Taget från Almtuna IS hemsida

Tvärnit för damlaget

2009-12-13 21:55

Ormsta visade var skåpet skall stå.

Vårt damlag räckte inte till mot ett Ormsta som i rask takt marscherar mot serieseger. Man får lägga sig platt för detta skönspelande lag som har tre kompletta femmor med ett samspel som inte synts hos något annat lag i årets serie.

Efter 4-0 i första perioden var dagens bortamatch stängd. Almtunatjejerna kämpade på men var ett nummer för litet. Det blev inte bättre av att två av våra spelare fick gå av på grund av skador under matchens gång. Det var emellertid inte matchavgörande på något sätt utan segern var odiskutabel. Ormstaflickorna var ruskigt effektiva framför mål och satte puck efter puck distinkt i kryssen, så det var inte mycket för målvakten att göra heller.

11-1 fick vi ihop på kulramen innan det var dags att åka hem.

Vi lyfter på hatten, bockar och tackar för lektionen. Almtuna behåller sin andraplats i tabellen med fyra poäng tillgodo mot trean Segeltorp 2 som dock har en match mindre spelad.

Nästa match blir hemma mot Tullinge TP nu på torsdag den 17:e december och med nyladdade batterier kommer Almtunadamerna att kriga för att befästa sin position.

Matchfakta: Ormsta-Almtuna 11-1 (4-0, 5-0, 2-1)
Målet, Almtuna: Linda Eckardt.



Det här om något är väl det man kan vara stolt över. :) Vi har förstaplatsen och den ska vi bannemig behålla! :D

Kommentarer
Postat av: christina

Job well done - just go for it!!!



grannies

2009-12-18 @ 08:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0