Spanien - Dag 5, Gibraltar

Det var dags för Gibraltar att få ett besök, vi förlängde hyrningen av bilen och tog oss iväg så fort vi kunde. Och idag kom vi fram med bara 2 felkörningar, dock inga stora sådana. Däremot passerade vi 3 vägtullar, både dit och hem. Fy, dåligt system!!
 
Här börjar vi närma oss, vi är fortfarande på den spanska sidan men Gibraltars "the rock" är svårt att missa.
 
 
 
Efter att ha åkt runt med bil ett varv på ön, eller vad man kallar det. Udden kanske, så parkerade vi bilen och gick bortåt linbanan som skulle ta oss upp på "the rock".

Väl däruppe blev det kärt besök av våra förfäder, aporna. Hej sa vi, hej sa dem. Framförallt om någon hade mat. Vi fascinerades över deras likhet med oss, frågan är vad som är bäst - att vara apa eller människa?
 
Förresten, för er information. När vi åkte in i Gibraltar så var det en gubbe som frågade efter pass men tittade knappt på det. Han tittade så fort så han kunde omöjligt avgöra om det var jag och sofia på våra pass. Hursomhelst blev vi insläppta, svenskar kanske är väl betrodda!? Påvägen ut visade vi inte alls passet. Väldigt märkligt!
 
Cyklarna, vi vet inte hur de hamnat där. Kanske beslagtagna i tullen?! En hel drös var det i alla fall, och det var det enda roliga att titta på när man satt 40 minuter i kö för att komma ut ur gibraltar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0