Komma igång!

Ja kan både vara kul och otroligt tungt, efter ett år av sjukdomar som avlöst varandra med en sjudundrande fart är jag nu faktiskt på g i rätt riktigt med träningen igen!! känns grymt, med siktet inställt på drömkroppen och där jag va en gång för något år sedan.


Dream big! 👊🏼

Kommentarer
Postat av: chris

Hej, inte bara dromma utan ocksa kan bli verkighet, som du visat forut. Livet ar som ett pussel dar alla bitar ska passa samman. Ingen annan an du kan ta ansvar for det.Aven att be om hjalp och support av familj och vanner.
Vilken fin traff ni hade ute pa landet ( tror jag) och ett fint hus och tomt. Kanner inte igen dina vanner, vilket gang ar dom fran? Du har lite for manga att umgas med,kanske.
Viktigast av allt ar att du har ratt livs kompanjon och att ni har det bra tillsammans.Nagon att dela livet med,i vatt som torrt.
kram

2015-09-22 @ 19:05:02
Postat av: Anonym

testing

2015-09-22 @ 23:33:21
Postat av: Anonym

Bra jobbat. Känner också att det rullar på med mat och träning nu. Man börjar komma in i rutiner efter sommaren.
Kämpa på! Och lycka till! Kramar fr mamma

2015-09-23 @ 07:29:02
Postat av: Emelie

Det var en gammal hockeyvän som anordnade och så var det två till från mitt gamla lag plus hennes vänner. ☺️ ja vi var ute i Rimbo, supermysigt!
Man kan aldrig ha för många att umgås med.. ☺️👍🏼 vänner är till för att skapa en armé tillsammans med familjen om något i livet skulle braka! ✌🏼️

2015-09-23 @ 21:05:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0