Spanien - Dag 7, hemfärd

Då var sista dagen kommen och det var dags att åka hemåt. Vi gick upp lite tidigare än vanligt för att packa ihop och äta frukost innan bussen mot malaga skulle gå. I alla fall den vi ville hinna med. Idag strålade solen, såklart. Den både hälsade oss välkommen och vinkade adjö denna resa.
 
Väl i Malaga tog vi oss ner till stranden efter att vi lämnat våra väskor i förvaringsskåp vid busshållsplatsen, perfekt!
 
Efter beachen gick vi tillbaka till våra väskor och igenom ett shoppingcentrum som låg i anslutning till buss och tågcentralen. Vi shoppade lite, eller fia gjorde och åt en kulinarisk lunch på McDonalds innan vi begav oss till flygplatsen.
 
Och ja, resan tog 4 timmar. Ingen av oss kunde somna, och det är ovanligt för att va mig. Uttråkad och med trärumpa fick man lida igenom sista 1,5h. Då började vi ruttna båda två.
 
Tillslut var vi hemma och där stod Mamsen och hämtade upp oss. <3 Tack!
 
Och ja, det var spanien det. I största helhet. Hände förmodligen mer, jag vet inte om fia gör sin berättelse också. I sådana fall kan den läsas på hennes blogg: http://borttaget.blogspot.com 
 
Ciaaoo Bellas!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aloha Emelie,
nej du kan forstas inte sluta att skriva din blog for da vet vi ju inte vad du har for dig.
Fantastisk berattelse fran resan till Spanien. Vad mycket bilder kan gora. Ni fick langt mer av upplevelser an liggande pa beachen. Sverige har anda haft en fantastisk sommar till alla. Du vet, solbrannan forsvinner men minnena lever kvar...
Ar lite shockad av att ni inte blev varnade for att ta emot en drink av framlingar. Eller forstod jag fel,hm. Lycka till med att damma av lagenheten,maste ha varit mycket att gora efter en hel sommar.
Sondag aker vi till Rodeo, Yieeha!!
Kram

2013-09-08 @ 01:20:46
Postat av: Emelie

Haha vilken tur att du vaknade till liv då! Ja, bilder gör verkligen mycket! :) Hoppas ni gillade berättelsen och ja vi har verkligen minnen för livet! Hoppas Rodeon blir kul idag! :D

2013-09-08 @ 23:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0