Praktik 13.30-22.00

 

ikväll missar jag idol, men det gör ingenting för jag får träffa fantastiska människor och göra det som kommer fylla mina dagar livet ut om snart 2 år. vad tiden går fort förresten, man bör ta vara på den tid som man har kvar. i alla lägen! det är verkligen något man inser när man jobbar med gamla människor.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hi Emmie,

Hope you had a great day today too. I think you get tired because it's so many new things for you now.

It's interesting, because friends I know who are nurses make an effort to take care of themselves because they have seen so much misery in the hospital.

And you have already made that point!

P S

All of us have a hard time believing you are very meticulous now?! After all, we have seen the

"state of your bedroom" for too long....



Take care

from grannies

2011-11-11 @ 20:33:05
Postat av: Em

Ja, det var en superbra dag även idag. :) Fick dit ett blogginlägg men nu måste jag snart sova igen eftersom jag börjar klockan 7. :) Måste ta en dusch och kanske diska, om jag inte ska ta tag i det imorgon när jag kommer hem. Det får vi se. :p Det känner jag är lite jobbigt nu när man jobbar att hålla ordning på disken.

Haha, det är faktiskt sant! ;) Önskar ni kunde få ha dolda kameror för om jag tar bilder så hade jag ju faktiskt kunnat städa innan!! :p

Men jag har kommit på att det är roligare att ha ett städat hem att komma hem till, speciellt när det är så litet. Mitt rum hemma är på övervåningen och inte det första man ser.. :p

2011-11-11 @ 23:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0