårlängtan. Men det försvann snabbt då det nu är snöstorm ute och det gröna snabbt försvann under det ljusa vita. Vad hemskt det känns, vintern är fint. Men nu får det vara nog.
Längtar till typ maj, det blir bra. Det blir en bra månad iaf.


Snart ska jag bege mig för att hämta upp patrik på jobbet sedan blir det till att fortsätta plugga på.. Han ska väl mysa ner sig i soffan hemma och se på någon film, wish I could do the same.

Nej, back to plugget. TJA!

Snabba Cash

Bra rubrik på löningsdagen, idag är det löning. En ganska tunn sådan men alltid något.
Skola idag, seegt som f-a-n. Önskar jag fått mer gjort, och nu har jag glömt rapporten hemma. TJOHO, är så jävla frisk i skallen ibland.
Vi såg ju Snabba Cash i fredags också, helt okej film. Dock dåligt slut, jag hatar öppna slut.


en kort resumé av helgen som varit:
lördag - träning på förmiddagen och jobb på kvällen. 10.45-23 höll man igång med aktiviteter
söndag - upp tidigt för samling i enebyberg för att sedan åka och spela match med dam2 i katrineholm

Idag är det dags för träning, sedan bär det av till väsby. MYYYS!!! <3

Ojojoj!

Nu var det verkligen ett tag sedan jag bloggade, det är ju kris och katastrof. Men så är det när man är så himlans upptagen. :) Jag har umgåtts med Patrik, såklart. Sedan har det varit en jävlans massa hockey vilket också är en självklarhet.. Just nu är vi inne i en benperiod igen så det är mycket skridskor och mååånga grodhopp. Igår var det 500 grodhopp upp för läktaren och i måndags tror jag så var det 12 idioten. Skönt va ?! Men man får väl hoppas att det ska ge något, just nu är det bara knäont.
Skolan flyter på.. Öh, ja det gör den.

Farfar fyllde 80, Syster och johanna fyllde 16, Maria fyllde 18, Tove fyllde 20. Så det har varit en himlans massa spännande födelsedagar. :)

Ikväll är det bio, Snabba Cash som är så omtalad. Jag har inte läst boken eller så men den kan nog bli bra. Se en liten vuxen film för en gångs skull och inte bara de här kärleksfilmerna som jag brukar fastna för. Hihi! :D

Nej, nu är det lunch. Tjingeling!
Förresten ska jag hälsa att Maria i min klass är bäst! ;D Haha, tjarå.


back to reality

idag var första dagen i skolan igen, underbart.. not! kul att se alla igen dock, men resten kunde vi skippat. tror dock temat vi ska hålla på med i 3 veckor (STOOORT) kan bli ganska kul, eller i alla fall okej. :) slutade tidigt vilket aldrig är helt fel heller.
efter skolan åkte jag hem, pluggade lite, gick ut med hunden och sedan åkte jag till väsby och fixade mat till mig och mitt hjärta. sedan var det träning, som är en historia för sig.

verkligheten är jäävligt hård ibland ska ni veta, eller det vet väl alla redan.
tjofräs!

lite hektisk dag, men okej.

träning 11-13.30 / försov mig och kom dit vid 12.00
släktmiddag 14-15
jobb 16-23 / fick gå hem 2 timmar tidigare, puh...


Nu sitter jag här halvt avslagen i soffan, det lär ju bli läggdags any minute eftersom det är match imorgon. Kul! :) Första matchen efter juluppehållet. Vi möter tullinge i vallentuna ishall, 17.40. Be there!!


lite gammalt, men en nyårsbild är aldrig fel<3 kärlek
9/10-09


lite gott och blandat

Idag ringde klockan tidigt här hemma, 06.20. Då var det dags för min del att köra Patrik till jobbet, körde honom dit och sedan gick jag in och la mig igen. Såå skönt så ni anar inte, sängen var fortfarande lite varm. Mums!
Sedan vid 12.40 slutade Patrik och då tog vi oss till Ikea barkarby, det behövde inhandlas lite matchande sängkläder och en tvättkorg. :) Det gick snabbt och smidigt, sedan blev det lunch och sedan inhandling av middagen som vi åt för bara någon timme sedan (som förövrigt hjärtat mitt hade gjort medans jag var å träna, det ni!). Mums. Hade självklart träning idag, en mysig fredagskväll i ishallen. Trevligt va? Nja, en kväll i soffan hade suttit bättre kanske. Men det är bara å ställa upp.

Vi bjuder på en bild. :) <3 Han är bäst, sådeså!


Juste... Vi måste ju visa vår början på vår samling av kinderäggsgubbar/leksaker. :D
Tillbaka till soffan och den sena fredagskvällen med älskling, tidig träning imorgon också så sängen lockar snart. :)
Godnatt och kramisar. <3

Så skönt!

Har ju glömt att berätta att nu är resa bokat till Skiathos i Juni, strax efter studenten far jag och min älskade. Så jävla mysigt, eller hur? :)


Nu, över till hockeyn och Patrik..
TjohooO! :)

RSS 2.0